Kk daki bayanların birbirine kuruntu yaptırması

Misal konularda aldaliyo hakkını ara gerekirse bosan deniyo dövülüyo onada çekme bu adamı onada hakkını ara deniliyo bilerek kaçmış kaynana yanında nikah kiyilmamis neden kactin yaptığın yanlış deniliyo sizinde başınıza gelirse diye bedduaya baglaniyo
Hadi eşini aşırı kıskanıyo onada tasma bari tak deniliyo

Ee ne diycez böyle acilan konulara hadi siz söyleyin

Benim iyi eşim var ama bunun için 2 sene bazı huylarınk değiştirmek için çabalarım ve evliliği btirmemek için direnmelerim oldu. Kolay değil sorunsuz evlilik yok malesef. Şuan şükür sorunumuz yok ama alışma süreci diyelim.insanların birbirini tanıması.
Benim kaynanam tam tripli. Ama herkese sağolasun. Şahsıma kaynanalık yapmaz deli der geçerim. Annemden çok iyiliği olut normal tripsiz hallerinde. Onada alıştım. Takmamak önemli. Ve burdaki yorumları tabiki kendimizi onun yerine koyarak cevaplıyoruz. Hatta bazen bazımız okadar empati kuruyorki. Çok aşırı kızıyor. Haklılarda aslında.konu sahibinin alınması gerekmez. Tabi bu yorumlara bazılarıda bekar yazınca bekara koca boşamak diyip dahada sinirlenebiliyorlar. Herkes kendince haklı yazarken bunda kızıcak birşey yok bana sorarsanız.

Her şekilde yazabilme hakkımız var diye kötü üslupla yorum yazmayalım demek istedim. Tabiki öyle cevap verenlere diyecek sözüm yok ben normal insanlardan bahsediyorum

Konu sahiplerinin üslubu kötüyse ona bir şey diyemem ama ben genel olarak rahatsız olduğum durumu dile getirmek istedim
Aldatan kişiye boşan diyebilirsin tabiki ama bunu boşa gitsin demek var bir de evet çok zor bir durum kimse böyle bir şeyin başına gelmesini istemez ama mantıklı düşünerek ileriki hayatınızı düşünerek plan yapıp ona göre ayrılma kararı verebilirsiniz demek var ?

Ben de çok rahatsız oluyorum mesela böyle konu açıp aman boşan demeyin aman yapıcı olun diyenlerden
Kadın dayak yer aldatılır kötü muamele görür ama biz yapıcı olalım peki.
Boşan demeyin demedim ben bir önceki yorumumda söyledim bunu güzel bir dille söylemek de var olumsuz bir şeyi illa kötü şekilde söylememize gerek yok demi canım ??

Tabiki öyle konu sahiplerine de dyecek söz bulamıyorum konu açıyorsak evet kabulleneceğiz yorumları ama bazen öyle sert yorumlar oluyorki konu sahibi sinirlenmekte cidden haklı ama normal yoruma öyle tepki verenleri de anlamış değilim

Ben de çok rahatsız oluyorum mesela böyle konu açıp aman boşan demeyin aman yapıcı olun diyenlerden
Kadın dayak yer aldatılır kötü muamele görür ama biz yapıcı olalım peki.
Bir de yargilamayacaksin o var
Yapici olsana bibi,yoksa basina gelir gorursun

Her şekilde yazabilme hakkımız var diye kötü üslupla yorum yazmayalım demek istedim. Tabiki öyle cevap verenlere diyecek sözüm yok ben normal insanlardan bahsediyorum

Çok havada kalıyor böyle. Bir örnek verebilir misiniz? Kötü üslup zaten kiblendiği zaman ban alan bir şey. Kimse kimseyi incitici yorum yapamaz. Kişiliğine saldıramaz. Ama birine boşan demek de kötü üslup değildir. Bir görüştür.

O sert yorumları bende yaparım arada,ama kırmadan etmeden söylerim.,
Karşımda gencecik bir kız olduğunu farz ederim,hatasını söylerim ister anlar ister anlamaz o onun sorunudur.
Ban dönüp evladıma laf çakarsa beni kimse susturamaz burada.

Boşan demek kötü değil zaten ama bazıları boşan gtsin daha ne duruyorsun gibisine yorumlar yapıyor bunlar hoş mu kadının damarına ne basıyoruz ki yani

Şifdet, aldatma kötü muamele olan her konuya haklarınızı alarak boşanın diyorum.
Dayak yemiş birine seni öldürmediği için mutlu ol, aslında özünde iyi bir eşin var demek de Polyannacılık olmuyor mu?
Hepimiz ayrı karakterleriz ve ayrı pencerelerden bakıyoruz hayata.
Doğal olarak yorumlarımız da farklı farklı oluyor.

Son düzenleme:
Evet durduk yere öyle laf atan insanlar da çok rahatsız dici haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…