KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

hay allah yaaa..
ne zor bi iş bu,keşke başka bi meslekte olaymış tüühhhh
hayırlısı olsun canım,napıcaksın..kısmet

doğum günün kutlu olsun arkadaşımmm
saol cnm ama doğum günü benm değil bütün hazırlıkları yapmıs olmama ragmen cuma günü gelemeyen eşiimin dogum gunuydu.ve bende bgn gelıo dıye tekrarlıcaktım yine olmadı yarın gelıomus.allahım ne kadar sansı acık bırıydım sansım kapandı galıbaaa

yok onların sözüyle hareket etmiyom tabi ama bazende sinir kat sayılarımı yükseltiyolar

bebekte büyük sorumluluk tabi en iyi zamanı sen bilcen ama ben şimdi doğurma şansım olsa hiç ertelemem ay çocuk istiyom beeeeennnnnn

hay allah yaaa..
ne zor bi iş bu,keşke başka bi meslekte olaymış tüühhhh
hayırlısı olsun canım,napıcaksın..kısmet
milli duygularım cok fazla olsa daaa arada saymadıgım kalmıo işine.çoçuk istıyorum demıce artık neyime bnm cocuk.kocayı göremıom.nasıl olcaksa artık

bencede erteleme,hamile kaldığın an gör bak neler hissedeceksin..
biz kadınlara doğuştan verilmiş annelik duygusu,direk hazır kıvama geliyosun..
bide ha diyince olmuyo çocuk dediğin,ona göre

milli duygularım cok fazla olsa daaa arada saymadıgım kalmıo işine.çoçuk istıyorum demıce artık neyime bnm cocuk.kocayı göremıom.nasıl olcaksa artık

ahaha hak vermemek elde değil bu konuda sana..
ama Allah bilir neyi nasıl yapacağını..bi kolaylık sağlar zamanı gelince..

ahaha hak vermemek elde değil bu konuda sana..
ama Allah bilir neyi nasıl yapacağını..bi kolaylık sağlar zamanı gelince..
allahım lütfen ozaman gelsin artııııııkkk noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allahım lütfen ozaman gelsin artııııııkkk noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet yaaa gelsin artıkkkkk :2:

bencede erteleme,hamile kaldığın an gör bak neler hissedeceksin..
biz kadınlara doğuştan verilmiş annelik duygusu,direk hazır kıvama geliyosun..
bide ha diyince olmuyo çocuk dediğin,ona göre

canım cidden kendimi anne olarak düşünemiyorum büyük konuşmak istemiyorum hiçbir zaman.. ama o her kadında olan annelik duygusu neden bende yok :18:

sınıf öğretmeniyim çocukları çok severim ama psikolojikmen annelik duygusu yok içimde ben de bekleyeyim bir kaç sene belki gelir diyorum...

yaptığın iş ile düşüncen ne tezat öyle :44: gerçi tabi birazda tercih meselesi.ama bence genç anne olmak çok güzel bi duygu.hem kendin için hemde çocuğun için ben öyle düşünüyorum...
bide tekrarlıyorum,genelde hadi olsun dediğin an olmuyo..baya uğraş,çaba,sabır gerektiriyo..en büyük örnek bizler

benim işim çocuklarla ve çocukların gerçekten çok severim belki de iyi bir anne olmanın getireceği büyük sorumluluk beni korkutuyor nedenini bulamadım ama 1-2 sene sonra hala çocuk düşünmezsem iyi bir psikoloğa gitmeyi düşünürüm şimdilik erken bakalım hayırlısı

pufpufum sölediklerinde haklısın ama biz şimdi istiyoruz yaa oyüzden gecıkmeoluo.ama bu arkadasın yakından uzaktan anladıgım kadarıyla ıstedgı yok bu ay bıraksın korunmyı hemen hamıle kalır.cidden isyan etmek istemyrum ama bu dünyada bazı seyler ters.karsı komsumun 3 yıl cocugu olmamıs neyse 3.yılda oglu olmus..spiral taktırmıs.ve sprilla hemen hamıle kalmıs doktor spıral yerınden bıle oynanamıs nasıl oldu dıye sasmıs.ve hıc kız olmayan sülalede spıralle kız olmus..ve suan 4 aylık ve cok tatlı bı kızı var.

o zaman istediğin an olsun, diyeyim hayırlısıyla cnm

bende de önceden yoktu böyle istek.o sorumluluk gözümü korkutur yapamam herhalde derdim ama sonradan geçti şimdide çocuğum olsun die deliriyom tabi baba adayı yok

doğru diyosun be arkadaşım,valla ya düzene hayata bak :2:
bu şekilde düşünen kişiler korunmayı bıraktığı an hamile olabiliyo..çok örneği var..bide bize bak!
bi düşük yaşadık,gerisi allah kerim..
isyan değil laflarım asla ama insan "neden" demektende alıkoyamıyo kendini

aynen bende hergün soruom allahım neden diye.en büyük örnek benim heralde umut bagladıgım ay esım 3 gunluk göreve gıder neyse hala umut var derım ve o görev tam 11 gün olur.ve benım umutlar ve hayaller suya düşer ...şimdide acaba yarın gelse tutar mı demeye basladım bu polyannalıktan kurtulup gercekcı olmam sart

bu psikolojiden çıkmak şart ama nasıl :44: pooofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…