heee birde 1 erkek 1 kadın hafta sonları geç saatçıkıyor ya onları da izliyorum
heee evet cnm bunu konuşmuştuk sanırım..
c.tesi pazar 11:30'da başlıyo 1 saat sürüyo..
bende izliyorum onu,çok güzel..
işte o dizilerden ve programlardan geri kalan vakitlerde eşimde oluyo kumanda. yani hiçbir zaman. her günüm dolu çünkü cuma harici.
eşim bazen kızıyo bende veriyom pc yi kucağına al pc sende dursun diyorum tamam diyo öyle avunuyo
h.sonu evde eşim..
o sebeple gün boyu kumanda kendisinde..o belgesel senin,bu belgesel benim dönüp duruyo..
bende bişey diyemiyorum haliyle,hep bende diye..
kııızzzzz napıyon yemek mi yapıyon bakeeemmm ????
Muhabbete dahil olmak istiyorum bende.. 2 senedir hoşuma giden şu tartışma televizyon tartışması o kumanda bende olucak diyo bende bende olucak diyorum.. şimdi belgesel ve gs nin maçlarını izliyebılmek için d-smart aldıı =) ee bende sınema hastasıyımmm =)))
yemek hazırrrr,ısıtılcak sadeceburdayım ben cnm..
Muhabbete dahil olmak istiyorum bende.. 2 senedir hoşuma giden şu tartışma televizyon tartışması o kumanda bende olucak diyo bende bende olucak diyorum.. şimdi belgesel ve gs nin maçlarını izliyebılmek için d-smart aldıı =) ee bende sınema hastasıyımmm =)))
canım merhaba. valla benim koca Allah tan maç izlemez. yoksa yandıydım. o maçlarda hiiiiççç bitmiyo ki .yok Türkiye kupası , yok lig maçları , yok bilmem ne kupası biri bitmeden biri başlıyo. Allah sabır versin doğrusu sana. bende pek sinema merakım yoktur. genelde filmleri sinemada izlemeyi severim. ben dizi ve yarışma programı takip ederim genelde
benimki hasta bjk'li,öyle böyle değil..
bide şu lig maçları oluyo ya çok heyecanlı oluyomuş onlarıda izliyo valla..
pek şikayetim yok aslında,pek bişey izletmiyorum zaten bari onu izlesin
Benim koca da sorsan gs li ama sorsan ilk 11 i sayamaz. yani o kadar ilgilenmiyor. genelde benimkinin ilgi alanı ya bitkiledir. yada kendi alanı olan elektroniktir. evde ufak bir odası var genelde orda devreler filan yapar oyalanır.
veeeee kocam çıktım diye haber verir... ve pufpuff yemek hazırlamaya,ısıtmaya giderrrrr..
bugünlükte bu kadarkarşılaştığımıza sevindim sonunda ikizler öpüyorum seni çok çok çokkk iyi bak kendineeee...
eceeeem görüşürüz canım
canım merhaba. valla benim koca Allah tan maç izlemez. yoksa yandıydım. o maçlarda hiiiiççç bitmiyo ki .yok Türkiye kupası , yok lig maçları , yok bilmem ne kupası biri bitmeden biri başlıyo. Allah sabır versin doğrusu sana. bende pek sinema merakım yoktur. genelde filmleri sinemada izlemeyi severim. ben dizi ve yarışma programı takip ederim genelde
veeeee kocam çıktım diye haber verir... ve pufpuff yemek hazırlamaya,ısıtmaya giderrrrr..
bugünlükte bu kadarkarşılaştığımıza sevindim sonunda ikizler öpüyorum seni çok çok çokkk iyi bak kendineeee...
eceeeem görüşürüz canım
pufpufcum istıhare namazını yazıorumm.. tbı ısdeyen herkeze =)
ınsan yatacağı zaman ıkı rekat namaz kılar bırseyın hayırlı olup olmuycağını gorebılmek için.. bırıncı rekatta KAFIRUN suresını ıkıncı rekatta IHLAS suresını okur.namazın sonundada ıstıhare duasını okur ve kıbleye yonelerek yatar ..
DUASI...
ALLAHUMME INNI ESTEHİRUKE BİLMİKE VE ESTEKDİRUKE BİKUDRETİKE VE ESELİKE MİN FADLİKEL AZİM. FEİNNEKE TAKDİRU VELA EKDİRU VE TALEMU VELA ALEMU VE ENTE ALLAMUL ĞUYUB. ALLAHÜMME İN KÜNTE TALEMU ENNE HAZEL EMRE HAYRUN Lİ Fİ DİNİ VE MEAŞİ VE AKİBETİ EMRİ FEKDURHU Lİ VE YESSİRHU Lİ SÜMME BARİK Lİ FİHİ . VE İN KÜNTE TALEMU ENNE HAZEL EMRE ŞERRUN Lİ Fİ DİNİ VE MEAŞİ VE AKİBETİ EMRİ FASRİFHÜ ANHÜ. VEKDUR LİLHAYRA HAYSÜ KANE SÜMME ERDİNİ BİHİ..
''EY ALLAHIM İLMİNLE BANA HAYRI BİLDİRMENİ KUDRETİNLEDE BANA KUDRET VERMENİ VE HAYRIN NEREDE OLDUĞUNU BANA GÖSTERMENİ SENİN BÜYÜK FAZLINDAN VE İHSANINDAN NİYAZ EDERİM. SEN KADİRSİN BENİM İSE GÜCÜM YOKTUR. SEN BÜTÜN BİLİNMEYEN ŞEYLERİ EN COK BİLENSİN. EY ALLAHIM SEN BİLİRSİN YAPMAK İSTEDİĞİM BU İŞİN BENİM İÇİN DİNİM HAYATIM VE SONUM BAKIMINDAN HAYIRLI İSE ONU YAPMAMI NASIP ET VE KOLAYLAŞTIR. SONRA O İŞTEN BANA BEREKET IHSAN ET . ŞAYET O İŞ SENİN İLMİNLE DİNİM DÜNYAM VE SONUM BAKIMINDAN BENİM İÇİN ZARARLI İSE O İŞİ BENDEN UZAKLAŞTIR. BENIDE O İŞTEN UZAKLAŞTIR VE HAYRIN BULUNDUĞU ŞEYLERİ BANA NASİP ET. BENIDE HAYRA RAZI OLANLARDAN KIL...''
şimdi canım benm ben bu namazı kıldıımda ve duayı ettıkden sonra yattım ama hiç konuşmuycaksın ... kendılğımdende su duaı soyledım egerkı ben kucağıma bı evlat alıcaksam bana ya benı hamıle goster yada hamıle bı kadın.. ben ıkısınde grdum benım için hayırlı olduuğunu duusunuorum tabı bu bıkaç kere yaptıktan sonrada gorulebılıo.. ALLAH kabul etsınn =)))
hiç konuşulmayacak vs gibi detayları biliyordum,ünideyken oda arkadaşım yapmıştıtamam cnm çok sağol,soracağım bişey olursa yine sorarım..teşekkürler[/QUOTE
onemlı deıl cnm bende ıbadet kıtabı dıe bişi var orda ne ısdıosan var sormak ısdeddın bişi olursa yardım edrım... ınş.. gorursun bişiler yaptıında banada hbr ver
:81:
hu huuuu kızlaaaaaaar nerelerdesiniz bakalım,ses veriinnnn yaşayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?