KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Adamin bir partneri var mi bi onu sordurun .
Heryer kotu niyetli dolu.
Mesela oraya giden biri garsonlardan birine sorsun .Siz degil ama.
Yada garsona x beyin gecen gun yanindaki eşimiydi diyebilirsiniz
Öyle bir şeyi asla sormam da ama bazen arkadaşları ile otururken görüyorum ama 3-4 erkek oluyorlar genelde hiç bayan görmedim. Bekar olduğundan eminim ama tabi belki de sevgilisi vardır Aslında biz hep sabah kahvaltı maksadı ile gidiyoruz mekana özellikle evden erken çıkmamız gerekiyorsa evde kahvaltı hazırla et vakit kaybı telaşı olmasın diye aslında bir akşam gidip çay içmek lazım

Son düzenleme:
Bence sen aklından tamamen atmışsın aşk fikrini de ondan görmemişsin. Bence farkında değilsin gibi davranmaya devam et. Bakalım neler yapıyor başka
Bence de,daha iyi gözlemlersin,diyorum da,hatırlıyorum o heyecanları,bunu yapabilen azdır,eli ayağı titremeden

Son düzenleme:
Tabiki sana yuruyor yapma bunu anlamayacak kadar degilsindir diye dusunuyorum ogluna soyle kiz bidaha adamla konusmasin sende mekanina gitme ha eger seninde gonlun varsa bilemem tabi

Evet ben de şimdi bile bile gidersem doğal davranamam diye gitmek bile istemiyorum
Bir üye vardı burada,aynı sizin durumdaydı,her akşam iş çıkışı karşılaştığı bir adam.8 10 gün aradan sonra,aynı saatte yolunu tarafa düşürüyor sırf görmek için,meğer adam uzak bir yere gidecekmiş son gecesiymiş.Daha önce birşey konuşmamışken o gece dökülüyorlar,kadının 1 oğlundan başka 1 bebekleri daha var şimdi.Bilenler hatırlar,cutemom üyemizdi.

Sanırım mutlu son çok bir beklentim de yok aslında ama mutlu sonları duymak güzel :)

Ya benim sıpayı herkes çok sever ama bu ayrı bir seviyor öz babası bayramda bile aramadı , ben kendi babasının bu kadar içten kucakladığına hiç şahit olmadım oğlumu....
Eskiden bende herkese şüpheyle yaklaşırdım ama yaşadığım bir kaç olay hala bu dünya da iyi insanların olduğunu gösterdi

Bu kişi belki oğlunuzdan öğrenmiştir baba şefkatinden mahrum olduğunu ve bu şekilde mutlu etmek istiyor olabilir

Bence şimdilik sadece temkinli olup çok sık olmamak kaydıyla oğlunuz mutluysa görüştürün

Biliyor musunuz oğlum enteresan bir çocuk parkta filan çocuklar babalarını annelerine sordukları zaman vs baba konusu geçtiğinde işte biliyor musun benim de babam vardı ama bizi bırakıp gitti derken erkeklere asla babası ile ilgili bir şey söylemiyor.

Kuzum ya belliki şimdiden anneyi koruma iç güdüsü oluşmuş onda

Yukarda bir kaç kişi ısrarla size yürüyor demiş ama bence bu konuda su-i zan etmekten kaçının

Belki bi yerden duyup öğrenmiştir bir şekilde
belki kendiside babasız büyümüştür falan

evet hatırlıyorum üyeye noldu onu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…