Haklarınızı alarak boşanın demek kötü değil bence ama bunu çok sert bi şekilde söyleyenler var benim kastım öyle kötü şeyleri iyi gösterelim demek değildiŞifdet, aldatma kötü muamele olan her konuya haklarınızı alarak boşanın diyorum.
Dayak yemiş birine seni öldürmediği için mutlu ol, aslında özünde iyi bir eşin var demek de Polyannacılık olmuyor mu?
Hepimiz ayrı karakterlerin ve ayrı pencerelerden bakıyoruz hayata. Doğal olarak yorumlarımız da farklı farklı oluyor.
Boşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yani
Kadın zaten buraya onu duymaya geliyor kiBoşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yani
Empati yapmak normal aklı başında insanların özelliklerinden birisi insana ait bir özellikHa bir de empati yapmam lazım dimi son moda da bubak gene yedik bedduayı
Nasıl mesela? kadın dayak yemiş buna nasıl güzel bir dille söyliyeyim.Boşan demeyin demedim ben bir önceki yorumumda söyledim bunu güzel bir dille söylemek de var olumsuz bir şeyi illa kötü şekilde söylememize gerek yok demi canım ??
Boşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yani
Evet durduk yere öyle laf atan insanlar da çok rahatsız dici haklısınız
Öyle kadınlar varsa bilemem ama ben çok hassasım öyle şeylerden çabuk etkilenirim benim gibi kişiler için açtım konuyu :)Kadın zaten buraya onu duymaya geliyor ki
Evet herkesn limiti var bazı kadınlar dayanıklı bazıları o kadar değil bunu düşünerek yorum yapmak en iyisi bence :)Bu çok abartı değil ama. Herkesin bir limiti vardır. Ben ezilen bir kadın gördüğümde üzülüyorum misal. Bence de neden ezilmeye devam etsin ki boşansın yani. Çünkü ben sadece bir paragraf yazı okudum diye bazen 1 saat kendime gelemiyorum. Bu kadın bir de bunu her gün yaşıyor. O yüzden boşansın tabi ne duruyor?
En iyisi de bu zatenHerkesin hayatı farklı olduğu için farklı yorumlar yapılıyo ben kendi adıma kendimin yapamayacağı hiçbir şeyi başkasına akıl diye vermiyorum
Bakin iste aynen sizin gibi davraniyorlar konu acanlarin cogu. Neden alindiniz? Siz dediniz mi demisim ben?Ben öyle bir şey mi dedim bu konuya bile böyle yorum yazan insandan zaten başka konularda yapıcı olması beklenemez
İnsan değilsem demekEmpati yapmak normal aklı başında insanların özelliklerinden birisi insana ait bir özellik
Herkesin kendi kişisel tercihi tabi
Evet yıkıcı yorum yapanlar da sizin gibi davranıyor aynen bu durumdan bahsetmiştim ? Karşıt bir görüşünüz varsa bunu saygılı bir şekilde de dile getirebilirsiniz diğer arkadaşlar gibi dalga geçerek değil de ?Bakin iste aynen sizin gibi davraniyorlar konu acanlarin cogu. Neden alindiniz? Siz dediniz mi demisim ben?
Hic denk gelmedim öyle herkesin birden bosan ne cekiyorsun yazdığınaHaklarınızı alarak boşanın demek kötü değil bence ama bunu çok sert bi şekilde söyleyenler var benim kastım öyle kötü şeyleri iyi gösterelim demek değildi
Evet herkesn limiti var bazı kadınlar dayanıklı bazıları o kadar değil bunu düşünerek yorum yapmak en iyisi bence :)
Empati yapmak normal aklı başında insanların özelliklerinden birisi insana ait bir özellik
Herkesin kendi kişisel tercihi tabi
İnsan değilsem demek
Hatasını söyleyelim tabiki ama benim konumda da oldu bakın karşıt görüşünü bi güzel dille söyleyen var bir de karşısında çocuk varmış gibi dalga geçerek söyleyen diğeri hiç hoş değil benceAçılan konularda direk boşan denmiyor ki eşim beni aldatıyor,eşim beni dövüyor gibi açılan konulara boşan hakkını al deniyor,eğer boşanmayacaksan çocuk yapma gibi söylemler söyleniyor,Açılan diğer konu olan kayınvalide-görümce-elti konularıda mesefa koyun diye yorumlar yapılıyor boşan denmiyor.
Genellikle yapılan yorumlarda doğruları söylüyorlar bence,her zaman iyi yorum yaparsak evet sen haklısın tamam dersek olmaz ki konu sahibi hatalı bile olsa ki bazen öyle konularda açılıyor kim haklı diye o zaman da hatasını söylemezsek konu sahibi nereden bilecek hatasını.
Bir önceki yoruma bakarsanız anlarsınız naif yorum sahibie bu ne şimdi naif konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?