KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

gadın gızım arkadaş olmicezde nolcez bende işsiz olduğumdan hergün burdayım

çorumada gittim ben üniv.den ev arkadaşım oralıydı bi kaç günlük gezi oldu bana ama pek sevmedim

çok hoşsun canım ya ben de çoruma bayılmadım ama görev icabı naparsın :)) karneleri verdik 15 gün evdeyim çoğunlukla ama iyi ki kadınlar kulübü var ve burada güzel insanlar var

çok hoşsun canım ya ben de çoruma bayılmadım ama görev icabı naparsın :)) karneleri verdik 15 gün evdeyim çoğunlukla ama iyi ki kadınlar kulübü var ve burada güzel insanlar var

şimdi sen tatil olduğundan mı ankaradasın yani okullar açılınca tekrar çoruma mı gideceksin:26:

öyleyse eşinle okullar açılınca ayrılıyonuzmu ?

bunların hepsinin cevabını isterim

şimdi sen tatil olduğundan mı ankaradasın yani okullar açılınca tekrar çoruma mı gideceksin:26:

öyleyse eşinle okullar açılınca ayrılıyonuzmu ?

bunların hepsinin cevabını isterim

yok canım yanlış anlaşılma oldu ben evlenince tayinimi de çorumdan ankaraya aldırdık yani ankarada çalışıyorum Allah korusun kocişimden 1 gün bile ayrı kalamam

yok canım yanlış anlaşılma oldu ben evlenince tayinimi de çorumdan ankaraya aldırdık yani ankarada çalışıyorum Allah korusun kocişimden 1 gün bile ayrı kalamam

Allah ayırmasın bebeğim

ne bileyim öyle sandım bende şimdi hep haberlerde falan görüyoz öğretmenler eşlerinden ayrı kalıyolar falan ya ondan sordum sende onlardanmısın die

Allah ayırmasın bebeğim

ne bileyim öyle sandım bende şimdi hep haberlerde falan görüyoz öğretmenler eşlerinden ayrı kalıyolar falan ya ondan sordum sende onlardanmısın die

bende durumlar böyle anım sende neler var neler yok evlenmeyi düşünüyor musun ya da aday var mı :))

bende durumlar böyle anım sende neler var neler yok evlenmeyi düşünüyor musun ya da aday var mı :))

canım asrın bekarıyımmm bilmiyorum ne kadar süredir yalnız olduğumu yani arada böyle tanıştıklarım oluyo ama sevgili boyutuna erişemeden bitiyo

sözüm meclisten dışarı adam gibi adam yok piyasada ya çok ukela ya çok cıvık ya sürekli saçmalayanlar şöyle aklı başında mantıklı birisini bulsam yapışcam yakasına ama yok açık konuşcam biraz ama herkes tek bi derdi var artık yatağa atmak aşktı sevgiydi nerdeeeeeee

puf puf bugun yastayım.cuma günü kutlanamayan doğum günü bugun kutlancaktı eşim dünn yarın geliorum dedi sabah aradı yarına kaldı dedi.ve tekrar sipariş ettiğim pasta an itibariyle geldi.veee ben bugun ovulasyon(yumurtlama) testi yaptım ve çift çizgi veee eşim yok.cocuk hayalim yine ertelendi.bagıra bagıra aglamak istiyorum neden ben yaaa ..neden aksılıkler beni bulur bu dağ basında bebek istiyorum bi türlü fırsat olmuo.bı denk gelemedık..off off

doğru söylüyorsun evlenmek bir ömür boyunca yaşayacağın hayatı etkiliyor canım 2 sene önce evlendim ve ben de senin gibi düşünüyordum ama beklemediğim bir zamanda aniden eşimle tanıştım ve tam istediğim karakterde bir insan çıktı dua et ve zamana bırak canım Allah inş. hayırlısını nasip eder sana veeee evlilik çok güzel bir duygu hergün Allaha şükrediyorum eşimi karşıma çıkardığı için.........

vay arkadaş bu ne yaaaa..
denk gelir de,bu kadar mı olur :44:
aaay canım yaaaa kıyamam üzülmeeeee..eşin şaka yapmış olabilir mi acaba sürpriz falan? :26:
bu arada doğum günün müydü?tebrik ederim..nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşların olsun sevdiklerinle ve büyüyen ailenle inş

ne mutlu canım sana

aynen dediğin gibi bi ömür birlikte yaşayacaksın şimdi yaşım 27 olduğundan bi baskı var çevremde üzerime.üzümün çöpü armudun sapı diye diye evde kalcan diyolar bana

iyide sırf evlenmiş olmak için mi evleneyim yani nası bi zihniyet anlamıyorum.aklıma mantığıma kalbime uymayan biriyle sırf evde kalmayayım die evlenmektense ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim o adamla ömrüm gececek benm hergünüm birlikte yemekte kahvaltıda hergün aynı yatakta uyucaz nası alelade bi karar vermemi bekliyolar anlamıyorum ben

doğum günün kutlu olsun arkadaşımmm

yok cnm benim değil eşimin dogum gunuydu unutmustu tamamen.gittim resımlı pasta siperişi vermstım carsambadan.cuma gunu için.perşembe gelcek olan eşim tam aksamında yıne ertlendı.benim hazırlıklar mumlar pasta hersey bosa gtti.bende tekrar verdim sipariş dün gelcem kesin dedi.bgn pasta geldi ve eşim yarın kesin geliorum dedi.dünyam yıkıldı.bende o gelcek ovulsyon yapayım dedim.oyokken yapmadım anlamı yok cunku pozitifi gördüm dünyam yıkıldı gecen ayda denk gelemedık bu ayda.neyse hayırlısı artık buarada yok cnm bu işte süpriz pek olmuo gelio olsa cemırlar calısıo ve tel cekmıo anlıosun geldıgını.telde hertürlü bilgi sölenmıo ..ah o binbası yok mu .hep onun yüzünden of of

çevreye hiiiiiiiiiiiiiiiç kulak asma canım bu çevrenin çenesi hiiiiiiç kapanmaz şimdi de o malum çevre çocuk diye başımın etini yiyor sanki tek dertleri o kaldı ama ben kendimi çocuğa hazır hissetmiyorum ve onları takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…