KK da yeniyim, gevezeyim, kaynaşmak istiyorum diyenlerin topiği

ben sımdıden soluyorum sevgulusume bukadar bebek sevgısı var ıcınde bı benımle bole ılgılenmeyı azalt parcalarım senı dıyorum:) yok dıyoo anne olunca daha daha ılgılenırım dıyo da gorcez bakalım:):)

ya zaten sen kendınde o cesaretı o gucu de esınden alınca kendın ısteyeceksın hanı nerden bılıosun dıceksın bukadarı 4 tane yıgenım var 22 yasında olsamda teyzeyım ya:) ablalardan ornek alıyorum:D:D

ben de 8yaşımdayken teyzoş oldum :1:
ablam işin zor kısmı olan doğumu halledince gerisini yapmak kolay geldi :1:

ben bi keresinde baba olmak hakkında ne düşünüyorsun demiştim de
daha erken nasılsa vakti gelince olur dedi.
hiç heyecan yok benimkinde, odunum benim kaçamaz ama bendenn :9::9:

ben de 8yaşımdayken teyzoş oldum :1:
ablam işin zor kısmı olan doğumu halledince gerisini yapmak kolay geldi :1:

ben bi keresinde baba olmak hakkında ne düşünüyorsun demiştim de
daha erken nasılsa vakti gelince olur dedi.
hiç heyecan yok benimkinde, odunum benim kaçamaz ama bendenn :9::9:

ya bence evlılıgın temelını tam kurup oyle kesın dusunur mantıklı bebısının gelecegını dusunuy:):)
kacırma elınden valla odununu yap papatya :D:D

ya bence evlılıgın temelını tam kurup oyle kesın dusunur mantıklı bebısının gelecegını dusunuy:):)
kacırma elınden valla odununu yap papatya :D:D

ayy sorma bir mantıklıdır, bir mantıklıdır ki böyle bir kaşık suda boğasım gelir bazen :1:
düşünmeden konuşmaz, düşünmeden adım bile atmaz.
bense azıcık uçuğumdur :27:
bebişimiz olmasa da o zaten bebek gibi kıvrılır yatar dizimin dibine bak özledim:69::69:

bak dünyaaa koştu gitti kocişinin yanına. sevdiceğin seninle aynı şehirde mi?

ayy sorma bir mantıklıdır, bir mantıklıdır ki böyle bir kaşık suda boğasım gelir bazen :1:
bebişimiz olmasa da o zaten bebek gibi kıvrılır yatar dizimin dibine bak özledim:69::69:

hea yaa ayy sevguluusum olsada yanımda gıtsem yanına:)
ya bız memlekette tanıstık sonra ben öss gırdım onun yakınını kazandım yanı aramızda bı yarım saat felan var:)
sımdık de aynı sehırdeyız bu bıle yetıyo:)

ya bız memlekette tanıstık sonra ben öss gırdım onun yakınını kazandım yanı aramızda bı yarım saat felan var:)

benim sevdiceğimle aramda 1saat var ama çalışıyor izin alamıyor görüşemiyoruz:59:

biz de tesadüfen tanıştık hemen kaynaştık aşkımla:69:

uzakta olması kötü ama :27:

benim sevdiceğimle aramda 1saat var ama çalışıyor izin alamıyor görüşemiyoruz:59:

biz de tesadüfen tanıştık hemen kaynaştık aşkımla:69:

uzakta olması kötü ama :27:

evet yaa uzaklık zor harbı zor :5:
bızım aramız yakın yanı bı yarım saat ama o bıle bazen zor gelıyor ama yıne sanslıymısız okadar tercıhden onun en yakın yerı geldı onun ıcın tuttum askımı bırakmıyorum :)

Back
X