- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
Evlilik dayanışmayı gerektirir.eşimden bir kuruşumu saklamam da sakınmam da.araba neticede lüks değil ihtiyaç ve böylelikle eşinizin maaşını çarçur etmesini de önlersiniz.söyleki ilk senemizde 5 bin sonra 12 bin verdim artık vermek istemiyroum ama ev alıcak maasımız olsa ben teklif ederdim kendi eviiz olsun diye
işte ask insanın gözünü kör ediyoO değil de sen arabasız adam nasıl aldın kız, beni şaşırttın cidden.
söyleki ilk senemizde 5 bin sonra 12 bin verdim artık vermek istemiyroum ama ev alıcak maasımız olsa ben teklif ederdim kendi eviiz olsun diye
ev hanımısın sanırım limoncu en azından profilinde oyle yazıyor
bu kadar parayı nasıl biriktirdin
Anladım limit o kadarsa altınlarına dokundurma en iyi ihtimalle eşin 1,5 yıl sonra altınları geri koyabilecek.suan limitimiz o kadar o yüzden miktarı cıkaramayız
Adamın parası ne olacak
Adam kendi parasını dileniyor galiba
Ahhhaha kulağını kesip( ya da başka bir uzvunu) ağzına vermek şeklinde amiyane bir tabir var onu bile vermeyenler varmış:))Adamın parası ne olacak
Adamın parası ne olacak
Eger maksimum 14 binlik araba alacaksaniz altinlari vermen hata olur.
O araba epey masraf cikarir..
Hali hazirda yüklü paraniz varsa duzgun bir araba alin, en azindan hem temiz bir aracınız olur hemde elden cikarirken zarariniz olmaz.
sükür beni anlayan cıktıAyağını yorganına göre uzatmak lazım.
10 bin ödeme durumu varsa 10 binlik araba alsın.. Farz etsin ki o bilezikler yok.
Bazı erkekler birşeyleri sürekli satma peşinde. Kadınlar buna müsaade ettikleri müddetçe erkeğin sınırı olmuyor.
10 bin tl.lik araba alınır. Bileziklerde kötü gün için bir kenarda kalır..
Ev için satılır ama yüksek model araba için satılmaz altın.. Ne alabiliyorsan o işte.
Orta kararda bir araba alsaydı ve parası yetmezse elbette destek olunurdu.
Asktan gozu kor olmus ama para vermiyormusverip vermemek eşinle senın aranda olan bağa baglı bır durum bence
Kafana atarsa bilezikleri havada kap koşarak kaç yetisemesin. Bu acı ona yeter zatenOffff olamaz!!!! Cidden bu olasılıkla titredim ne olur yapmaNe yapıcaksın bileziklerini kafama mı vuracaksın? Trabzon burmasıysa sıkıntı
ben sıkmasam baskı yapmasam zor mesela ikramiye oluyo aynı sene icinde bi basında bi sonunda birinde gitti cok kızmama ragmen 4 bine büyük ekran tivi aldı yani dedim müdür olursun isin maasın 3 bin üstü olur ala ama sen 1800 2000 maasla evde 4 üncü tv nin ne iis var o yetmedi samsung un yeni telefonlarındna aldı bu yüzden güvencem yok kenara sürekli biseyler atmak istiyorumEşin geri ödüyor mu sana, verdiğin paraları?
Ayağını yorganına göre uzatmak gerek .
Kafana atarsa bilezikleri havada kap koşarak kaç yetisemesin. Bu acı ona yeter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?