Iste boyle guzel yorum yapan ardakaslar oldugu icin burayi okuyorumSana katildigim konu: yorum yapan bayanlar bazen okadar asip kesiyorlar ki, anlam veremiyorum. Okadar rahat 'bosan', 'ayril', 'kesin aldatiyor' yorumlari goruyorumki ufak tefek gorunen sorunlarda. nasil cesaret ediyorlar oyle seyler soylemeye, bende anlayamiyorum.
buraya konu aciyorsaniz, yorumlari ciddiye almak konusunda secici olmak gerekiyor diye dusunuyorum. birkac konu acmisligim var, bazi yorumlar okadar hosuma gitmistir (hosuma gitti derken, samimi ve durustcedir, isime yaramistir, icime dokunmustur) ki, inanin profilini acip yorumlarini inceledigim uyeler vardir.
haklısın ama şu da var. algılar ve yazılan cümleleri bazen farklı anlayıp kapris yapan veya şikayet edenlerde mevcut. yada eleştiri niteliginde ( ki eleştiri yanlışı anlamada veya kendini - olayı sorgulamada cok gereklidir ) yazıları kaldıramayanlar da var.Selam bayanlaar :)
Kusura bakmayın ama beni aşırı derecede rahatsız eden bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Bir derdim var forumunu birçok bayan gibi ben de açıp okuyorum ara sıra. Ama birçok bayan görüyorum destek olmak yerine dertli bayana daha da kuruntu yapmasına sebep olacak şeyler söylüyorlar
Bu hayatta herkes bir şeyler yaşamış olabilir ama ne biz aynı insanız ne de eşlerimiz ya da çevremizdeki insanlar aynı.
Bu durumdan dolayı herkes tam dışardan birsi gibi yorum yaparsa kimse üzülmez ve objektif bir şekilde olaylara bakarız ve yorum yaparız
Burdaki evliliklerin hepsi kötü mü ? Ya da bütün erkekler aldatır mı sizce ? Hiç iyi eşi iyi kayınvalidesi olan yok mu ? Ben bu durumdan rahatsız biri olarak bu konuyu açmak istedim
Anlayışınız için teşekkürleer
Ben yıkıcı yorumlara olan rahatsızlığımı dile getirdim ama evet öyle zaten burası bunun için var ama yapıcı olmak herkes için daha iyi olur :)
Boşan iyi şekilde nasıl söylenir. En nihayetinde olumsuz bir yorum,biz ne kadar inceltirsek inceltelim aynı anlamı taşır. "Bence kendine bunu yapma,çekme bu adamı,boşan"demekle"bence bu durumda kendi iyiliğin için ayrılman daha doğru olacaktır"demek arasında pek bir fark yok. İkiside en nihayetinde aynı sonuca çıkar.Boşan demeyin demedim ben bir önceki yorumumda söyledim bunu güzel bir dille söylemek de var olumsuz bir şeyi illa kötü şekilde söylememize gerek yok demi canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?