bende düşünmedim bilmiyorum.acaba o bana birşey alacakmı onu düşünüyorum.nede olsa çalışan parası olan o.........
yok benimkiler herşeylerini hem birbirleriyle hemde başkalarıyla paylaşırlar.kardeşleri oldu inanın hiç kıskanmıyorlar.herşeylerini döküyorlar onun olsun diye.arkadaşlık konusunda biri daha sosyal.....çok süslüler....saçlar başlar artık daralıyorum yetişemiyorum...............
evet tatlım.. çok heyecan yapıyorum ya, elimde değil yani ne bileyim. Mayıs' ta teslim edilecek ev daha var ama ben şimdiden birçok şeye karar verdim
ee sewgılıler gununde ne alıcaksnız kocişlerınıze fıkrı olan varmı daha dusunmedım
aa ne zaman yazdın kızzz ben görmedimmaşkolsun bebemm görsem teşekkür etmem mi heçç
esas yoğunluk işe başlayınca olacak canımgöümcem c.tesi akşamı gidiyor
pike takımı bakıyorum tatlım yaşöle modern olsun istiyorum
bilmiyom kuzum ya
parfüm ya da gömlek olabilir
ay ne güzel.bende çok istiyom ikiz özellikle kızaynı giydircen süslicen...
Biizm sülalede varikiz çocuk.inşalalh bende de olur
evet tatlım.. çok heyecan yapıyorum ya, elimde değil yani ne bileyim. Mayıs' ta teslim edilecek ev daha var ama ben şimdiden birçok şeye karar verdim
kızlar bu gece erken kaçıyorum, valla gözlerim kapanıyor uykusuzluktan.
Hepinizie iyi geceler, öpüyorumm
hayırlı olur inşaallah.birşey kalmamış ya.........zaten anca hazırlanırsın.yeni birşeyler alacaksan...............
işe mii başlıyon ceyda??
Kızlar bu gece erken kaçıyorum, valla gözlerim kapanıyor uykusuzluktan.
Hepinizie iyi geceler, öpüyorumm
kadının almaması deılde erkegın alaması daha kotu bısı ya calısmıyan kadında para olması zor bısı ben gercı bırıktırtıyorum ama bırıktrdgımıde harcıyorum hemen onun verdıgı kartlada ogun ona hedıye alamak cokta anlmlı bısı deıl bence kendın bırktrı almak en guzelı wede en anlamlısı
mayısa ne kaldı şunun şurasında kuzum
bizde ilk aldığımızda çok heyecanlandıydım
ceydam sorması ayıp kaça aldınız evi canım
öyle canım güzel oluyor.ama ben genelde ayrı giydiriyorum.en azından renkleri farklı.çünkü karakterler farklı ayrıda istiyorlar farklı beğeniyorlar.inşaallah seninde olur.ben çok istiyordum küçüklüğümden beri hayalimdi oldu.gerçekten iste olur..............
inşallah Allah gönlüne göre versin.evin borçlarına yardımcı olursunsağol tatlım.. inş.
evet canım, bi iş var da haber bekliyorum arkadaşımdan. eğer olursa bu ay işe başlayacağım.
istanbul gibi yerde süper valla ceyda.giresunda bile evler 60dan başlıyoNormal değerinin altında aldık canım, gerçeği yansıtmaz yani ama yazayım yine de 70.000tl 3+1 95 m2,giriş kat, balkonlu
Bizde düşünüyoruz canım ev ama böyle işler nasip .tayin durumumuz var bekliyoruz ev alınca kalırız sonra diye yazı bekliyoruz................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?