KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

bence moralini bozma hiç 5 ay neki çabuk geçer en azından nişan planı war öle bi kelime dönüyo hayatınızda buda çok güzel bizböle resmi şeyleri hiç hiç konuşmadık daha yani hissettiriyoruz bazen ama konuşmuyoruz glb bişyler olursada şap die ne olup bittiğini anlamadan olcak bitcek eheheh en azından sen biliosun nişan yapıcağınızı günün birindeee buda çok güzel bişy:))))))

amaaaaan ne bileyim canım yaa benim sevdiceğim nişan nişan deyip duruyo eylül ayından beri ama anca dilinde. icraat göremedik henüz. ama bu sene sonbaharda nişan yapmazsaa onun poposuna hafiften vurup terketme provası yapmayı düşünüyorum
çünkü biz tanışalı 3sene olacak artık sonbahardaa

o zmn sevgilin bence okulu bitirmeni en azından son seneyi bekliodur. haklı da bence. bak sevgilin mantıklı adam sevdim şimdi. vericem seni ona istesin :)))

ayyy o benim mantık kumkumam yaaa
hayatta gördüğüm en mantık dolu odun insan
insanın sevdiği odun olmasın işte böylee bekletiyorlarr

ohh sizin bayaa olmuş..

kızlar ben kaçar artık. 1-2 saat uyuyayım bari.... oğlum uyandırcak sabahın köründe nasılsa

aneeaaaam olsun öle bişy inşallah dileyin bnden ne dilerseniz arayıp bulup ayağınıza kadr getiricem söz veriyorum ayyyyyy mutlu oldumm yaaa

bak tatlım seninle daha hiiiç tanısmamıskenn doğru düzgün, ben dedim ki sevgililer gününde yüzük gelcek...6.hissim kuvvetlidir inşallah gelirrr
ben nişanlanamıyorum bari sen kendini kurtar dişi kuşummm

ayyy bebeğimmm benim sende niişanlanırsınnn yahuu inş bak 6. hissine güweniyorum eheheh bnim arkadaşım wardı ew arkadaşım oda ankarada bni erkek arkadaşımla tnıştıran kız onun sewgilisi wardı bi türlü nişanlanamıyolardı sözlenemiyolardı kızın okulu bitti bir ay sora ewlendiler şap diee şok olduk ama olduuu seninde okulun bitsin sende şap die ewlenirsin inşallah :))))))

ahahhhahhh sevgilim gibi konustun
ona kalsa diyo ki nişan insanların birbirini tanıması içindir, ben seni daha ne kadar tanicam evlenelim direkt diyo
bence de fena olmaz ama annemin yüreğine iner

ahahhhahhh sevgilim gibi konustun
ona kalsa diyo ki nişan insanların birbirini tanıması içindir, ben seni daha ne kadar tanicam evlenelim direkt diyo
bence de fena olmaz ama annemin yüreğine iner

ehehehe ewet oda annelerin adetine felan göre ters düşer nişan yaparsınızda fazla uzunn sürmezz yaaa çünkü ewet tnımışınız birbirinizi uzatmaya gerenk yookkk:))) canım gözlerim düşüyoo artıkın bizde mi yatsak uyusak ehuhuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…