bende eşimle bi sene sevgili hayatı yasadım..ben universıtedeyken bekar evım vardı ve o benım bekar evımden cıkmamı istiyodu bende okulum dolayısıyla yapamıcamı soylemısdım ailemin evınden uzakdı okulum... kocişim benım ıcın kendıne bekar evı acdııı bende arkadasımı satıpp apsuruk bı kavga edıp onun evıne tasındım sonrada okulum bıtınce ailemin evıne gecmek zorunda kaldım tatıle gırmısdık bizimkide tabı bensız yapamıcagıı ıcın 7 /24 beraber oldugumuz alısık deıldi artık tabıı benım ailemin himayesı altında oldugum ıcınde onların ıznı olmadan gorusemıyodukk ... bi gun taaa karsıdan geldıı bızım evın oraya benımle gorusmek ıstıyo anacıgım ızın vermıyooo o dıyo gel annem dıyoo yok gec olduu olmazz:18:dedım anne o gıtmezz ben bı aşaa iniyim gelıyorumm ...
hahahahhaha iniş o inişşş beni kacırdııııeve gıttık senı kacırdım haberın olsun dedi oyle haberım olduu işde sonrada düğün yaptık butun ailem geldıı gulluk gulustanlıkk işdee şimdi 7. ayımdayım evliliğimin ama hala eskisi gibi bekar evimizde hissediyoruz kendımızı ev tatilya gibi gelen bi ooh cekıyoo kimse bizi evli gibi gormez meselaa cok makarayıkdır ikimizdee
Kır Düğünümden bir kare...
su anda sıgara bana bakıo ben sıgaraya cnm nasıl isdedı içmek zaden içiorumda üşenıorum onu almaya =))) yarasınnnn bızeeee =))
bende eşimle bi sene sevgili hayatı yasadım..ben universıtedeyken bekar evım vardı ve o benım bekar evımden cıkmamı istiyodu bende okulum dolayısıyla yapamıcamı soylemısdım ailemin evınden uzakdı okulum... kocişim benım ıcın kendıne bekar evı acdııı bende arkadasımı satıpp apsuruk bı kavga edıp onun evıne tasındım sonrada okulum bıtınce ailemin evıne gecmek zorunda kaldım tatıle gırmısdık bizimkide tabı bensız yapamıcagıı ıcın 7 /24 beraber oldugumuz alısık deıldi artık tabıı benım ailemin himayesı altında oldugum ıcınde onların ıznı olmadan gorusemıyodukk ... bi gun taaa karsıdan geldıı bızım evın oraya benımle gorusmek ıstıyo anacıgım ızın vermıyooo o dıyo gel annem dıyoo yok gec olduu olmazz:18:dedım anne o gıtmezz ben bı aşaa iniyim gelıyorumm ...
hahahahhaha iniş o inişşş beni kacırdııııeve gıttık senı kacırdım haberın olsun dedi oyle haberım olduu işde sonrada düğün yaptık butun ailem geldıı gulluk gulustanlıkk işdee şimdi 7. ayımdayım evliliğimin ama hala eskisi gibi bekar evimizde hissediyoruz kendımızı ev tatilya gibi gelen bi ooh cekıyoo kimse bizi evli gibi gormez meselaa cok makarayıkdır ikimizdee
Kır Düğünümden bir kare...
seninkide ecem'inkinden farksız anlatış tarzına bak
napaam kııızzzseninkide ecem'inkinden farksız anlatış tarzına bak
e isteme durumu oldu tabıı ama işde oralar bıraz karısık bosverr bı olcak gıbı oldu bı olmadıı falan babam pekde oralı deıldı zaten boylesıı daha makbul oldu ...​öncelıkle mutluluklar dılıorum... senınkıde bnmkıne benzıo ama sennkıler vermemzlık yaptılarmı ?
saol keyfi deil tabıkıde bizimde kendımızce sebeblerımız vardı canım kopamadık birbirimizden ayrı gayrıda olmuyoduuu okulum dolayısıylada zaten ailem erken dıyoduu hıc zorlamaya gerek yok dedıksanırım seninki harbiden keyfi bi kaçış olmuşöncesi yok mu hani isteme durumları falan
Allah mutluluğunuz bozmasın bu arada maşallah
sormaa bende nikah gunumde anladım kacdıgımı zaten oncesıı pek ınandırıcı gelmıyoduu sankııkız nası cesaret ya
vardıı 2 hafta once dusuk yasadım tatlım... işallah Allah nezamn bıdaha nasip eder bılmıyorum... dusunuyoruz en yakın zamnda haberını verırıım size umarımhilbarcım o zaman deşmeyelim:)
şimdi mutluysanız en önemlisi o
ee bebiş var mı
Sohbet topiğine açsaydınız daha iyi olurdu sanki
Buradan edindiğim 4 tane dostum var...
İkisi burada olmasa da, her gün görüştüğüm insanlar....
Fesatsız, hesapsız, doğru/dürüst, güvenilir, pırıl pırıl insanlar...
Geçirdiğim bu zor dönemde bana çok destek oldu her biri...
Haklarını nasıl öderim bilmem...
En yakın zamanda, toplanmayı ve 3-5 günlük bir tatil yapmayı planlıyoruz...
Bol bol dedikodunuzu yaparız artık
Repo, afo, aus ve tefo...Sizi çok seviyorum
saol canım gecdıı uzmuyorum kendımı Allahın taktırı..geçmiş olsun canım vardır bundada bi hayır alırız inşallah güzel haberleri
kaç yaşındasın bu arada
O aus benim heralde
İnsan uzun uzun ausencia yazar da namım yürür
Topik hayırlı olsun bu arada . Evet bizlerde burada güzel dostluklar edindik . Sabahlar olmasın modunda sohbetlerimiz var .
Mahşerin 4 atlısı ve ben , mekan farketmeden beraberiz hala !
Güzel arkadaşlıklar edindim burada ...
Umarım herkes bizim kadar şanslı olur ve üç günlük , menfaatlere dayalı , tuhaf ilişkiler içinde bulmaz kendini.
saol canım gecdıı uzmuyorum kendımı Allahın taktırı..21 yasındayımm
canım biscolata çekti
biscolata deyince benm aklıma sadece adonisli yağuşuklular geliyo
Ben dururken senin namın yürür mü iki nefes al da bir düşün bakalım
Mekan demişken, karar verelim şu kaçamağın mekanına artık
Düşündüm
Evet haklısın benim namım almış başını gitmiş zaten , ben soluklanayım azıcık sen buyur
Arkadaşlar , bakın ne güzel anlaşıyoruz değil mi
Mekan belli melo , ama yazma burada hayranların peşinden düşer yollara
tabi canım uzul uzul nereye kadar hem kendıme zarar hemde gelecek bebegıme zarar... moreller ıyı olsunkıı bebişlerde mutlu mesut gelsınen güzeli takdir buymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?