KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Kafanı bulandırmak ki bunu yapmış sonra senn gönlünün ona akmasını beklemek oda olur sonra senle biraz oynaşıp bırakmak

şok oldum desem ben olsam ortalığı birbirine katmıştım:)

Canım teşekkür ederim , su akar yolunu bulur.

Mekan sahibi abi ufaktan gözlemeye başlamı bile,adamın tipi filan nasıl birde oğluşun ona yaklaşımı nasıl:))

Şimdi gelen tüm yorumları tek tek okudum ve ayrı ayrı alıntılamak istemediğim için toptan bir seferde yanıt vereyim.

Öncelikle bir takım düşüncelerde haklı olduğunuz bariz noktalar var ve ayrıca sadece bana yaklaşmak için oğlumu kullanmak istiyorsa bence de bu çok çirkin ve gereksiz bir davranış şekli... 18 yaşında değiliz 40 yaşında kocaman insanlarız. Ama ben böyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum çünkü oğlum ile olan diyaloğu 1 senedir var ve giderek samimiyet düzeyleri artıyor. Çocuk sevmeyen bir insan bir kadına yaklaşmak için 1 sene boyunca o çocukla uğraşmaz uğraşıyorsa zaten manyaktır evlerden ırak... Son gidişimde yaşadığım aydınlanma anına kadarsa son 1 aya kadar da bana ilgisi olabileceğine dair hiçbir belirti yoktu. Belki gide gele sonradan çocukla muhabbeti sırasında nasılsınız işler nasıl gibi diyaloglarda aklına düşmüş de olabilirim.

Kuvvetle muhtemel en büyük ihtimal ise ben gerçekten soğuk , donuk , sınırları çok keskin çizgilerle belirlenmiş bir insanım. Kadın ya da erkek fark etmeksizin bir insanla kolay kolay samimi olmam , yıllarca çalıştığım işyerlerim de bile çoğu zaman istisnalar hariç ilişkilerim günaydın iyi akşamlar nasılsın dan bir adım öteye geçmez. Bu nedenle de normalde çekingen değilse bile herhangi bir şey söyleyerek tepki çekmek istemiyor , arkadaş olmaya çalışıyor da olabilir.

Dün akşam nette mekanı araştırdım biraz forguase ve google kullanıcı yorumlarında dikkatimi çeken şey gerek yerel rehberlerin gerekse google kullanıcı yorumlarında iş yeri sahibinin güleryüzlü , sıcakkanlı , iyi bir insan olmasının ve personelin çok saygılı olmasından dolayı çevrede ki rakiplerinin içinde sıyrıldığının söylenmesi. Bu arada mekan 8 sene evvel açılmış yerel haberlerde okuduğum kadarı ile mahalle arasında küçük ama şirin , temiz , nezih , çok ekonomik minimal fiyatları olan börek pasta cafe tarzı olan yerin açılışına belediye başkanı ve bir kaç ünlü isim katılmış.

Bana yada oğluma yakınlık gösteren bazı insanlardan bariz rahatsız olduğum zaman görmezden geliyorum , oğluma sakın konuşma diyorum çoğu zaman gerek kalmıyor ben rahatsız olduysam o da rahatsız oluyor ve tepki veriyor. Şöyle söyleyeyim sürekli gittiğimiz bir dondurmacı var eşi , oğlu , kızı hep birlikte çalışıyorlar o adamın sevmek istemesinden hoşlanmıyorum nedense ki yaşlı başlı yani koca kazık çocukları var , aynı şekilde oğlum da saçına dokunmak istese eline vurup , kaç defa yapma dedim sana diye bağırıyor hiç müdahil olmuyorum oğlum yapma amca sevsin filan asla demem ki karısı da yanımda oluyor , abi o fiziksel temastan hoşlanmıyor dokunma diyorum :)) Şimdi burada yazarken okurken garip gelen bazı şeyler hayatın doğal akışında yaşanırken garip gelmiyor ya da olmuyor. Hisleri kuvvetli bir insanın söz konusu insanla ilgili olarak oğlumla arkadaşlıklarında beni rahatsız eden bir şey şu ana kadar hiç olmadı yani sapık filan olduğunu hiç sanmıyorum.

Eğer benimle bir ilgisi varsa yakında anlaşılır zaten öyle olsa da şu an olabileceğimiz tek şey arkadaş olmak olur. Zaman içinde birbirimizi tanıdıkça ne olur bilemem tabi...

bence de adam sizden hoşalnıyor ama çocuğunuzu kullanıyor mu gerçekten samimi mi onu ancak siz anlayabilirsiniz iyi tartın ama. bence adam samimiyse hayatnıza paraşütle inecek hali yok ya elbet bi yol izleyecekti ben çok abes bulmadım ama samimiyet önemli:)

Mekan sahibi abi ufaktan gözlemeye başlamı bile,adamın tipi filan nasıl birde oğluşun ona yaklaşımı nasıl:))
Ablam hoşgeldin

Bir Brad Pit değil tabi ki Normalde dikkatimi çekmez sıradan bir adam ama çok abuk sabuk tipsiz değil Kesinlikle kro değil , eğitim düzeyi en kötü ihtimal lisedir. Garip bir şekilde oğlumu herkes çok sevmesine rağmen oğlumun bu kadar samimi olduğu tek kişi , herkesle konuşur ama kimseye koşa koşa gitmez , dayısı haricinde

Ama zaten biz adamla arkadaş olsak azıcık muhabbet etmeye başlasak emin ol benim küçük Akrep müsaade etmez iki laf etmemize bile evde ki kuşu bile benden kıskanıyor

Hoş buldum canısı sağol
Olsun ya brad'i sevmem zaten george desen tamamda ilginç olan oğlunun ona karşı olan davranışı zaten.
Bir tek ona karşı olan samimiyeti yakınlaşması,demekki bir sıcaklık hissetmiş adamda oğlunu ruhuna hitap edebiliyor..
Bekle biraz zamana bırak neler olacak yaşayarak göreceksin sende.

oğlun babasıyla hiç görüşmüyor mu? farklı şehrlerdemisiniz? konu ile alakalı ise evettt adam sizinle ilgileniyor
Aynı şehirdeyiz babası bayramda bile aramadı 2-3 ayda bir oğlumu özledim der görür ama artık izin vermeyi düşünmüyorum , çocuğumda istemiyor eğer çok isterse icraya 500-tl yatırıp görebilir , ne yer ne içer aç mı susuz mu diye düşünmeyen bayramda bile aramayan adama baba diyemiyorum artık.

Brad'i ben de sevmem benim favorim Bruce Wills di Bakalım abla ya su akar yolunu bulur.

pes vallahi yazıklar olsun. ben evden işe gidene kadar deli gibi özlüyorum..resimlerini hatmediyorum resmen. nasıl bir duygu yoksunuymuş.. ama sizin kafanız rahat eder. sürekli muhatap olmak zorunda kalmıyosun. darısı başıma inşalllah

Allah sizinde hayatınıza güneşler doğursun İnşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…