Kk daki bayanların birbirine kuruntu yaptırması

Haklarınızı alarak boşanın demek kötü değil bence ama bunu çok sert bi şekilde söyleyenler var benim kastım öyle kötü şeyleri iyi gösterelim demek değildi

Boşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yani

Burada her kadında direk boşan demez,şiddet görüyorsa aldatıldıysa zor durumdaysa o zaman boşan diyoruz..
Yoksa enufak bir sorunda kşmse boşan demez..

Ha bir de empati yapmam lazım dimi son moda da bu bak gene yedik bedduayı
Empati yapmak normal aklı başında insanların özelliklerinden birisi insana ait bir özellik
Herkesin kendi kişisel tercihi tabi

Boşan demeyin demedim ben bir önceki yorumumda söyledim bunu güzel bir dille söylemek de var olumsuz bir şeyi illa kötü şekilde söylememize gerek yok demi canım ??
Nasıl mesela? kadın dayak yemiş buna nasıl güzel bir dille söyliyeyim.
Şöyle nasıl, kocan senin kafana kafana vurmuş ama kafandaki sineği öldürmeye çalışmıştır bence çok da şaapma mı?

Boşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yani

Bu çok abartı değil ama. Herkesin bir limiti vardır. Ben ezilen bir kadın gördüğümde üzülüyorum misal. Bence de neden ezilmeye devam etsin ki boşansın yani. Çünkü ben sadece bir paragraf yazı okudum diye bazen 1 saat kendime gelemiyorum. Bu kadın bir de bunu her gün yaşıyor. O yüzden boşansın tabi ne duruyor?

Evet herkesn limiti var bazı kadınlar dayanıklı bazıları o kadar değil bunu düşünerek yorum yapmak en iyisi bence :)

Açılan konularda direk boşan denmiyor ki eşim beni aldatıyor,eşim beni dövüyor gibi açılan konulara boşan hakkını al deniyor,eğer boşanmayacaksan çocuk yapma gibi söylemler söyleniyor,Açılan diğer konu olan kayınvalide-görümce-elti konularıda mesefa koyun diye yorumlar yapılıyor boşan denmiyor.

Genellikle yapılan yorumlarda doğruları söylüyorlar bence,her zaman iyi yorum yaparsak evet sen haklısın tamam dersek olmaz ki olsa ki bazen öyle konularda açılıyor kim haklı diye eşle-kayınvalide ile ilgili ve konu sahibi hatalı oluyor o zaman da hatasını söylemezsek konu sahibi nereden bilecek hatasını.

Bakin iste aynen sizin gibi davraniyorlar konu acanlarin cogu. Neden alindiniz? Siz dediniz mi demisim ben?
Evet yıkıcı yorum yapanlar da sizin gibi davranıyor aynen bu durumdan bahsetmiştim ? Karşıt bir görüşünüz varsa bunu saygılı bir şekilde de dile getirebilirsiniz diğer arkadaşlar gibi dalga geçerek değil de ?

Haklarınızı alarak boşanın demek kötü değil bence ama bunu çok sert bi şekilde söyleyenler var benim kastım öyle kötü şeyleri iyi gösterelim demek değildi
Hic denk gelmedim öyle herkesin birden bosan ne cekiyorsun yazdığına
Çok şiddet aldatma yada kiskanma kadını aşağılayıcı sebep varsa bosan yaziliyo

Oda gidip hemen boşanıyor mu yok hadi başka konuyla tekrar karşımızda

Evet herkesn limiti var bazı kadınlar dayanıklı bazıları o kadar değil bunu düşünerek yorum yapmak en iyisi bence :)

Hiç bir kadın bazı konularda dayanıklı olamaz. Dayağı aldatmayı hiç bir kadın haketmez. O yüzden benim bu konuda yorumum budur. Kimseye de bu konuda eleştiri hakkı vermem. Bazı şeylere göz yumduğumuz için bu boyutlara taşınıyor. Kadına şiddet yeterince kınanmadığı için bu boyutlarda. Bir tokattan bir şey olmaz denildiği için.

İnsan değilsem demek
Hatasını söyleyelim tabiki ama benim konumda da oldu bakın karşıt görüşünü bi güzel dille söyleyen var bir de karşısında çocuk varmış gibi dalga geçerek söyleyen diğeri hiç hoş değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…