KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

hayırlı olsun inşaallah.genç yaşta ev sahibi olmak iyidir.ilerisi için iyi yatırım.çoluk çocuk büyümeden....

evet öyle canım.benim annem yardım etti tek çocuğum o yüzden aldı
eşim bi maaşla nasıl alırdı yoksa annem çoğunu verdi eşimde kalanını kredi çekdi

ben sanslıyım ev konusunda hıc kırada oturmakdık kayınpederımın fazladan evı vardı oraya yerlestık tam merkezdde bıze gore bı ev ama yaza burayı kıraya verıp dublex bı eve cıkmayı dusunyoz hangısı hayırlıysa o olsunnn

inşaallah.evet polis.gazianteptede evler çok pahalı.100 -120-140 falan.oturduğum ev120............
ooo baya pahalıymış ya

ne güzel kira vermektense böylesi daha iyi.ne kayınpederler varya

kız kacıyorum hatunlar neryese 48 saatr uykusuzum kendıme daha fazla ezıyet etmeden yaıtım hepınıze ıyı gecelr tatlı ruyalar ruyanızdaa en sewdıınızı gorun ınsalllhhh

Ev hazırlığı yapıyor arkadaşım.ev heyecanı güzeldir.birde biz bayanlar alışverişi seviyoruz.yeni şeyleri.güzel olsa gerek..................

Ev hazırlığı yapıyor arkadaşım.ev heyecanı güzeldir.birde biz bayanlar alışverişi seviyoruz.yeni şeyleri.güzel olsa gerek..................

evet tatlı telaşlarda:)
bende bayılıyom alışverişe.gerçi sevmeyen yokdur ama.en çok mutfağıma bişler almayı severim.mutfak eşyalarından vazgeçemem

Evet alışverişi hangi bayan sevmez.benim eşimde sever ev eşyaları mutfak eşyaları bakmayı vede almayı.birtek kıyafet dedimmi sıkılır.koyacak yerin yok daha ne alıyorsun diye................

Evet alışverişi hangi bayan sevmez.benim eşimde sever ev eşyaları mutfak eşyaları bakmayı vede almayı.birtek kıyafet dedimmi sıkılır.koyacak yerin yok daha ne alıyorsun diye................

evet benim eşimde öyle :))
bi de ben kolay beğenemiyom kıyafeti .sürekli onu dene bunu dene sıkılıyo adam
o yüzden onla gitmem öyle yerlere.keremi bırakıp ona kendim giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…