KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

ayyyy kuzum yaaa sevmez olur muyum hiççç. ne zaman girsem olmuyosun ki kk da. bakıyom kapalısın. ondan konuşamıyoruz seninle. küsme yaaaaaa bak gene girdim yoksun.

aay birden şaşırdım,noluyo dedim..başkası üstüne alındı cvp verdi sandımmm :44: kızzzz sen nick'ini mi değiştirdin profil resmide değişmiş.. bende bakakaldım bi süre

aaaaaa benim canım oyundaşım topik açmışta benim haberim yok tüü bana hayırlı olsun tatlım bende varım ama bendeee

aaaaaa benim canım oyundaşım topik açmışta benim haberim yok tüü bana hayırlı olsun tatlım bende varım ama bendeee

evet tüüüü sanaaa hıhh 548484845 sayfa oldu bak,açalı.. nerdesin sen heee? söyleee nerdeeee?

aay birden şaşırdım,noluyo dedim..başkası üstüne alındı cvp verdi sandımmm :44: kızzzz sen nick'ini mi değiştirdin profil resmide değişmiş.. bende bakakaldım bi süre

kızzzz benim eveeettt. canım diğer nick çok uzun oluyodu artık zor geliyodu yazarken. ondan değiştirdim dün.
nasıl beğendin mi???? hazır ismi değiştirdim profil foto da farklı olsun dedim. belki farklı nick ve farklı foto şans getirir bu ay dedim. nasıl iyi etmiş miyim ????

evet tüüüü sanaaa hıhh 548484845 sayfa oldu bak,açalı.. nerdesin sen heee? söyleee nerdeeee?

ama tatlım hiç farketmemişim ki e ama sende sölemiyosun ki hiç gel buyur dye neyse gelmiş bulundum işte dostluk topiği hmmm çok iyi olmuş canım

güzel düşünce hımmmm evet beğendim cnm bu daha güzel olmuş ayrıca nick...

ama tatlım hiç farketmemişim ki e ama sende sölemiyosun ki hiç gel buyur dye neyse gelmiş bulundum işte dostluk topiği hmmm çok iyi olmuş canım

reklam mı yapaydım hiç sevmem ayrıca ben senin profili incik cincik inceledim,sende inceleyeydin bisürü topiğim var benim hem neyseeee iyi ettin gelmekle,hemde tam topiğe oohhhh

mrb ya k.bakmazsan bişy öğrenmek istiyorum..forumda nick değiştirmenin mümkün olmadığını okumuştum..bende değiştirmek istiyorum..nasıl yapıcaz acaba?:26:yardımcı olursan sevinirim..

reklam mı yapaydım hiç sevmem ayrıca ben senin profili incik cincik inceledim,sende inceleyeydin bisürü topiğim var benim hem neyseeee iyi ettin gelmekle,hemde tam topiğe oohhhh

senin incik cincik yazan parmaklaını katır kutur yerim tamam tamam geçti bitti gitti geldim işte burdayım

mrb ya k.bakmazsan bişy öğrenmek istiyorum..forumda nick değiştirmenin mümkün olmadığını okumuştum..bende değiştirmek istiyorum..nasıl yapıcaz acaba?:26:yardımcı olursan sevinirim..

doğru yahuuu değiştirilmiyordu?
nasıl yaptın kızzzz? :44:

doğru yahuuu değiştirilmiyordu?
nasıl yaptın kızzzz? :44:

hahaha yeni mi çaktın kız deli ya evet arkadaşın değiştirdiğini okuduktan sonra bi daha baktım hatta foruma bi değişiklik mi oldu acaba hbrm yok diye..aynı..sadece özel isim ve soyismini yazanlarınkini değiştiriyorlarmış..e benimki de özel isim:26: değiştirmek istiyorum ben

Aslında ilk gördüğüm an farkettim sorcaktım da,ama ben memnunum nick'imden gerek görmedim..
sonra sen sorunca bende soriyim dedim.. ondan yani

güzel düşünce hımmmm evet beğendim cnm bu daha güzel olmuş ayrıca nick...

teşekkür ederim canımmmm.

mrb . yok neden kusura bakayım. arkadaşım nick değiştirmek 1 kereye mahsus birşeymiş. 1kez öyle bi hakkın oluyomuş. bak şu linke mesaj at.hangi nicki istediğini söyle. editör değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…