kaçma mevzusu donuyo ortalıkda istersenız bende kaçma hikayemı anlatıyım
sende mi kaçtınanlat bakem
kız pufpuf sen nası evlendin sende acıtasyon yok sanırım
tsekur edrım pufpufcum oda doğru benmde bı kızm olsa bende aynı şekııl davranırım ama mutluyummm cokda sevdım cokda sevıorummm .. Allah hiçkımseyı mutsuz etmesın kım yuva kuruyosa mutluluklrla kursun.. yuvasının en güzel hediyeside bebekleri olsun ...
yok anacım ben gayet sevmeli anlaşmalı istemeli törenli evlendimatraksiyon yok
amaannn çok sıkıcııı
şaka tabi ki Allah herkese öyle evlilik nasip etsin
kızlar aranızda sıgara içen varmı cicişler =))
ahahhaah gelenek göreneklerimize uyguncana evlendim,sıkıcı mıkıcı geçti gitti 1,5 sene
ben içerim
su anda sıgara bana bakıo ben sıgaraya cnm nasıl isdedı içmek zaden içiorumda üşenıorum onu almaya =))) yarasınnnn bızeeee =))
bende eşimle bi sene sevgili hayatı yasadım..ben universıtedeyken bekar evım vardı ve o benım bekar evımden cıkmamı istiyodu bende okulum dolayısıyla yapamıcamı soylemısdım ailemin evınden uzakdı okulum... kocişim benım ıcın kendıne bekar evı acdııı bende arkadasımı satıpp apsuruk bı kavga edıp onun evıne tasındım sonrada okulum bıtınce ailemin evıne gecmek zorunda kaldım tatıle gırmısdık bizimkide tabı bensız yapamıcagıı ıcın 7 /24 beraber oldugumuz alısık deıldi artık tabıı benım ailemin himayesı altında oldugum ıcınde onların ıznı olmadan gorusemıyodukk ... bi gun taaa karsıdan geldıı bızım evın oraya benımle gorusmek ıstıyo anacıgım ızın vermıyooo o dıyo gel annem dıyoo yok gec olduu olmazz:18:dedım anne o gıtmezz ben bı aşaa iniyim gelıyorumm ...
hahahahhaha iniş o inişşş beni kacırdııııeve gıttık senı kacırdım haberın olsun dedi oyle haberım olduu işde sonrada düğün yaptık butun ailem geldıı gulluk gulustanlıkk işdee şimdi 7. ayımdayım evliliğimin ama hala eskisi gibi bekar evimizde hissediyoruz kendımızı ev tatilya gibi gelen bi ooh cekıyoo kimse bizi evli gibi gormez meselaa cok makarayıkdır ikimizdee
Kır Düğünümden bir kare...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?