Kk daki bayanların birbirine kuruntu yaptırması

Hikayesini paylasan fikir soran dertlesen siz ne yapardiniz diye soran konu sahibine fikrimizi soylerken tabiki ozguruz.bize bu hakki verende zaten konu sahibi. Fakat ozgurlugumuzu kustahlikla asagilamayla konu sahibini kucuk gormekle en kotusu hikayesini kucumsemekle butunlestirince cok hos gorunmuyor. Hepimiz ara ara konularda denk geliyoruZ.bu azinligin icinde bir durum ama geliyoruz. Ergenmisin... Liseli asiklar gibiii...ask acisini anlatanlara coook yorum geldi bu sekilde. Bahsettiginiz uslup aslinda....paldir kuldur konusmalara serzenisiniz.bende rahatsiz oluyorum bazen.

Benim kastettiğim göz yummak değil tamamen yanlış anlattım bence yani gerçekleri tabiki söyleyelim ama güzel söylemek var bir de kötü söylemek ben bundan bahsettim
Gerçekler acıdır bazen konu sahibinin bunu duymaya ihtiyacı var silkelenmesi düştüğü durumu farketmesi lazım en yakını bunu şak diye yüzüne söylese ömür boyu onunla görüşmez

Burdakiler kimsenin kötü olmasını istemez onu uyararak gözünü açıyor ama farkında olmuyorlar

Kuruntu yaptırmayı bilmemde bazı kişiler öyle yorumlar yapıyoki. Bir tanesi var hep denk geliyorum hep ezikleyen siddet görene ağzına geleni sayan bırakmadığı icin kocasını, yada laf altında kalıp cvp veremeyenlerin beceriksizliğini koymayan...
Geçen seytan dürttü (aslında yorumları gerçekten olması gereken sadece tarzı sert) yahu dedim bunun bi eski konusu varmı bakıyım, açarkende dedimki kocası bunun yanında hazır ol duruyordur herhalde
Aman Allah ım ne göreyim o eğitimli her şartları! Olan bayan sürekli dayak yiyen eziklenen aşağılanan biriymiş gözlerime inanamadım. Üstelik bunlara rağmen çocuk yapmış düzelir mi diye bunu sormuş. Ve halada evli
Hani desemki millete kendinden örnek verip yorum yapıyo öylede degil
Neyse düzeldimİ düzelmedimi bilmem ama umarım düzelmiştir ilişkisi umarım siddet hakaret bitmiştir,herkese yaptığı yorum gibi yaşıyordur hayatını

Ama birçok bayan görüyorum destek olmak yerine dertli bayana daha da kuruntu yapmasına sebep olacak şeyler söylüyorlar

Öncelikle kelime seçiminizi çok yanlış buldum:

kuruntu
1)Olmayacak bir şeyin olacağı sanısına kapılma.
2)yersiz ve yanlış sanı, düşünce.

Burada pek çok insan, az çok kendi hayatında karşılaştığı şeylerden örnekler vererek yazıyor. Bir kısım insan, senelerce kah okuyarak, kah tecrübe ederek, mesai harcayarak kazandığı bilgisini, beş dakika içinde konu sahibinin faydasına sunuyor. Bir aldatılma konusu olsun mesela, orada olasılıklar değerlendiriliyor. Bazen şüphenin de beslenmesi gerekir, gerçekler bu şekilde ayyuka çıkar.

Ama gelmiş siz, bunlara tümden "Kuruntu yaptırtıyorlar" demiş geçmişsiniz.
"Yapıcı olun" çağrısında bulunmuşsunuz.
Her konu pür iyi niyetle mi kaleme alınıyor?
Her şikayete-derde konu olan eş-kv vb. iyi niyetli mi?
Kötülüğe yapıcı olmak, iyilik midir mesela?
Bilebilir misiniz hangi niyeti beslediğinizi?

Herkese hep aynı yolu kullanarak ulaşamazsınız hem. Birine tatlı dil işler, bir başkasına azar.
Kimi sarılıp sarmalanmalıdır, kimi bir daha deşilmelidir ki "Yeter be!" diyebilecek noktayı yaşayıp harekete geçebilsin. Tek tip insanlar mıyız?

Bakın mesela siz bu konuda "Kuruntu yaptırıyorsunuz" diyerek bazı insanlara parmak salladınız, siz niçin bu dili kullandınız ve yargıladınız şimdi?

Son düzenleme:
Burada o kadar çok şüphe ile konu açıp sonra yorumcuların yönlendirmesi ise araştırma yapıp aldatıldığını öğrenen bayan oldu ki...Çok da kuruntu değil aslında.
Bütün evlilikler kötü değil, zaten iyi giden bir evliliği olan kişiler gelip burda konu açmıyor sorunu sıkıntısı olan geliyor. Akıl akıldan üstündür diye konu açıp ne yapabilirim diyor insanlar.

Burada farklı hayatları olan farklı görüşleri olan kadınlar elbette bir olaya bambaşka bakacak, bunu eleştirmeniz çok da doğru değil.
Mesela ben kadınları güçlü bir ailede büyüdüm. Boşanan kadınların öcü görülmediği, aamn yuvası dağıldı diye ağıt yakılmadığı bir aile. Haliyle bana boşanmak çok da zor gelmiyor, boşanan kuzenlerin çocukları düzgün psikolojide büyüyor anaları gezip tozuyor ben de kendi ayapı üstünde duran kadına boşan diyorum bana yapıcı gelen bu. 60-70 yıllık ömrümü koca kahrıyla çekmesindense bir şans gibi geliyor bana aldatılan yada dayak yiyen kadının boşanması.
Ben her erkek aldatır diyemem ama aldatılırsam boşanırım. Haliyle aldatılan kadına boşan diyorum kendimle çelişmiyorum.
Yada duygusal yada fiziksel şiddet asla katlanamayacağım bir şey, bir tokatta ayrılırım ben, anam babam vurmamış koca dayağı hiç çekemem.
Kendi bakışım bu hayata, yorumum da bu haliyle bunun eleştirilmesi de çok çok saçma

Şimdi burda direkt bi @2 olup laf sokayım gelsin beğenilerci hazır agresif kitle var. Onlar kemikleşmiş onlar "kızlar çocuğumu çok seviyorum çok iyi bi anneyim" diye konu açılsa "siz şımarttınız bu çocukları aptal cahil boşansana gurursuz"der.

Onları geçersek genelde konular "napmalıyım, siz olsanız ne yapardınız" şeklinde olduğu için insanlar yazıyor. Yoksa kimse kafa patlatıp onu da yazmak zorunda değil. Geçer başka konuya. Öyle konular açılıyor ki ben olsam cidden boşanırım yani. Yalan mı söyleyelim. Ben buranın çoğunluk iyiliğine ve objektifliğine inanıyorum ne olursa olsun.

Türkiye'nin hatta dünyanında birçok yerinden insan var burada. Herkes farklı görüşlere, düşünüşlere göre yetişmiş. Kaldı ki burada verilen cevaplarda bir karakter meselesidir.

Konu ne olursa olsun ''ben bunu yapardım'' şekliyle yorum yapıyor. Herkesin aynı konuda aynı fikir beyan etmesi beklenemez. Bu imkansız. Herkes aynı fikirde olsaydı zaten sorunlar, problemler ortada çıkmazdı.

Burdaki bayanlar hem cok akilli hemde olacaklari bilebiliyorlar dogru soyledikleri icin agir geliyor

Yapıcı yorum demişsiniz de burası sanal

Gerçekte arkadaşım gelip dertleştiğinde yüzüne yapamayacağım tokat gibi yorumu burada yapıyorum

Zira gerçekte karşıdakini tanıyıp neye kırılır vs diye tartıp otokontrollü davranırken burada kinse kimseyi tanımaz deyip dan diye düşündüğümü söylüyorum

Bir de bende hep kötü örnekler var arada da yazarım ben hep kötüyü anlatırım diye

Zira işim ve çevrem gereği hep kötüyü, en kötüyü görüyorum

iyi Kv vardır tabii ama Kv dem şunu yaptı diyene boş ver sen onu iyi Kv ler de var denmez ki

Çoğuna diyoruz ki klasik Kv davranışı görme duyma umursama

Evli olmayanlar buradan tüm kv'ler kötüdür sonucunu çıkarmasın tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…