KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

yok canm evli değilim daha ama evlenmeye çalışıyorum

aynı zamanda bide işte çalışıyorumm

26 yaşındayım izmirde yaşıyorum

sizler neler yapıyorsunuz

bi izmir'li daha
ben İst'danım bende 26 yaşındayım ve 1,5 yıllıkta evliyim..
bu arada evlenmeye çalışıyorum derken?

Ben de İzmirdeyim
yaklaşık 2 aydır işsizim evdeyim arıyorum işte bakalım bulurum inşallah

aa öyle mi neresindesin??

daha önce çalışıyomuydun? yaş kaç buardaa?

bi izmir'li daha
ben İst'danım bende 26 yaşındayım ve 1,5 yıllıkta evliyim..
bu arada evlenmeye çalışıyorum derken?

maşallah

yani söz nişan işlerine giriyoruz yavaş yavaş bu haftasonu gelcekler belki isteyedebilirler ama sözü sonra düşünüyoruz kısmetse aileleri kaynaştırmaya çalışıyoruz henüz öyle yani baya stresim buara

evet o işler o kısımlar ve evliliğe dek sonrası hep öyle geçiyo..bende öyleydi en azından..
kolay gelsin valla

çiğli tarafındayım cnm ben sen neredesin?

düğününe gelirim artık çalışıyodum yani kendi dükkanımız vardı işte devrettik şimdi aranıyorum

aileler ilk defamı tanışacak bu hafta sonu gelirlerse

bende ksk dayım yakın sayılırız

ay inşallah nerde o günlerr

evet bu sebeble adam akıllı ilk defa biraraya gelcekler

yine benm üniv.den çok yakın bi arkadaşım oturuyo amasyada

çoruma gittiğimizde amasyayıda göreyim istedim ama nasip olmadı

2,5 aydır burdayız bizde. keşke görebilseydin. güzel yerdir amasya. ama ben merkezde değilim yazmayı unutmuşum. çok yakın bir ilçesinde oturuyoruz. haftasonları gidiyoruz amasyaya. aslen denizliliyim . çok özledim memleketimi

kıyamam yaa uzakta olmakta nası zordur

Denizliden çorumluyu nası buldun kız okuldan falan mı

insan memleketinden,doğup büyüdüğü yerden ayrı yaşayınca zordur kesin .. özlersin tabi .. ne kadarda bir gidebiliyosun? herkes denizli'de mi?

kıyamam yaa uzakta olmakta nası zordur

Denizliden çorumluyu nası buldun kız okuldan falan mı

kesinlikle çok zor ... çorum yakın o yüzden kaynanamlara gidiyoruz sık sık . ama kendi annemleri göremiyorum. en son nisan ayında gördüm

eşim denizlide çalışıyordu o zamanlar, ben aydın da öğrenciydim. babamla aynı sektörde çalıştıkları için babamla tanışıyorlardı uzun süredir ama ben hiç görmemiştim eşimi. ee biz de tanışalım dedik ... sonuç bu işte

insan memleketinden,doğup büyüdüğü yerden ayrı yaşayınca zordur kesin .. özlersin tabi .. ne kadarda bir gidebiliyosun? herkes denizli'de mi?

nisan ayından beri hiç gidemedim. bütün ailem orda. bi ben varım dışarda olan. burda komşu arkadaş filan da yok..çok yalnızım çok...

aaa..bende üniversiteyi Aydın!'da okumuştum,zaman zaman özlerim oraları ama tabi benim içinde İst bi başkadır

ayrıca kendi ailenin yerini hiçbişey hiçkimse tutmuyo dimi?allah gerçekten uzakta olanlara sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…