parayı yatırıyorsun da altına yani hiç demiyorsun hazirana kadar nişan yapsak bari diyee
çok gıcıksın aşkımm çokkk bu sözlerim sanaa
5ay daha nişan yüzü falan yok yani banaa moralim bozuk aslında
cnm yanlış mı hatırlıorum 3. sınıftydın di mi sen??
doğru hatırlıyosun 3bitiyo bu sene inşallah tatlımm
siz ne zamandır birliktesiniz dişi kuşummacaba erken oldugunu mu düşünüyo sevgülüşünn
biz 6 aydır birlikteyiz ama hani 6 yıl gibi sanki dolu dolu doldurduk o ayları yaşanıcak bişy kalmadı bnce o ewlilik eşiğine geldik biz :))))
bence moralini bozma hiç 5 ay neki çabuk geçer en azından nişan planı war öle bi kelime dönüyo hayatınızda buda çok güzel bizböle resmi şeyleri hiç hiç konuşmadık dahayani hissettiriyoruz bazen ama konuşmuyoruz glb bişyler olursada şap die ne olup bittiğini anlamadan olcak bitcek eheheh en azından sen biliosun nişan yapıcağınızı günün birindeee buda çok güzel bişy:))))))
sende okul ya da başka engel var mı cnm..
okulum bitti geçen yılengelim yokk yaniii
o zmn sevgilin bence okulu bitirmeni en azından son seneyi bekliodur. haklı da bence. bak sevgilin mantıklı adam sevdim şimdi. vericem seni ona istesin :)))
amaaaaan ne bileyim canım yaa benim sevdiceğim nişan nişan deyip duruyo eylül ayından beri ama anca dilinde. icraat göremedik henüz. ama bu sene sonbaharda nişan yapmazsaa onun poposuna hafiften vurup terketme provası yapmayı düşünüyorum
çünkü biz tanışalı 3sene olacak artık sonbahardaa
ohh sizin bayaa olmuş..
ee sen bekle o zmn 14 şubatta yüzüğü
aneeaaaam olsun öle bişy inşallah dileyin bnden ne dilerseniz arayıp bulup ayağınıza kadr getiricem söz veriyorum ayyyyyy mutlu oldumm yaaa
kızlar ben kaçar artık. 1-2 saat uyuyayım bari.... oğlum uyandırcak sabahın köründe nasılsa
kızlar ben kaçar artık. 1-2 saat uyuyayım bari.... oğlum uyandırcak sabahın köründe nasılsa
bak tatlım seninle daha hiiiç tanısmamıskenn doğru düzgün, ben dedim ki sevgililer gününde yüzük gelcek...6.hissim kuvvetlidir inşallah gelirrr
ben nişanlanamıyorum bari sen kendini kurtar dişi kuşummm
ayyy bebeğimmm benim sende niişanlanırsınnn yahuu inş bak 6. hissine güweniyorum eheheh bnim arkadaşım wardı ew arkadaşım oda ankarada bni erkek arkadaşımla tnıştıran kız onun sewgilisi wardı bi türlü nişanlanamıyolardı sözlenemiyolardı kızın okulu bitti bir ay sora ewlendiler şap diee şok olduk ama olduuu seninde okulun bitsin sende şap die ewlenirsin inşallah :))))))
ahahhhahhhsevgilim gibi konustun
ona kalsa diyo ki nişan insanların birbirini tanıması içindir, ben seni daha ne kadar tanicam evlenelim direkt diyo
bence de fena olmaz ama annemin yüreğine iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?