herkes evli galibaa
sen nerdensin cnm? yaş kaç? evli misin? anlat bakalım
yok canm evli değilim daha ama evlenmeye çalışıyorum
aynı zamanda bide işte çalışıyorumm
26 yaşındayım izmirde yaşıyorum
sizler neler yapıyorsunuz
yok canm evli değilim daha ama evlenmeye çalışıyorum
aynı zamanda bide işte çalışıyorumm
26 yaşındayım izmirde yaşıyorum
sizler neler yapıyorsunuz
Ben de İzmirdeyim
yaklaşık 2 aydır işsizim evdeyim arıyorum işte bakalım bulurum inşallah
bi izmir'li daha
ben İst'danım bende 26 yaşındayım ve 1,5 yıllıkta evliyim..
bu arada evlenmeye çalışıyorum derken?
bende katılabilirmiyim aranıza ............................
aa öyle mi neresindesin??
daha önce çalışıyomuydun? yaş kaç buardaa?
maşallah
yani söz nişan işlerine giriyoruz yavaş yavaş bu haftasonu gelcekler belki isteyedebilirler ama sözü sonra düşünüyoruz kısmetse aileleri kaynaştırmaya çalışıyoruz henüz öyle yani baya stresim buara
aa öyle mi neresindesin??
daha önce çalışıyomuydun? yaş kaç buardaa?
maşallah
yani söz nişan işlerine giriyoruz yavaş yavaş bu haftasonu gelcekler belki isteyedebilirler ama sözü sonra düşünüyoruz kısmetse aileleri kaynaştırmaya çalışıyoruz henüz öyle yani baya stresim buara
çok sevindim hemşerim ben de uşak merkezdenim ilk atamam çoruma çıktı sonra evlenip ankaraya yerleştim sen evli misin gali :)))
çiğli tarafındayım cnm ben sen neredesin?
düğününe gelirim artıkçalışıyodum yani kendi dükkanımız vardı işte devrettik şimdi aranıyorum
aileler ilk defamı tanışacak bu hafta sonu gelirlerse
bende ksk dayım yakın sayılırız
ay inşallah nerde o günlerr
evet bu sebeble adam akıllı ilk defa biraraya gelcekler
benim eşim çorumlu. 2 ay orda oturduk :) şimdi amasyada yaşıyoruz yaşım 25
yine benm üniv.den çok yakın bi arkadaşım oturuyo amasyada
çoruma gittiğimizde amasyayıda göreyim istedim ama nasip olmadı
2,5 aydır burdayız bizde. keşke görebilseydin. güzel yerdir amasya. ama ben merkezde değilim yazmayı unutmuşum. çok yakın bir ilçesinde oturuyoruz. haftasonları gidiyoruz amasyaya. aslen denizliliyim . çok özledim memleketimi
2,5 aydır burdayız bizde. keşke görebilseydin. güzel yerdir amasya. ama ben merkezde değilim yazmayı unutmuşum. çok yakın bir ilçesinde oturuyoruz. haftasonları gidiyoruz amasyaya. aslen denizliliyim . çok özledim memleketimi
kıyamam yaa uzakta olmakta nası zordur
Denizliden çorumluyu nası buldun kız okuldan falan mı
insan memleketinden,doğup büyüdüğü yerden ayrı yaşayınca zordur kesin .. özlersin tabi .. ne kadarda bir gidebiliyosun? herkes denizli'de mi?
kesinlikle çok zor ... çorum yakın o yüzden kaynanamlara gidiyoruz sık sık . ama kendi annemleri göremiyorum. en son nisan ayında gördüm
eşim denizlide çalışıyordu o zamanlar, ben aydın da öğrenciydim. babamla aynı sektörde çalıştıkları için babamla tanışıyorlardı uzun süredir ama ben hiç görmemiştim eşimi. ee biz de tanışalım dedik ... sonuç bu işte
nisan ayından beri hiç gidemedim. bütün ailem orda. bi ben varım dışarda olan. burda komşu arkadaş filan da yok..çok yalnızım çok...
allah bozmasın..dünyadaki en güzel şeylerden biri
aaaa kim tınlamamış,döverim ben onları
hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar...
her zaman bekleriz,her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?