kk hanımları siz olsanız napardınız

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar esim araba almak istiyo 10 bin tl kredi cekmek istiyor ondan daha fazla cekmeyi düsünmüyor cünkü ödemesi fazla gelir bendende 4 bin tl istiyor altınlarımdan kenara attıklarımdan simdi böyle diyince tabi cogu bayan beni bildigi icin ver dicek esin cok iyi ne dersen yapıyor falan filan ,

ama söyleki onlarda bi bakıma benim garantim pek vermek istemiyorum

eger vermezsem en az 1 yıl beklemek zorunda hatta 1.5 yıl bile o 4 bini toplamak icin

daha önce 2 kere verdim hatta 10 bin 8 bin gibi simdi dicekler o parada esinin ama esim toplamıyor o paraları ben sıka sıka günlere gire gire bilezik yapıyorum ne biliyim ikramiye geliyo mesela senede 2 kere ben almıyorum o parayı esim elektronige yatırıyo gereksiz seylere yılda 3 bin harcadıgı oluyo hatta bu gereksizleri yüzündne sıkısıyoruz mesela ama 1 sene sonra o malı satamazsın ama ben bilezik yapınca 1 sene sonra kar yapmıs oluyorum bu yüzdende kendi hakkımı kendimden fedakarlık ederek biriktirdigim altınlarımdan vermek istemiyorum
sizce iyimi yapıyorum kötümü bunlarıda göz önünde bulundurarak yazın lütfen

ve 2ci planımız ise 10 bin cekip 2 senede ödeyip ordan sonra yeniden 10 bin cekmek eger kredi cektirmezsem esim aylık maası car cur etiyo onu ille bi yere borca sokmam lazım

Ben olsam verirdim
Garantiyi düşünmek evliliğe yeterince tutunmadığını gösterir
Bugunun güzelse endişen yoksa ne garantisi
aslında 10 binede güzel araba var al diyorum gez 2 sene gezdigin kar sonra cek bi 10 daha istedigin arabayı al neden 2 sene daha bekleyesin ama yok o istedigi arabayı almak istiyor bende diyorum neden 2 sene bosuna bekliyim 5 binde gezdiriyo insanı 10 binden

bidaha böyle yorum yazarsan seni beni takip etme olasılıgından mahrum ederim sekerim ona göre yaz

Offff olamaz!!!! Cidden bu olasılıkla titredim ne olur yapma Ne yapıcaksın bileziklerini kafama mı vuracaksın? Trabzon burmasıysa sıkıntı

Kâr zarar hesabına kadar yapmışsın, alemsin limoncu benim kafa basmıyor bu olaylara, bugün geleni bugün yediğim için para biriktirmek nasıl bi duygu bilmiyorum.
Ama sen kesin vermezsin, eminim. Gerçi eşin de senin tam tersin, paranın kıymetini bilmiyormuş baksana. Arabayı alacak kadar kredi çeksin. Hem borca girmiş olur, hem de sen bileziklerini vermemiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…