KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

bende düşünmedim bilmiyorum.acaba o bana birşey alacakmı onu düşünüyorum.nede olsa çalışan parası olan o.........

kadının almaması deılde erkegın alaması daha kotu bısı ya calısmıyan kadında para olması zor bısı ben gercı bırıktırtıyorum ama bırıktrdgımıde harcıyorum hemen onun verdıgı kartlada ogun ona hedıye alamak cokta anlmlı bısı deıl bence kendın bırktrı almak en guzelı wede en anlamlısı

ay ne güzel.bende çok istiyom ikiz özellikle kızaynı giydircen süslicen...
biizm sülalede varikiz çocuk.inşalalh bende de olur

evet tatlım.. çok heyecan yapıyorum ya, elimde değil yani ne bileyim. Mayıs' ta teslim edilecek ev daha var ama ben şimdiden birçok şeye karar verdim

hayırlı olur inşaallah.birşey kalmamış ya.........zaten anca hazırlanırsın.yeni birşeyler alacaksan...............

işe mii başlıyon ceyda??

Kızlar bu gece erken kaçıyorum, valla gözlerim kapanıyor uykusuzluktan.

Hepinizie iyi geceler, öpüyorumm

ay ne güzel.bende çok istiyom ikiz özellikle kızaynı giydircen süslicen...
Biizm sülalede varikiz çocuk.inşalalh bende de olur

öyle canım güzel oluyor.ama ben genelde ayrı giydiriyorum.en azından renkleri farklı.çünkü karakterler farklı ayrıda istiyorlar farklı beğeniyorlar.inşaallah seninde olur.ben çok istiyordum küçüklüğümden beri hayalimdi oldu.gerçekten iste olur..............

evet tatlım.. çok heyecan yapıyorum ya, elimde değil yani ne bileyim. Mayıs' ta teslim edilecek ev daha var ama ben şimdiden birçok şeye karar verdim

mayısa ne kaldı şunun şurasında kuzum
bizde ilk aldığımızda çok heyecanlandıydım
ceydam sorması ayıp kaça aldınız evi canım

valla parayı da ondan alıp biriktiriyoz mecbur
bi kere eşimin doğum gününde tanıdığımız mağazzdan kazak almıştım.param yokdu .sonra eşime verdim hediyeyi.dedimki canım parasını ödersin artık mağazaya

mayısa ne kaldı şunun şurasında kuzum
bizde ilk aldığımızda çok heyecanlandıydım
ceydam sorması ayıp kaça aldınız evi canım

Normal değerinin altında aldık canım, gerçeği yansıtmaz yani ama yazayım yine de 70.000tl 3+1 95 m2,giriş kat, balkonlu

ay inşallah hayırlısı bakalım

sağol tatlım.. inş.

evet canım, bi iş var da haber bekliyorum arkadaşımdan. eğer olursa bu ay işe başlayacağım.
inşallah Allah gönlüne göre versin.evin borçlarına yardımcı olursun
Normal değerinin altında aldık canım, gerçeği yansıtmaz yani ama yazayım yine de 70.000tl 3+1 95 m2,giriş kat, balkonlu
istanbul gibi yerde süper valla ceyda.giresunda bile evler 60dan başlıyo
neyse uykun gelmiş canım sen git yat daha fazla tutmiyim.öptüm seni

Bizde düşünüyoruz canım ev ama böyle işler nasip .tayin durumumuz var bekliyoruz ev alınca kalırız sonra diye yazı bekliyoruz................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…