- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Kafanı bulandırmak ki bunu yapmış sonra senn gönlünün ona akmasını beklemek oda olur sonra senle biraz oynaşıp bırakmakSelam Kızlar ,
Hep kasvet , hüzün , kırgınlık , dert , tasa değil biraz daha farklı bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Bu dert değil tabi ama merak diyelim...
Şimdi bilenler biliyor , bilmeyenler için kısa özet geçeyim... Bir yıl kadar evvel boşandım ve 4,5 yaşında erkek çocuk annesiyim.... Hayatta ki tek önceliğim de oğlum...
Bu son bir yıl içerisinde hayatımda hiç kimse olmadı , düşünmedim de... Şu anda da öyle bir düşünce içerisinde değilim ama oğlumla ara ara gittiğimiz ama sürekli önünden geçtiğimiz bir mekanın sahibinin davranışları son günlerde dikkatimi çekmeye başladı. Açıkçası da dikkatimi çektiği gün itibari ile yaklaşık 4 gündür de işim bile olsa o taraftan geçmiyorum.
Bu X bey ile benim ufaklık Kanka oldular. Birbirlerini gördükleri zaman naber dostum , kankam nasılsın falan muhabbetleri 3-5 aydır mevcut... Yalnız bu X bey bunun dışında özellikle mekana gittiğimizde sürekli oğlumla ilgileniyor , oğluma özel ikramlar getirip duruyor , gelip sarılıyor hatta öpüyor ama ne kadar içten öptüğünü anlatamam. Arada nasılsınız , nasıl gidiyor diye bana da soruyor ama çok fazla muhabbeti yok benimle ancak hep bir etrafımızda dolaşıyor , istemediğim halde çay bırakıyor ve benim sipariş etmediğim şeyler de adisyonda olmuyor zaten ki bunu yeni fark ettim... Çocuğa getirdiklerini zaten yazmayacağını biliyorum da çayların gerçekten farkında değildim.
Bana direkt olarak bir şey söylediği filan da yok ama bu adam gerçekten çocukları mı çok seviyor yoksa bana bir ilgisi mi var çözemedim gitti.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
He bir de her mekandan ayrılışımızda Allah'a emanet olun , kendinize iyi bakın diyor ama çok kısık bir sesle söylüyor bunu :)
şok oldum desem ben olsam ortalığı birbirine katmıştım:)Aklıma komik bir anım geldi bir gün taksiden inerken kapıya elimi sıkıştırdim cadde de tam divan pastanesinin önünde cat diye hiç bir şey olmamış gibi yürümeye başladım birden bir acı oturdu içime elime baktım kanlar akıyor ve acıdan düşüp bayıldım ama gık demedimgözümü bir açtım bir dolu insan toplanmış başıma öyle lanet bir tipim ben ya
Banada size yakın olmak için oglunuzuu kullanması iğrenç geldi.eğer böyle bişey varsa hiç hoş değil.Çocuğa olan ilgisi ve davranışları hoşuma gitti aslında ama bilmiyorum hiç aklımda yoktu biri olma ihtimali de.
Canım teşekkür ederim , su akar yolunu bulur.Valla eski konularının hemen hemen hepsini biliyorum.Çok sıkıntı çektin sen.Çocuğunun sorumluluğunu yalnız tek başına sırtlandın maddi manevi.Seni ve oğlunu çok seven biriyle mutlu bir yuvan olur inşallah.Konuyla ilgili olarak da bana kalırsa senden hoşlanıyor,sana yaklaşmak için çocuk üstünden yürüyor gibi geldi bana.İnşallah hayırlısı olur canım.
Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Ablam hoşgeldinMekan sahibi abi ufaktan gözlemeye başlamı bile,adamın tipi filan nasıl birde oğluşun ona yaklaşımı nasıl:))
oğlun babasıyla hiç görüşmüyor mu? farklı şehrlerdemisiniz? konu ile alakalı ise evettt adam sizinle ilgileniyorCanım teşekkür ederim , oğluma olan davranışları beni çok etkiliyor ki bayram da bile aramadı öz babası ve ailesi...
Ablam hoşgeldin
Bir Brad Pit değil tabi kiNormalde dikkatimi çekmez sıradan bir adam ama çok abuk sabuk tipsiz değil Kesinlikle kro değil , eğitim düzeyi en kötü ihtimal lisedir. Garip bir şekilde oğlumu herkes çok sevmesine rağmen oğlumun bu kadar samimi olduğu tek kişi , herkesle konuşur ama kimseye koşa koşa gitmez , dayısı haricinde
Ama zaten biz adamla arkadaş olsak azıcık muhabbet etmeye başlasak emin ol benim küçük Akrep müsaade etmez iki laf etmemize bile evde ki kuşu bile benden kıskanıyor
Aynı şehirdeyiz babası bayramda bile aramadı 2-3 ayda bir oğlumu özledim der görür ama artık izin vermeyi düşünmüyorum , çocuğumda istemiyor eğer çok isterse icraya 500-tl yatırıp görebilir , ne yer ne içer aç mı susuz mu diye düşünmeyen bayramda bile aramayan adama baba diyemiyorum artık.oğlun babasıyla hiç görüşmüyor mu? farklı şehrlerdemisiniz? konu ile alakalı ise evettt adam sizinle ilgileniyor
Brad'i ben de sevmem benim favorim Bruce Wills diHoş buldum canısı sağol
Olsun ya brad'i sevmem zaten george desen tamamdailginç olan oğlunun ona karşı olan davranışı zaten.
Bir tek ona karşı olan samimiyeti yakınlaşması,demekki bir sıcaklık hissetmiş adamda oğlunu ruhuna hitap edebiliyor..
Bekle biraz zamana bırak neler olacak yaşayarak göreceksin sende.
Brad'i ben de sevmem benim favorim Bruce Wills diBakalım abla ya su akar yolunu bulur.
pes vallahi yazıklar olsun. ben evden işe gidene kadar deli gibi özlüyorum..resimlerini hatmediyorum resmen. nasıl bir duygu yoksunuymuş.. ama sizin kafanız rahat eder. sürekli muhatap olmak zorunda kalmıyosun. darısı başıma inşalllahAynı şehirdeyiz babası bayramda bile aramadı 2-3 ayda bir oğlumu özledim der görür ama artık izin vermeyi düşünmüyorum , çocuğumda istemiyor eğer çok isterse icraya 500-tl yatırıp görebilir , ne yer ne içer aç mı susuz mu diye düşünmeyen bayramda bile aramayan adama baba diyemiyorum artık.
Allah sizinde hayatınıza güneşler doğursun İnşAllah.pes vallahi yazıklar olsun. ben evden işe gidene kadar deli gibi özlüyorum..resimlerini hatmediyorum resmen. nasıl bir duygu yoksunuymuş.. ama sizin kafanız rahat eder. sürekli muhatap olmak zorunda kalmıyosun. darısı başıma inşalllah
amin inşallahAllah sizinde hayatınıza güneşler doğursun İnşAllah.
Brad'i ben de sevmem benim favorim Bruce Wills diBakalım abla ya su akar yolunu bulur.
Amin ablam her şeyin hayırlısı , kolay kolay kimseyle ciddi bir adım atamam zaten ama keller başka dimi yaHahahaha demek keller haaahayırlısı olsun bakalım
Konu yeni daha dün açtım , gelişmeleri yazacağım.üstünden 7 ay geçmiş son durum nedir merak ettim. roman okur gibi okudum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?