yok cnm benim değil eşimin dogum gunuydu unutmustu tamamen.gittim resımlı pasta siperişi vermstım carsambadan.cuma gunu için.perşembe gelcek olan eşim tam aksamında yıne ertlendı.benim hazırlıklar mumlar pasta hersey bosa gtti.bende tekrar verdim sipariş dün gelcem kesin dedi.bgn pasta geldi ve eşim yarın kesin geliorum dedi.dünyam yıkıldı.bende o gelcek ovulsyon yapayım dedim.oyokken yapmadım anlamı yok cunkupozitifi gördüm dünyam yıkıldı gecen ayda denk gelemedık bu ayda.neyse hayırlısı artık buarada yok cnm bu işte süpriz pek olmuo gelio olsa cemırlar calısıo ve tel cekmıo anlıosun geldıgını.telde hertürlü bilgi sölenmıo ..ah o binbası yok mu .hep onun yüzünden of of
saol cnm ama doğum günü benm değil bütün hazırlıkları yapmıs olmama ragmen cuma günü gelemeyen eşiimin dogum gunuydu.ve bende bgn gelıo dıye tekrarlıcaktım yine olmadı yarın gelıomus.allahım ne kadar sansı acık bırıydım sansım kapandı galıbaaadoğum günün kutlu olsun arkadaşımmm
çevreye hiiiiiiiiiiiiiiiç kulak asma canım bu çevrenin çenesi hiiiiiiç kapanmaz şimdi de o malum çevre çocuk diye başımın etini yiyor sanki tek dertleri o kaldı ama ben kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum ve onları takmıyorum
milli duygularım cok fazla olsa daaa arada saymadıgım kalmıo işine.çoçuk istıyorum demıce artık neyime bnm cocuk.kocayı göremıom.nasıl olcaksa artıkhay allah yaaa..
ne zor bi iş bu,keşke başka bi meslekte olaymıştüühhhh
hayırlısı olsun canım,napıcaksın..kısmet
çevreye hiiiiiiiiiiiiiiiç kulak asma canım bu çevrenin çenesi hiiiiiiç kapanmaz şimdi de o malum çevre çocuk diye başımın etini yiyor sanki tek dertleri o kaldı ama ben kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum ve onları takmıyorum
yok onların sözüyle hareket etmiyom tabi ama bazende sinir kat sayılarımı yükseltiyolar
bebekte büyük sorumluluk tabi en iyi zamanı sen bilcen ama ben şimdi doğurma şansım olsa hiç ertelemem ay çocuk istiyom beeeeennnnnn
milli duygularım cok fazla olsa daaa arada saymadıgım kalmıo işine.çoçuk istıyorum demıce artık neyime bnm cocuk.kocayı göremıom.nasıl olcaksa artık
allahım lütfen ozaman gelsin artııııııkkk noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrahaha hak vermemek elde değil bu konuda sana..
ama Allah bilir neyi nasıl yapacağını..bi kolaylık sağlar zamanı gelince..
allahım lütfen ozaman gelsin artııııııkkk noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bencede erteleme,hamile kaldığın an gör bak neler hissedeceksin..
biz kadınlara doğuştan verilmiş annelik duygusu,direk hazır kıvama geliyosun..
bide ha diyince olmuyo çocuk dediğin,ona göre
canım cidden kendimi anne olarak düşünemiyorum büyük konuşmak istemiyorum hiçbir zaman.. ama o her kadında olan annelik duygusu neden bende yok :18:
sınıf öğretmeniyim çocukları çok severim ama psikolojikmen annelik duygusu yok içimde ben de bekleyeyim bir kaç sene belki gelir diyorum...
yaptığın iş ile düşüncen ne tezat öyle :44: gerçi tabi birazda tercih meselesi.ama bence genç anne olmak çok güzel bi duygu.hem kendin için hemde çocuğun içinben öyle düşünüyorum...
bide tekrarlıyorum,genelde hadi olsun dediğin an olmuyo..baya uğraş,çaba,sabır gerektiriyo..en büyük örnek bizler
pufpufum sölediklerinde haklısın ama biz şimdi istiyoruz yaa oyüzden gecıkmeoluo.ama bu arkadasın yakından uzaktan anladıgım kadarıyla ıstedgı yok bu ay bıraksın korunmyı hemen hamıle kalır.cidden isyan etmek istemyrum ama bu dünyada bazı seyler ters.karsı komsumun 3 yıl cocugu olmamıs neyse 3.yılda oglu olmus..spiral taktırmıs.ve sprilla hemen hamıle kalmıs doktor spıral yerınden bıle oynanamıs nasıl oldu dıye sasmıs.ve hıc kız olmayan sülalede spıralle kız olmus..ve suan 4 aylık ve cok tatlı bı kızı var.yaptığın iş ile düşüncen ne tezat öyle :44: gerçi tabi birazda tercih meselesi.ama bence genç anne olmak çok güzel bi duygu.hem kendin için hemde çocuğun içinben öyle düşünüyorum...
bide tekrarlıyorum,genelde hadi olsun dediğin an olmuyo..baya uğraş,çaba,sabır gerektiriyo..en büyük örnek bizler
benim işim çocuklarla ve çocukların gerçekten çok severim belki de iyi bir anne olmanın getireceği büyük sorumluluk beni korkutuyor nedenini bulamadım ama 1-2 sene sonra hala çocuk düşünmezsem iyi bir psikoloğa gitmeyi düşünürüm şimdilik erken bakalım hayırlısı
canım cidden kendimi anne olarak düşünemiyorum büyük konuşmak istemiyorum hiçbir zaman.. ama o her kadında olan annelik duygusu neden bende yok :18:
sınıf öğretmeniyim çocukları çok severim ama psikolojikmen annelik duygusu yok içimde ben de bekleyeyim bir kaç sene belki gelir diyorum...
pufpufum sölediklerinde haklısın ama biz şimdi istiyoruz yaa oyüzden gecıkmeoluo.ama bu arkadasın yakından uzaktan anladıgım kadarıyla ıstedgı yok bu ay bıraksın korunmyı hemen hamıle kalır.cidden isyan etmek istemyrum ama bu dünyada bazı seyler ters.karsı komsumun 3 yıl cocugu olmamıs neyse 3.yılda oglu olmus..spiral taktırmıs.ve sprilla hemen hamıle kalmıs doktor spıral yerınden bıle oynanamıs nasıl oldu dıye sasmıs.ve hıc kız olmayan sülalede spıralle kız olmus..ve suan 4 aylık ve cok tatlı bı kızı var.
aynen bende hergün soruom allahım neden diye.en büyük örnek benim heralde umut bagladıgım ay esım 3 gunluk göreve gıder neyse hala umut var derım ve o görev tam 11 gün olur.ve benım umutlar ve hayaller suya düşer ...şimdide acaba yarın gelse tutar mı demeye basladım bu polyannalıktan kurtulup gercekcı olmam sartdoğru diyosun be arkadaşım,valla ya düzene hayata bak :2:
bu şekilde düşünen kişiler korunmayı bıraktığı an hamile olabiliyo..çok örneği var..bide bize bak!
bi düşük yaşadık,gerisi allah kerim..
isyan değil laflarım asla ama insan "neden" demektende alıkoyamıyo kendini
aynen bende hergün soruom allahım neden diye.en büyük örnek benim heralde umut bagladıgım ay esım 3 gunluk göreve gıder neyse hala umut var derım ve o görev tam 11 gün olur.ve benım umutlar ve hayaller suya düşer ...şimdide acaba yarın gelse tutar mı demeye basladım bu polyannalıktan kurtulup gercekcı olmam sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?