- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Genel olarak ilgisizler kuzum ezelden ebede bu hayatta sahip oldugum her seyi tirnaklarimla kaziya kaziya elde ettim ben anam sağda solda çok güçlüdür o başının çaresine bakar bir tek onu düşünmüyorum diye konuşuyormuş.....
Kıyamam ben Allah yolunu açık etsin. Maşallah. Herkese nasip olmaz çocuk. Sizin bir parçanız ayrıca size düşkün. Sizin en büyük sevgi ilgi kaynağınız o. Bu durumlarda inanılmaz hassaslaşıyorum. Keşke her erkek/bayan gerektiği gibi davranabilse. Her şey bir imtihandır. Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi.Çok şükür Allah bana çok akıllı bir evlat verdi algıları çok açık sesimin tinisindan her şeyi anlar yorgunum annem dersem yormaz beni azcik dalsam annecim ne düşünüyorsun der çok dışa dönük ve gerçektende her şeye rağmen mutlu bir çocuk o şükürler olsun
Amin canım benim bir tek Allah var bizim için birde oğlumla ben aslında aklımda hiç evlilik düşüncesi filan da yok ama nereye kadar dayanabilirim yetebilirim.endisesi beni acaba ya sürüklüyorSeni düşündüğü söylenemez ki zaten kime neyi ispatlıyor?
Demek ki ona söylenen sorulan bir şeyler var seninle ilgili. Etraf da ilgisiz olduklarının farkında..
Keşke arkanda ailen olduğunu bilseydin de bazı şeyler daha kolay olsaydı..
Ne diyim? Allah muhtaç etmesin onlara inşallah..
Teşekkür ederim genel yapımda zaten faźla temkinlidir etrafima görünmez bir duvar ordugumu söyler yakın tanıyanlar yani sınırlarım kolay kolay geçilmiyorKonuya genel olarak yorumum su sekilde; 'Temkinli Iyimser' olunuz..
Hakkınızda hayırlısı.. gelismeleei takip edecegim..
Genel olarak ilgisizler kuzum ezelden ebede bu hayatta sahip oldugum her seyi tirnaklarimla kaziya kaziya elde ettim ben anam sağda solda çok güçlüdür o başının çaresine bakar bir tek onu düşünmüyorum diye konuşuyormuş.....
Amin canım benim bir tek Allah var bizim için birde oğlumla ben aslında aklımda hiç evlilik düşüncesi filan da yok ama nereye kadar dayanabilirim yetebilirim.endisesi beni acaba ya sürüklüyor
Canımsın teşekkür ederim valla bayramda aldım oğlumu adaya götürdüm lunaparka götürdüm gezdirdim mahsunlasmasina izin vermedim çok eğlendik.disaridan bakan oooo hayat bunlara güzel demiştir ama o gezmelerde çocuğun 3 kuruş iş yerinde arkadaşların verdiği bayram harçlığı da dahil bizim boğazımızdan kisilarak yapıldı ama oğlum çok mutlu oldu davulun sesi bazen gerçekten hoş oluyorAna müsveddesi (kusura bakma) marifet sanıyor evladını yalnız bırakmayı.
Bu arada yorumlarda olumsuzluklar da var ama bunlar karşına çıkacak herkes için geçerli.
Sen aklıbaşında hayatın kazınığı yemiş bir kadınsın.Tabi ki tedbirli davranacak, ölçecekbiçeceksin
ama bunu paranoyaya döndürme.
Çocuktan yaklaşmasını ben çok yalnış bulmadım.Zaten herkesin ilgisini çeken sevimli bir
çocuk belliki.Belki gerçekten önce oğlunun sevimliliği ilgisini çekti sonra seni farketti.
Yarın git adamın koynuna gir diyen yok zaten sen de böyle bir maceraya kalkışmassın.
Temkinli ol, gözlemle, akışına bırak.
Ondan eminimBen adamın bekar olduğuna eminmisiniz diyeceğim yorumları okumadan ?
Şükür..Ondan eminim
Teşekkür ederimŞükür..
O zaman bismillah diyelim akışına bırakalım ve ciddi ilgili biri olduğunu gösteren adımı bekleyelim :)
Güvenme kimseye, güvenme. İnanma. Hele hele mekan sahibi dediğin nasıl bir mekan? Boşver ya,düşünme bile. Çocuğunu seviyor gibi davranıyor olmasına da kanma. Niyetini bilemezsinizSelam Kızlar ,
Hep kasvet , hüzün , kırgınlık , dert , tasa değil biraz daha farklı bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Bu dert değil tabi ama merak diyelim...
Şimdi bilenler biliyor , bilmeyenler için kısa özet geçeyim... Bir yıl kadar evvel boşandım ve 4,5 yaşında erkek çocuk annesiyim.... Hayatta ki tek önceliğim de oğlum...
Bu son bir yıl içerisinde hayatımda hiç kimse olmadı , düşünmedim de... Şu anda da öyle bir düşünce içerisinde değilim ama oğlumla ara ara gittiğimiz ama sürekli önünden geçtiğimiz bir mekanın sahibinin davranışları son günlerde dikkatimi çekmeye başladı. Açıkçası da dikkatimi çektiği gün itibari ile yaklaşık 4 gündür de işim bile olsa o taraftan geçmiyorum.
Bu X bey ile benim ufaklık Kanka oldular. Birbirlerini gördükleri zaman naber dostum , kankam nasılsın falan muhabbetleri 3-5 aydır mevcut... Yalnız bu X bey bunun dışında özellikle mekana gittiğimizde sürekli oğlumla ilgileniyor , oğluma özel ikramlar getirip duruyor , gelip sarılıyor hatta öpüyor ama ne kadar içten öptüğünü anlatamam. Arada nasılsınız , nasıl gidiyor diye bana da soruyor ama çok fazla muhabbeti yok benimle ancak hep bir etrafımızda dolaşıyor , istemediğim halde çay bırakıyor ve benim sipariş etmediğim şeyler de adisyonda olmuyor zaten ki bunu yeni fark ettim... Çocuğa getirdiklerini zaten yazmayacağını biliyorum da çayların gerçekten farkında değildim.
Bana direkt olarak bir şey söylediği filan da yok ama bu adam gerçekten çocukları mı çok seviyor yoksa bana bir ilgisi mi var çözemedim gitti.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
He bir de her mekandan ayrılışımızda Allah'a emanet olun , kendinize iyi bakın diyor ama çok kısık bir sesle söylüyor bunu :)
Süper bir yorum katılıyorumAdam sizin bekar olduğunuzu nereden biliyor? Yanininizda oglunuz var. Eğer bekar oldugunuzu bilmeyip bu şekilde davraniyorsa güvenmeyin. Ha biliyorsa sanırım sizden hoşlanmış yakınlaşmaya çalışıyor.
Edit: Sakın ha adamın oğlunuza olan ilgisini alakasını gözünüzde büyütmeyin, babasının sevgisiyle kıyaslamayın. Bu bir kur yapma şeklidir ayrıca. Size yakınlaşmak için oglunuzu kullaniyor da olabilir cok seviyormuş gibi göstererek. Oğluma öz babasından daha çok ilgi alaka gösteriyor diyerek olaya duygusal yaklaşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?