KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

​öncelıkle mutluluklar dılıorum... senınkıde bnmkıne benzıo ama sennkıler vermemzlık yaptılarmı ?

su anda sıgara bana bakıo ben sıgaraya cnm nasıl isdedı içmek zaden içiorumda üşenıorum onu almaya =))) yarasınnnn bızeeee =))

aifyet olsun şekerim

sanırım seninki harbiden keyfi bi kaçış olmuş öncesi yok mu hani isteme durumları falan
Allah mutluluğunuz bozmasın bu arada maşallah

seninkide ecem'inkinden farksız anlatış tarzına bak
napaam kııızzz
​öncelıkle mutluluklar dılıorum... senınkıde bnmkıne benzıo ama sennkıler vermemzlık yaptılarmı ?
e isteme durumu oldu tabıı ama işde oralar bıraz karısık bosverr bı olcak gıbı oldu bı olmadıı falan babam pekde oralı deıldı zaten boylesıı daha makbul oldu ...
sanırım seninki harbiden keyfi bi kaçış olmuş öncesi yok mu hani isteme durumları falan
Allah mutluluğunuz bozmasın bu arada maşallah
saol keyfi deil tabıkıde bizimde kendımızce sebeblerımız vardı canım kopamadık birbirimizden ayrı gayrıda olmuyoduuu okulum dolayısıylada zaten ailem erken dıyoduu hıc zorlamaya gerek yok dedık
kız nası cesaret ya
sormaa bende nikah gunumde anladım kacdıgımı zaten oncesıı pek ınandırıcı gelmıyoduu sankıı nikah memuruna evett dedım o an anladımm

hilbarcım o zaman deşmeyelim :)

şimdi mutluysanız en önemlisi o

ee bebiş var mı
vardıı 2 hafta once dusuk yasadım tatlım... işallah Allah nezamn bıdaha nasip eder bılmıyorum... dusunuyoruz en yakın zamnda haberını verırıım size umarım

geçmiş olsun canım vardır bundada bi hayır alırız inşallah güzel haberleri

kaç yaşındasın bu arada

O aus benim heralde

İnsan uzun uzun ausencia yazar da namım yürür

Topik hayırlı olsun bu arada . Evet bizlerde burada güzel dostluklar edindik . Sabahlar olmasın modunda sohbetlerimiz var .

Mahşerin 4 atlısı ve ben , mekan farketmeden beraberiz hala !

Güzel arkadaşlıklar edindim burada ...

Umarım herkes bizim kadar şanslı olur ve üç günlük , menfaatlere dayalı , tuhaf ilişkiler içinde bulmaz kendini.

Ben dururken senin namın yürür mü iki nefes al da bir düşün bakalım
Mekan demişken, karar verelim şu kaçamağın mekanına artık

Ben dururken senin namın yürür mü iki nefes al da bir düşün bakalım
Mekan demişken, karar verelim şu kaçamağın mekanına artık

Düşündüm

Evet haklısın benim namım almış başını gitmiş zaten , ben soluklanayım azıcık sen buyur

Arkadaşlar , bakın ne güzel anlaşıyoruz değil mi

Mekan belli melo , ama yazma burada hayranların peşinden düşer yollara

Bana buralarda şöhret ateşten gömlek melo derler Eki Görüntüle 617904 Eki Görüntüle 617904 Eki Görüntüle 617904
Az yavaş yürüsün namın

Ben orayı istemiyorum, doğayla iç içe olmak istiyorum
Repoyu ormanda kovalamam daha kolay olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…