Valla olucağı varsa oluyo yaa..Allah beterinden saklasın :106: Yok cnm hamiş değilim henüz
hımm,iletinden öyle sandım.kusura bakma.Allah nasip eder inş.Ben evli bile değilim ama çok istiyorum
bende geldm gerçi tanımıyorum henüz sizi ama umarım tanısırz
h.b :87: nasılsn
valla ben çok heyecanlıyım günler geçmiyo sanki
neyin var peki ?
ayy geçmis olsun doktora fln gitmissindir heralde dikkat et kendine
yakın zamanda iyi olur ins benimki asker diil 6 subatta bu pazar sözlenicem yani söz ve nisan birlikte olcak çok heyecanlıyım neler olcak diye ya bi terslik çıkarsa ben bi sakarlık yaparsam
kuafore gitmiycem bn kapalıyım kıyafetde hazır takım giymiycem valla kendimi kadın gibi hissediyorum uzun boydan bi elbise giycem kırmızı siyah beyaz karısımı görenler çok begendi bakalım heyecandan ölmezsem iyi
olsun cnm kapalılarada farklı türban modelleri yapıyolar 2-3 eşarp karıştırarak tabi sen bilrsin yinede :44: Artık eklersin resimleride görürüz :81: (Cnm bu arada birine cvp yazarken kime ve hangi mesaja cvp yazıyosan o mesajın altındaki Alıntı ile cvp veri tıklarsan Yazıların daha anlaşılır olur )
tamam :) aslında aklıma geldide burda nasıl bulcam ben hangi kuaföre gidcm yapamazlar bilmiyolar türk kuaför olsa giderdim ama yok :97:
Hımm yurtdışında fln'san farklı tabi cnm :44: Ama özel gününde istediğin modeli yap derim :81:
öyle yapcm sen evlisin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?