Her şekilde yazabilme hakkımız var diye kötü üslupla yorum yazmayalım demek istedim. Tabiki öyle cevap verenlere diyecek sözüm yok ben normal insanlardan bahsediyorumOncelikle bayan degil ,kadiniz.
Bir konu aciyorsak her turlu cevaba hazir olmaliyiz,saygi cercevesinde. Kadinin biri gelmis konu acmis,cevap yaziyorum gayet seviyeli sekilde,sana neeee diye cevap geliyormadem kaldiramayacaksin konu acma guzel arkadasim diyorum oylelerine.
Konu sahiplerinin üslubu kötüyse ona bir şey diyemem ama ben genel olarak rahatsız olduğum durumu dile getirmek istedimMisal konularda aldaliyo hakkını ara gerekirse bosan deniyo dövülüyo onada çekme bu adamı onada hakkını ara deniliyo bilerek kaçmış kaynana yanında nikah kiyilmamis neden kactin yaptığın yanlış deniliyo sizinde başınıza gelirse diye bedduaya baglaniyo
Hadi eşini aşırı kıskanıyo onada tasma bari tak deniliyo
Ee ne diycez böyle acilan konulara hadi siz söyleyin
Boşan demeyin demedim ben bir önceki yorumumda söyledim bunu güzel bir dille söylemek de var olumsuz bir şeyi illa kötü şekilde söylememize gerek yok demi canım ??Ben de çok rahatsız oluyorum mesela böyle konu açıp aman boşan demeyin aman yapıcı olun diyenlerden
Kadın dayak yer aldatılır kötü muamele görür ama biz yapıcı olalım peki.
Tabiki öyle konu sahiplerine de dyecek söz bulamıyorum konu açıyorsak evet kabulleneceğiz yorumları ama bazen öyle sert yorumlar oluyorki konu sahibi sinirlenmekte cidden haklı ama normal yoruma öyle tepki verenleri de anlamış değilimBunun birde beddua etme kısmı var,yazan genç kızımız diyelim yapmış bir hata söylüyoruz neden diye.
Bir anda celallenip evladınız varsa oda yaşasın diyor aleni..
Nedir bu şimdi,buna nasıl sessiz kalırsınız..
Bir de yargilamayacaksin o varBen de çok rahatsız oluyorum mesela böyle konu açıp aman boşan demeyin aman yapıcı olun diyenlerden
Kadın dayak yer aldatılır kötü muamele görür ama biz yapıcı olalım peki.
Örnek 1Sen karışmaaa
Her şekilde yazabilme hakkımız var diye kötü üslupla yorum yazmayalım demek istedim. Tabiki öyle cevap verenlere diyecek sözüm yok ben normal insanlardan bahsediyorum
Ben öyle bir şey mi dedim bu konuya bile böyle yorum yazan insandan zaten başka konularda yapıcı olması beklenemezBir de yargilamayacaksin o var
Yapici olsana bibi,yoksa basina gelir gorursun
Tabiki öyle konu sahiplerine de dyecek söz bulamıyorum konu açıyorsak evet kabulleneceğiz yorumları ama bazen öyle sert yorumlar oluyorki konu sahibi sinirlenmekte cidden haklı ama normal yoruma öyle tepki verenleri de anlamış değilim
Ha bir de empati yapmam lazım dimi son moda da buBir de yargilamayacaksin o var
Yapici olsana bibi,yoksa basina gelir gorursun
Boşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yaniÇok havada kalıyor böyle. Bir örnek verebilir misiniz? Kötü üslup zaten kiblendiği zaman ban alan bir şey. Kimse kimseyi incitici yorum yapamaz. Kişiliğine saldıramaz. Ama birine boşan demek de kötü üslup değildir. Bir görüştür.
Şifdet, aldatma kötü muamele olan her konuya haklarınızı alarak boşanın diyorum.Önceki yorumlarımda söyledim zaten ben mutsuz durumları anlatmayın demiyorum herkes dilediği yorumu yapabilir ama çok uç yorumlar karşısında hayret içersinde kalıyorum. Olumsuz durumda olsa ben de böyle bir şey yaşadım sana tavsiyem böyle yap iyi yönlerden bak hayata demek daha uygun değil mi ?
Evet durduk yere öyle laf atan insanlar da çok rahatsız dici haklısınızO sert yorumları bende yaparım arada,ama kırmadan etmeden söylerim.,
Karşımda gencecik bir kız olduğunu farz ederim,hatasını söylerim ister anlar ister anlamaz o onun sorunudur.
Ban dönüp evladıma laf çakarsa beni kimse susturamaz burada.
Örnek 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?