KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

waneerrsssssssssss inanamıyorum bizimde ıcımızde bı kacamak tatıl ıstegı vardı hatta onun ıcın arayıslar ıcındeyım suanda ınternetten fırsatlara felan bakıordum gordum senınde ole dedıgını sasurrdduumm

bi de orda sözlenmek wardı de mi
biliyorum gıcıkımm ben gıcıkıımmmm

laviniaaaa melekimmmmm
lavinia yaaa bugün gelenler yine nişanlı ve evliydi hepppp ühüüüüüü:84::84:
ben de isteremmm elma yanaklardaaannn
ben de isteremmm kiraz dudaklardaaannnn
yetim miyemmmmm öksüz müyemmmmm

yokk valla ben hiç görmedim kız kulesini

herkes karıştırıyo zatenn

seninki ne zaman sağlam bi iş bulcakmış ki,uzatmayın çok fazla sonra ilişkinin cılkı çıkıyor,kız bu çocuk seni oyalıyor olmasınnnnnn

ooo yavyummm ruh ikizim mi çıktın sen benim yoksaammmm

valla bizim tatil mekanlarımız bellidir aşkumlaa ayrıcana ist-ank hızlı tren hatt açılır açılmaz ist a kaçcazzzzzz

sizee ağva yı öneririm tatlımmm

seninki ne zaman sağlam bi iş bulcakmış ki,uzatmayın çok fazla sonra ilişkinin cılkı çıkıyor,kız bu çocuk seni oyalıyor olmasınnnnnn

dünya depresyona mı sokacan kızı :):)
oysa dunn ben bebek hayallerı kurdurmustum sımdık sen ne dıosun

kızlar bu arada kaçamak için yerler bakıyorsanız ben yardımcı olurum çok fazla turizmci arkadaşım vardır...uygun ayarlıyorlar bana

yavrum sen de mi geldinnn

ayyy içimde bir tatil isteği bir tatil isteği ne yapsam bilmiyorumm kış günü
datlum kış günü en ii kayak yerlerine gidilr sanırım.Gerçi erken rezervasyonla antalyaya gidicem inş 1 aysonra..Şansıma havalarda ii olsa

yok canım yooookkk....
keşke oyalıyor olsa da ümidi kessemmm
okulu bitmedi, askerliği var, babası zengin ama kuruş koklatmıyorr
zavallımm benimm annesine nişanlanmak istiyorum demiş, babası hemen daha erken diye bağırmış içerdenn

dünya depresyona mı sokacan kızı :):)
oysa dunn ben bebek hayallerı kurdurmustum sımdık sen ne dıosun

aman ne bilim belli olmuyor erkeklerin işi...sen iyi tanıyorsundur canım o yüzden girme depresyona filan..eee ne yapıyor peki evlilik için zemin hazırlıyormu yokssa öle bekliormu

valla canım elma ve kirazdan sonra eşantiyon olarak bi de muz veriyolar demedi deme.. sonra hönk diye kalakalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…