KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

amin cnm yaaa inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah

bende eşimle bi sene sevgili hayatı yasadım.. ben universıtedeyken bekar evım vardı ve o benım bekar evımden cıkmamı istiyodu bende okulum dolayısıyla yapamıcamı soylemısdım ailemin evınden uzakdı okulum... kocişim benım ıcın kendıne bekar evı acdııı bende arkadasımı satıpp apsuruk bı kavga edıp onun evıne tasındım sonrada okulum bıtınce ailemin evıne gecmek zorunda kaldım tatıle gırmısdık bizimkide tabı bensız yapamıcagıı ıcın 7 /24 beraber oldugumuz alısık deıldi artık tabıı benım ailemin himayesı altında oldugum ıcınde onların ıznı olmadan gorusemıyodukk ... bi gun taaa karsıdan geldıı bızım evın oraya benımle gorusmek ıstıyo anacıgım ızın vermıyooo o dıyo gel annem dıyoo yok gec olduu olmazz:18:dedım anne o gıtmezz ben bı aşaa iniyim gelıyorumm ...
hahahahhaha iniş o inişşş beni kacırdıııı
eve gıttık senı kacırdım haberın olsun dedi oyle haberım olduu işde sonrada düğün yaptık butun ailem geldıı gulluk gulustanlıkk işdee şimdi 7. ayımdayım evliliğimin ama hala eskisi gibi bekar evimizde hissediyoruz kendımızı ev tatilya gibi gelen bi ooh cekıyoo kimse bizi evli gibi gormez meselaa cok makarayıkdır ikimizdee

Kır Düğünümden bir kare...

Eklentiler

• $DSCF2061.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

seninkide ecem'inkinden farksız anlatış tarzına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…