KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

aneeeeeeeeeeeeeeeeeee tesadüfe bak kızzz. hee evet seç izle , tekrar izle , durdur izle , geri al izle varmış.artık eşimle epey tartışırız kumanda kavgası.hehe. o da national geographic filan seviyo çok. yandık artık. :)

yuhhhh yaaaa bu kadar oluuurrrr ahahahahahha benimkide devamlı oraları açıyo..belgeselde belgesel..bıktım yaaahu 1 haftada..ama Allahı var,benim dizilerim varken elleşmiyo zaten bitek onla perşembeleri çakışıyo dizilerimiz,o zamanda ayrı odadayız..2 tv var bizde

inşallah canım
bu arada ikizler burcu selamımı almadı farkettin mi

girişine denk gelmemiştir canım..
yoksaaaa çok samimi,çoook içten,çok misafirperver,çokkk temiz kalpli,çoook sevdiğim bi arkadaştır kendisi

yoksaaaa çok samimi,çoook içten,çok misafirperver,çokkk temiz kalpli,çoook sevdiğim bi arkadaştır kendisi

doğrudur tatlım
ben de görmeişse görsün diye pekiştireyim dedim

inşallah canım
bu arada ikizler burcu selamımı almadı farkettin mi

doğrudur tatlım
ben de görmeişse görsün diye pekiştireyim dedim

rengina canımmmm nolur kusura bakma. inan yoğunluktan dikkat edememişim. ben şuan iş yerindeyim de. yoksa fark etsem hiç cevap vermemezlik yapar mıyım. lüften kusura bakma noluuur.

ayrıca pufpuff um sağol hakkımda söylediğin güzel şeyler içinnn.

ayrıca pufpuff um sağol hakkımda söylediğin güzel şeyler içinnn.

ne demek şekerim doğrular ve gerçek düşüncelerim bunlar..
bak haklıymışım da dikkatinden kaçmış...

yok canım ya kusur ne kelime
hiç önemli değil

ayy sorma kızz tesadüfün böylesi. bu arada akşama intikam var yani benim dizi. sende izliyomusun tatlişkom ???

ayy sorma kızz tesadüfün böylesi. bu arada akşama intikam var yani benim dizi. sende izliyomusun tatlişkom ???

evet cnm izliyorum..
bu sezon 20 dk ve intikam favorim işte perşembeleri kocamla ayrı odalardayız heheheh okurtlar vadisi,ben intikam..

pazartesi : o ses türkiye (şimdi o bitti,popstarı bekliyorum,S.Ortaç jüri)
salı : 20 dakika
çarşamba : pis yedili
perşembe : intikam
cuma : boşum,bişey yok
c.tesi/pazar : yetenek sizsiniz ve ben bilmem eşim bilir arası gidip geliyorum

Benimde
pazartesi: kayıp şehir
salı: seksenler , 20 dakika
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe:intikam
cuma: bende boşummm :)
cumartesi: ben bilmem eşim bilir
pazar:avrupa avrupa , ben bilmem eşim bilir. bazı günler iki dizi birden takip ediyorum işte. takip edemezsem de internetten izleyip tamamlıyordum. hehehe

20 dk ile intikam uyuyo bitek hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…