ben yaşıyoruuuuummmmmm
sen artık beni sevmiyosunnn hiç gelmiyosun yazmıyosunnn küstüümmm işte
ayyyy kuzum yaaa sevmez olur muyum hiççç. ne zaman girsem olmuyosun ki kk da. bakıyom kapalısın. ondan konuşamıyoruz seninle. küsme yaaaaaabak gene girdim yoksun.
aaaaaabenim canım oyundaşım topik açmışta benim haberim yok tüü bana hayırlı olsun tatlım bende varım ama bendeee
aay birden şaşırdım,noluyo dedim..başkası üstüne alındı cvp verdi sandımmm :44: kızzzz sen nick'ini mi değiştirdinprofil resmide değişmiş.. bende bakakaldım bi süre
evet tüüüü sanaaa hıhh548484845 sayfa oldu bak,açalı.. nerdesin sen heee? söyleee nerdeeee?
kızzzz benim eveeettt. canım diğer nick çok uzun oluyodu artık zor geliyodu yazarken. ondan değiştirdim dün.
nasıl beğendin mi????hazır ismi değiştirdim profil foto da farklı olsun dedim. belki farklı nick ve farklı foto şans getirir bu ay dedim. nasıl iyi etmiş miyim ????
ama tatlım hiç farketmemişim kie ama sende sölemiyosun ki hiç gel buyur dye neyse gelmiş bulundum işte dostluk topiği hmmm çok iyi olmuş canım
kızzzz benim eveeettt. canım diğer nick çok uzun oluyodu artık zor geliyodu yazarken. ondan değiştirdim dün.
nasıl beğendin mi????hazır ismi değiştirdim profil foto da farklı olsun dedim. belki farklı nick ve farklı foto şans getirir bu ay dedim. nasıl iyi etmiş miyim ????
reklam mı yapaydımhiç sevmem ayrıca ben senin profili incik cincik inceledim,sende inceleyeydin bisürü topiğim var benim hem neyseeee iyi ettin gelmekle,hemde tam topiğe oohhhh
mrb ya k.bakmazsan bişy öğrenmek istiyorum..forumda nick değiştirmenin mümkün olmadığını okumuştum..bende değiştirmek istiyorum..nasıl yapıcaz acaba?:26:yardımcı olursan sevinirim..
doğru yahuuu değiştirilmiyordu?
nasıl yaptın kızzzz? :44:
senin incik cincik yazan parmaklaını katır kutur yerimtamam tamam geçti bitti gitti geldim işte burdayım
hahahayeni mi çaktın kız deli ya evet arkadaşın değiştirdiğini okuduktan sonra bi daha baktım hatta foruma bi değişiklik mi oldu acaba hbrm yok diye..aynı..sadece özel isim ve soyismini yazanlarınkini değiştiriyorlarmış..e benimki de özel isim:26: değiştirmek istiyorum ben
iyi bari,tamam.. geç olsun güç olmasın diyelim
güzel düşünce hımmmm evetbeğendim cnm bu daha güzel olmuş ayrıca nick...
mrb ya k.bakmazsan bişy öğrenmek istiyorum..forumda nick değiştirmenin mümkün olmadığını okumuştum..bende değiştirmek istiyorum..nasıl yapıcaz acaba?:26:yardımcı olursan sevinirim..
hehee peki değiştirebilirsem ne yapalım sence benim nicki?
Al bikaç seçenek sana
puffy
teytey
minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?