Kk daki bayanların birbirine kuruntu yaptırması

evkusu55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
55
59
3
28
Selam bayanlaar :)
Kusura bakmayın ama beni aşırı derecede rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Bir derdim var forumunu birçok bayan gibi ben de açıp okuyorum ara sıra. Ama birçok bayan görüyorum destek olmak yerine dertli bayana daha da kuruntu yapmasına sebep olacak şeyler söylüyorlar
Bu hayatta herkes bir şeyler yaşamış olabilir ama ne biz aynı insanız ne de eşlerimiz ya da çevremizdeki insanlar aynı.
Bu durumdan dolayı herkes tam dışardan birsi gibi yorum yaparsa kimse üzülmez ve objektif bir şekilde olaylara bakarız ve yorum yaparız
Burdaki evliliklerin hepsi kötü mü ? Ya da bütün erkekler aldatır mı sizce ? Hiç iyi eşi iyi kayınvalidesi olan yok mu ? Ben bu durumdan rahatsız biri olarak bu konuyu açmak istedim
Anlayışınız için teşekkürleer

İyide canım konu sahipleri ve bende dahil yaşayan var mı? Siz ne yaptınız? Yaşasanız nasıl tepki verirsiniz? Gibi öneri istediklerinde bizde kendi hayatımızda yaşadıysak aynı olayı aktarıyoruz biz böyle yaptık yada yaşadık diyoruz ne var yani bunda? Hem konu sahipleri bizim dediklerimizi mi yapıyorlar sanki sadece danisiyorlar sorunlarına çare arıyorlar ve kendisi için yapılacak önerileri uyguluyorlar

Konulardaki yorumlar çok etkileyici bir unsur en azından benim için öyle. Daha yapıcı yorumlar herkes için daha iyi olur diye düşünüyorum

Konu sahibi bizzat kendisi bu ihtimalleri düşünerek konu açıp yorumları da bu çerçevede degerlendirirse daha sağlıklı olur. Herkes kendi tecrübelerine göre cevap yazacak elbette.
Tabiki öyle ama bunu daha yapıcı bir üslupla dile getirirsek herkes için daha iyi olur bence :) çünkü bazı bayanlar her şeyi yakıp yıkıyor bir yoruma göre

Burada herkes tecrübesini paylaşıyor.
Aksi yorumlara kapalıysa fikir almak için konu açmasın.Herkes bu kadar masum olsaydı zaten trilyon tane sadece bu forumda dert olmazdı.
Ve geneli sonunda haklıymışsınız kızlar diye tekrar konu açıyor.
İyi kaynanası ya da aldatmayan eşi olan zaten konu açmıyor.

Ben yıkıcı yorumlara olan rahatsızlığımı dile getirdim ama evet öyle zaten burası bunun için var ama yapıcı olmak herkes için daha iyi olur :)

Konulardaki yorumlar çok etkileyici bir unsur en azından benim için öyle. Daha yapıcı yorumlar herkes için daha iyi olur diye düşünüyorum
Canım tamm da biz boşansın dedik diye boşanıyor mu sanki çocuk mu burdaki hatunlar ki çocuklar bile her söyleneni yapmıyor biz empati kurup ben olsam boşardım diyoruz misal bu benim düşüncem soruyor söylüyoruz ne var bunda anlamadım

Herkes kendi fikrini yaziyor sonucta aslinda amac gaza getirmek degil tabiki zaten yarisi evet aldatmistir yaziyorsa yarisi aldatmamistir yaziyor konu sahibi aklima yatani yapsin sonucta konu acmanin amaci fikir sormak kendi fikrimizi soyleyemiceksek kimse bisey sormasin kimsede yorum yapmasin

Sana katildigim konu: yorum yapan bayanlar bazen okadar asip kesiyorlar ki, anlam veremiyorum. Okadar rahat 'bosan', 'ayril', 'kesin aldatiyor' yorumlari goruyorumki ufak tefek gorunen sorunlarda. nasil cesaret ediyorlar oyle seyler soylemeye, bende anlayamiyorum.

buraya konu aciyorsaniz, yorumlari ciddiye almak konusunda secici olmak gerekiyor diye dusunuyorum. birkac konu acmisligim var, bazi yorumlar okadar hosuma gitmistir (hosuma gitti derken, samimi ve durustcedir, isime yaramistir, icime dokunmustur) ki, inanin profilini acip yorumlarini inceledigim uyeler vardir.

Oncelikle bayan degil ,kadiniz.
Bir konu aciyorsak her turlu cevaba hazir olmaliyiz,saygi cercevesinde. Kadinin biri gelmis konu acmis,cevap yaziyorum gayet seviyeli sekilde,sana neeee diye cevap geliyor madem kaldiramayacaksin konu acma guzel arkadasim diyorum oylelerine.

Burdakiler gerçekleri söyledikleri için kimsenin işine gelmiyor nedense...
Kimsenin hayatının içeriğini tam olarak bilemeyiz maalesef size göre gerçek olabilir ama konu sahibi tam anlatmamış olabilir bazı durumları. Yıkıcı yorumlar yerine yapıcı yorumlar daha iyi olur bence hepimiz açısından. İnsan bazen gerçekten kendini çok kötü hssediyor bu durumda gerçekleri güzel bi dille söylemek sizce de daha iyi değil mi o insanın psikolojisi için ?

Evet ben de aynen o yıkıcı yorumlardan bahsediyorum aşırı rahatsız ediyor beni de bir insanın hayatı sonuçta ve biz bayanlar hemen etkilenen hassas yapıda varlıklarız genel olarak. Gerçekleri dile getirmesin kimse demiyorum ama gerçekleri daha güzel üslupla dile getirmek karşıdaki için de daha güzel olur

Burası BDV , burası bir mutluluğum var köşesi olsaydı anlatırdık.
Mutlu evliliğimizi yada yolunda giden hayatınızı anlatarak konu sahibine nispet mi yapalım.
Önceki yorumlarımda söyledim zaten ben mutsuz durumları anlatmayın demiyorum herkes dilediği yorumu yapabilir ama çok uç yorumlar karşısında hayret içersinde kalıyorum. Olumsuz durumda olsa ben de böyle bir şey yaşadım sana tavsiyem böyle yap iyi yönlerden bak hayata demek daha uygun değil mi ?

Herkesin aklı fikri var degil mi ?
Tam anlatmıyorsa oda onun hatası burdakiler anlattıgı kadarını yorumlar..
E şimdi bariz aldatılan birine sen ne yorum yaparsın ?
- Sabret erkektir yapar mı ?
Yada Şiddet Gören birine ?
- kocandır döverde severde mi ?
Bide niyeti olmayan burdakilerin lafıyla hareket ediyorsa zaten aklından şüphe ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…