KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

nasılsınız kızlarrr :)

dün gece ki konulardan sonra bol kabuslu bi gece geçirdim

ama bugün annemle o mağaza senin bu mağaza benim gezeceğiz o yüzden keyfim yerinde

teşekkür ederim cnm
ben ankarada yaşıyorum 24 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sizin de aranızda ankarada olan var mı

nasılsınız kızlarrr :)

dün gece ki konulardan sonra bol kabuslu bi gece geçirdim

ama bugün annemle o mağaza senin bu mağaza benim gezeceğiz o yüzden keyfim yerinde

oooh ne güzel...iyi gezmeler

teşekkür ederim cnm
ben ankarada yaşıyorum 24 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sizin de aranızda ankarada olan var mı

ben İstanbul'dan cnm :13: 26 yaşındayım

sevgili pufpuf cidden arkadaş konusunda sıkıntım var bugüne kadar çalıştığım okullarda diğer hocalarla hep arkadaşlıklar kurduğumu sandım ama öyle değilmiş tatillerde veya tayinim çıktığımda devam etmedi hiçbiri... ama ben geriye bakmamak, mecburiyetten değil de gerçekten istediğim için görüştüğüm arkadaşlarım olsun istiyorum inşallah bu isteğim gerçekleşir eş-aile bir yere kadar arkadaşın yeri bambaşka...

aynı fikirdeyim..
eş başka,aile başka,arkadaşlar başka yer tutuyolar..
hepsiyle paylaşılanlar farklı oluyo..
ve süreklilik arz eden,gerçek dostların değeri paha biçilemez..

çok sevindim hemşerim ben de uşak merkezdenim ilk atamam çoruma çıktı sonra evlenip ankaraya yerleştim sen evli misin gali :)))

gali
yok ben bekar grubundanım :) annemle babam evlendikten sonra yerleşmiş izmire ama her yaz bi köy maceramız olur
bütün akrabalarımız orda daha bi ay önce gittik annemle uşaktaydık

gali
yok ben bekar grubundanım :) annemle babam evlendikten sonra yerleşmiş izmire ama her yaz bi köy maceramız olur
bütün akrabalarımız orda daha bi ay önce gittik annemle uşaktaydık

çok güzel istersen arkadaş olabiliriz ben hergün kadınlar kulübüne uğrarım aklıma takılan herşey için bakarım,canım sıkılınca da hep buradayım çok memnun oldum tanıştığımıza :13:

gadın gızım arkadaş olmicezde nolcez bende işsiz olduğumdan hergün burdayım

çorumada gittim ben üniv.den ev arkadaşım oralıydı bi kaç günlük gezi oldu bana ama pek sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…