cnm benım ıyyım sancılarım vardı yavas yavas gecıolar ısde usutmemem gerekıo kayınvalıdem el bebek gül bebek bakıyo bayadır bole tatıl yapmıodum iyi oldu banada buarada dusunup sorman yeter cnm tesekur ederım.. gelıcek bebeğim için değer =) (=
pufpuff canımmmmm çooookkkk kötüyüm yaaaa. dün ve eveli gün kahverengi lekelenmem olmuştu bu yumurta çatlama belirtisi imiş. ama dün gece birden arttı ve adet oldummmm yaaa. bu ay o kadar çalışmıştık ki şimdi hepsi boşa gitti yaa. hayatım da ilk kez yumurta çatlama günümde adet oldummmm. hamile kaldığım ay da ilk kez kahverengi lekelenmem olmuştu ve o ay hamile kalmıştım . bu ay da lekelenme olunca demek ki hamile kalabilcem diye düşünmüştüm fakat dün gece birden adet kanamasına dönüşünce çok üzüldüm ve yıkıldımmm. böylece adet düzenimde bozuldu :84: :84: :84:
adet düzeni bozuldu derken?
erken ya da az geç mi geliyo?bence gecikip hiç gelmemesinden daha iyi yinede,emin ol..
ayı boş geçmemişsin aslında ama olmayacağı varmış,napalım kısmet..
deli yaaaa birden çok kötüyüm yazdığını gördüm korktum bişey oldu diye
evet canım adet düzenim bolzuldu .ayın 11 yada 12 sinde adet olmam gerekiyor. daha adetim biteli 2 hafta oldu. ben kendimi bildi bileli adetim hiç şaşmaz. geçen ay düşükten sonra bile şaşmamıştı. şimdi ne bu anlam veremedim.Ben şimdi ayın 12 sinde tekrar adet olcak mıyım yoksa önümüzdeki ay bugün mü adet olcam. nerden bilcemmm. oofffff yaaa :84:
o zaman doktora git tekrar cnm,2 hafta sonra yine regl olmakta normal olmasa gerek..
ööffff bu ne yaaaa,ona doktora git..buna git..ohooooo
bugün ve yarın işteyim ben gidemem malesef. zati yarına kadar da kesilir kanamam.off doktora gitmekten de çok korkuyorum zaten. alttan muayene etcek diye korkuyorum. geçen sefer gittim hiç acımadı biliyorum ama gel de bunu bilinç altıma anlat. yerleşti bi kere o korku bana.ikide bir doktora gitmek de istemiyorum artık yaaaa offf.
kızzzllarrr selamm
misafir kabul ediyor musunuz
tabisiiiii..buyur geeel hoşgeldinnnn :13:
teşekkür ederim nasılsınız neler yaparsınız
doğru valla,haklısın canım..bende öyle düşünüyorum,bende tırsıyorum..bende sürekli gitmek istemiyorum ama napalım habire bişeyler çıkıyo
oyun bölümünden gözüm ısırıyo senihehehe...
iyiyim,evdeyim..takılıyorum..hava soğuk İst'da..
öyle böyle geçiyo zaman kk'da,seviyorum burayı..
senden naber?
aynen bi kere başladın mı zaten devamı geliyo. yok şu tahlil yok bu ilaç. yok bilmem prolaktin indi mi çıktı mı , hormonlar iyi mi kötü mü bitmiyo ardı arkası...
amaaan neyse sen napıyon ne ediyon anlat bakalım. ???
evet oyun bölümüne takılıyorum genelde
benim e seni ısırıyor gözüm
evet kkda vakit geçirmek güzel ben de ne yapayım hep rutin şeyler
kaç yaşındasın,nerdensin peki?anlat biraz tanışak
valla ekstra bişey yok be cnm,aynı aslında..
evdeyim,devamlı pc'deyim..bitek gün içinde yarım saat koşu bandıyla haşır neşirim sonrası hep burdayım..
işim olmadıkça dışarıda çıkmıyorum,zaten tek dolanmayı sevmemöyle yani...
sen nasılsın bu adet,doktor işleri haricinde?
24 yaşındayım. çalışmıyorum
yaza nişan düşünüyorum
sizde neler var
bende de o konu haricinde pek değişik bişey yok canım. bir tek değişiklik var eve tivibu bağlandı bugün o kadar. artık filmleri dizileri tv den tekrar izleyebilcem öyle yani . onu da eşim telekom da mühendis o yüzden ücretsiz yapmışlar mühendislere gelip bağladılar bize de.gerçi ben internetten izliyordum kaçırdıklarımı ama tv den daha kolay olcak sanki. öyle işte. birde bugün hava çokkk soğudu başkada farklı bişey yokkk
henüz evlilik yok yani,bekargillerdensiniyi bakalım...
bende 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyimhangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?