Gerçekler acıdır bazen konu sahibinin bunu duymaya ihtiyacı var silkelenmesi düştüğü durumu farketmesi lazım en yakını bunu şak diye yüzüne söylese ömür boyu onunla görüşmezBenim kastettiğim göz yummak değil tamamen yanlış anlattım bence yani gerçekleri tabiki söyleyelim ama güzel söylemek var bir de kötü söylemek ben bundan bahsettim
Ama birçok bayan görüyorum destek olmak yerine dertli bayana daha da kuruntu yapmasına sebep olacak şeyler söylüyorlar
Evet herkesn limiti var bazı kadınlar dayanıklı bazıları o kadar değil bunu düşünerek yorum yapmak en iyisi bence :)
Dayak yiyen birine aldatilan birine "ayy cnmm sabret gecer" desekte tum iskilli kk ahalisi bi rahat nefes alsa.
hah işte budur:))Burdaki bayanlar hem cok akilli hemde olacaklari bilebiliyorlar dogru soyledikleri icin agir geliyor
Kendi hayatlarında öyle yapıyorlar demek ki. Karakterinden farklı davranmasını bekleyemeyiz ki.Tabiki öyle ama bunu daha yapıcı bir üslupla dile getirirsek herkes için daha iyi olur bence :) çünkü bazı bayanlar her şeyi yakıp yıkıyor bir yoruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?