allah bozmasın..dünyadaki en güzel şeylerden biri
aaaa kim tınlamamış,döverim ben onları
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar...
her zaman bekleriz,her konuda
inşallah canım geliriz tabikide ne güzel arkadaşlık kuruyoruz burda
arkadaşlar lütfen beni de alın aranıza güzel arkadaşlıklara ihtiyacım var :))) sizin gibi:13:
nasılsınız kızlarrr :)
dün gece ki konulardan sonra bol kabuslu bi gece geçirdim
ama bugün annemle o mağaza senin bu mağaza benim gezeceğiz o yüzden keyfim yerinde
teşekkür ederim cnm
ben ankarada yaşıyorum 24 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sizin de aranızda ankarada olan var mı
sevgili pufpuf cidden arkadaş konusunda sıkıntım var bugüne kadar çalıştığım okullarda diğer hocalarla hep arkadaşlıklar kurduğumu sandım ama öyle değilmiş tatillerde veya tayinim çıktığımda devam etmedi hiçbiri...ama ben geriye bakmamak, mecburiyetten değil de gerçekten istediğim için görüştüğüm arkadaşlarım olsun istiyorum inşallah bu isteğim gerçekleşir eş-aile bir yere kadar arkadaşın yeri bambaşka...
teşekkür ederim cnm
ben ankarada yaşıyorum 24 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sizin de aranızda ankarada olan var mı
ben de izmirdeyim 27 yaşındayım
oo çok güzel ben de aslen uşaklıyım ama ankarada yaşamak durumundayım.. izmiri çok severim çok güzel şehir özellikle kumpiri bir harika
bende uşaklıyımbanazdan hemşeri çıktık evlendinde mi gittin Ankara ya?
çok sevindim hemşerim ben de uşak merkezdenim ilk atamam çoruma çıktı sonra evlenip ankaraya yerleştim sen evli misin gali :)))
gali
yok ben bekar grubundanım :) annemle babam evlendikten sonra yerleşmiş izmire ama her yaz bi köy maceramız olur
bütün akrabalarımız orda daha bi ay önce gittik annemle uşaktaydık
çok güzel istersen arkadaş olabiliriz ben hergün kadınlar kulübüne uğrarım aklıma takılan herşey için bakarım,canım sıkılınca da hep buradayım çok memnun oldum tanıştığımıza :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?