merhabask
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2018
- 684
- 426
- 33
- 39
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Konu yeni daha dün açtım , gelişmeleri yazacağım.
KK nın büyülü dünyasına hoş geldiniz o zaman , bedava terapi burası bana o kadar iyi geldi ki anlatamam :)ben daha yeniyim pardon solda 15 ocak 2018 görünce konu açıldığı tarih olarak algıladım
Amin ablam her şeyin hayırlısı , kolay kolay kimseyle ciddi bir adım atamam zaten ama keller başka dimi ya
Öyle bir şeyi asla sormam da ama bazen arkadaşları ile otururken görüyorum ama 3-4 erkek oluyorlar genelde hiç bayan görmedim. Bekar olduğundan eminim ama tabi belki de sevgilisi vardırAdamin bir partneri var mi bi onu sordurun .
Heryer kotu niyetli dolu.
Mesela oraya giden biri garsonlardan birine sorsun .Siz degil ama.
Yada garsona x beyin gecen gun yanindaki eşimiydi diyebilirsiniz
Bence de,daha iyi gözlemlersin,diyorum da,hatırlıyorum o heyecanları,bunu yapabilen azdır,eli ayağı titremedenBence sen aklından tamamen atmışsın aşk fikrini de ondan görmemişsin. Bence farkında değilsin gibi davranmaya devam et. Bakalım neler yapıyor başka
Evet ben de şimdi bile bile gidersem doğal davranamam diye gitmek bile istemiyorumBence de,daha iyi gözlemlersin,diyorum da,hatırlıyorum o heyecanları,bunu yapabilen azdır,eli yağı titremeden
Doğru insan farkında olup nasıl olmamış gibi davranabilir o da var ama ölçmek, görmek içinde gitmesi lazım. :)Bence de,daha iyi gözlemlersin,diyorum da,hatırlıyorum o heyecanları,bunu yapabilen azdır,eli ayağı titremeden
Tabiki sana yuruyor yapma bunu anlamayacak kadar degilsindir diye dusunuyorum ogluna soyle kiz bidaha adamla konusmasin sende mekanina gitme ha eger seninde gonlun varsa bilemem tabiSelam Kızlar ,
Hep kasvet , hüzün , kırgınlık , dert , tasa değil biraz daha farklı bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Bu dert değil tabi ama merak diyelim...
Şimdi bilenler biliyor , bilmeyenler için kısa özet geçeyim... Bir yıl kadar evvel boşandım ve 4,5 yaşında erkek çocuk annesiyim.... Hayatta ki tek önceliğim de oğlum...
Bu son bir yıl içerisinde hayatımda hiç kimse olmadı , düşünmedim de... Şu anda da öyle bir düşünce içerisinde değilim ama oğlumla ara ara gittiğimiz ama sürekli önünden geçtiğimiz bir mekanın sahibinin davranışları son günlerde dikkatimi çekmeye başladı. Açıkçası da dikkatimi çektiği gün itibari ile yaklaşık 4 gündür de işim bile olsa o taraftan geçmiyorum.
Bu X bey ile benim ufaklık Kanka oldular. Birbirlerini gördükleri zaman naber dostum , kankam nasılsın falan muhabbetleri 3-5 aydır mevcut... Yalnız bu X bey bunun dışında özellikle mekana gittiğimizde sürekli oğlumla ilgileniyor , oğluma özel ikramlar getirip duruyor , gelip sarılıyor hatta öpüyor ama ne kadar içten öptüğünü anlatamam. Arada nasılsınız , nasıl gidiyor diye bana da soruyor ama çok fazla muhabbeti yok benimle ancak hep bir etrafımızda dolaşıyor , istemediğim halde çay bırakıyor ve benim sipariş etmediğim şeyler de adisyonda olmuyor zaten ki bunu yeni fark ettim... Çocuğa getirdiklerini zaten yazmayacağını biliyorum da çayların gerçekten farkında değildim.
Bana direkt olarak bir şey söylediği filan da yok ama bu adam gerçekten çocukları mı çok seviyor yoksa bana bir ilgisi mi var çözemedim gitti.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
He bir de her mekandan ayrılışımızda Allah'a emanet olun , kendinize iyi bakın diyor ama çok kısık bir sesle söylüyor bunu :)
Bir üye vardı burada,aynı sizin durumdaydı,her akşam iş çıkışı karşılaştığı bir adam.8 10 gün aradan sonra,aynı saatte yolunu tarafa düşürüyor sırf görmek için,meğer adam uzak bir yere gidecekmiş son gecesiymiş.Daha önce birşey konuşmamışken o gece dökülüyorlar,kadının 1 oğlundan başka 1 bebekleri daha var şimdi.Bilenler hatırlar,cutemom üyemizdi.Evet ben de şimdi bile bile gidersem doğal davranamam diye gitmek bile istemiyorum
Sanırım mutlu son çok bir beklentim de yok aslında ama mutlu sonları duymak güzel :)Bir üye vardı burada,aynı sizin durumdaydı,her akşam iş çıkışı karşılaştığı bir adam.8 10 gün aradan sonra,aynı saatte yolunu tarafa düşürüyor sırf görmek için,meğer adam uzak bir yere gidecekmiş son gecesiymiş.Daha önce birşey konuşmamışken o gece dökülüyorlar,kadının 1 oğlundan başka 1 bebekleri daha var şimdi.Bilenler hatırlar,cutemom üyemizdi.
Eskiden bende herkese şüpheyle yaklaşırdım ama yaşadığım bir kaç olay hala bu dünya da iyi insanların olduğunu gösterdiYa benim sıpayı herkes çok sever ama bu ayrı bir seviyor öz babası bayramda bile aramadı , ben kendi babasının bu kadar içten kucakladığına hiç şahit olmadım oğlumu....
Biliyor musunuz oğlum enteresan bir çocuk parkta filan çocuklar babalarını annelerine sordukları zaman vs baba konusu geçtiğinde işte biliyor musun benim de babam vardı ama bizi bırakıp gitti derken erkeklere asla babası ile ilgili bir şey söylemiyor.Eskiden bende herkese şüpheyle yaklaşırdım ama yaşadığım bir kaç olay hala bu dünya da iyi insanların olduğunu gösterdi
Bu kişi belki oğlunuzdan öğrenmiştir baba şefkatinden mahrum olduğunu ve bu şekilde mutlu etmek istiyor olabilir
Bence şimdilik sadece temkinli olup çok sık olmamak kaydıyla oğlunuz mutluysa görüştürün
evet hatırlıyorum üyeye noldu onu merak ettim.Bir üye vardı burada,aynı sizin durumdaydı,her akşam iş çıkışı karşılaştığı bir adam.8 10 gün aradan sonra,aynı saatte yolunu tarafa düşürüyor sırf görmek için,meğer adam uzak bir yere gidecekmiş son gecesiymiş.Daha önce birşey konuşmamışken o gece dökülüyorlar,kadının 1 oğlundan başka 1 bebekleri daha var şimdi.Bilenler hatırlar,cutemom üyemizdi.
Üyelik iptal yaptırmıştı,başka nickle aramızdaymış,öyle söylemşlerdi profillerde...evet hatırlıyorum üyeye noldu onu merak ettim.
Aaa öylemiymiş birçok kişiyle tartışarak gitmişti o üye. Bunalımlı ve abartı konularından sıkılmıştı herkes yanlış hatırlamıyorsamÜyelik iptal yaptırmıştı,başka nickle aramızdaymış,öyle söylemşlerdi profillerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?