KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Seni düşündüğü söylenemez ki zaten kime neyi ispatlıyor?
Demek ki ona söylenen sorulan bir şeyler var seninle ilgili. Etraf da ilgisiz olduklarının farkında..

Keşke arkanda ailen olduğunu bilseydin de bazı şeyler daha kolay olsaydı..
Ne diyim? Allah muhtaç etmesin onlara inşallah..

Kıyamam ben Allah yolunu açık etsin. Maşallah. Herkese nasip olmaz çocuk. Sizin bir parçanız ayrıca size düşkün. Sizin en büyük sevgi ilgi kaynağınız o. Bu durumlarda inanılmaz hassaslaşıyorum. Keşke her erkek/bayan gerektiği gibi davranabilse. Her şey bir imtihandır. Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi.

Amin canım benim bir tek Allah var bizim için birde oğlumla ben aslında aklımda hiç evlilik düşüncesi filan da yok ama nereye kadar dayanabilirim yetebilirim.endisesi beni acaba ya sürüklüyor

Konuya genel olarak yorumum su sekilde; 'Temkinli Iyimser' olunuz..
Hakkınızda hayırlısı.. gelismeleei takip edecegim..
Teşekkür ederim genel yapımda zaten faźla temkinlidir etrafima görünmez bir duvar ordugumu söyler yakın tanıyanlar yani sınırlarım kolay kolay geçilmiyor

Ana müsveddesi (kusura bakma) marifet sanıyor evladını yalnız bırakmayı.

Bu arada yorumlarda olumsuzluklar da var ama bunlar karşına çıkacak herkes için geçerli.

Sen aklıbaşında hayatın kazınığı yemiş bir kadınsın.Tabi ki tedbirli davranacak, ölçecekbiçeceksin

ama bunu paranoyaya döndürme.

Çocuktan yaklaşmasını ben çok yalnış bulmadım.Zaten herkesin ilgisini çeken sevimli bir

çocuk belliki.Belki gerçekten önce oğlunun sevimliliği ilgisini çekti sonra seni farketti.

Yarın git adamın koynuna gir diyen yok zaten sen de böyle bir maceraya kalkışmassın.

Temkinli ol, gözlemle, akışına bırak.

Amin canım benim bir tek Allah var bizim için birde oğlumla ben aslında aklımda hiç evlilik düşüncesi filan da yok ama nereye kadar dayanabilirim yetebilirim.endisesi beni acaba ya sürüklüyor

Yetmesine yetebilirsin de içinde oluşan o duygusal boşluk bir yerden sonra patlak verir.

Çocuğun büyüdükçe sorunları da masrafları da büyür derler. İnsan yanında güvenebileceği bir dayanak arar haklı olarak..
Eğer karakteri düzgün biriyse neden olmasın? Er geç niyetini belli eder zaten..

Canımsın teşekkür ederim valla bayramda aldım oğlumu adaya götürdüm lunaparka götürdüm gezdirdim mahsunlasmasina izin vermedim çok eğlendik.disaridan bakan oooo hayat bunlara güzel demiştir ama o gezmelerde çocuğun 3 kuruş iş yerinde arkadaşların verdiği bayram harçlığı da dahil bizim boğazımızdan kisilarak yapıldı ama oğlum çok mutlu oldu davulun sesi bazen gerçekten hoş oluyor

Adam sizin bekar olduğunuzu nereden biliyor? Yanininizda oglunuz var. Eğer bekar oldugunuzu bilmeyip bu şekilde davraniyorsa güvenmeyin. Ha biliyorsa sanırım sizden hoşlanmış yakınlaşmaya çalışıyor.
Edit: Sakın ha adamın oğlunuza olan ilgisini alakasını gözünüzde büyütmeyin, babasının sevgisiyle kıyaslamayın. Bu bir kur yapma şeklidir ayrıca. Size yakınlaşmak için oglunuzu kullaniyor da olabilir cok seviyormuş gibi göstererek. Oğluma öz babasından daha çok ilgi alaka gösteriyor diyerek olaya duygusal yaklaşmayın.

Valla eski konularının hemen hemen hepsini biliyorum.Çok sıkıntı çektin sen.Çocuğunun sorumluluğunu yalnız tek başına sırtlandın maddi manevi.Seni ve oğlunu çok seven biriyle mutlu bir yuvan olur inşallah.Konuyla ilgili olarak da bana kalırsa senden hoşlanıyor,sana yaklaşmak için çocuk üstünden yürüyor gibi geldi bana.İnşallah hayırlısı olur canım.

Güvenme kimseye, güvenme. İnanma. Hele hele mekan sahibi dediğin nasıl bir mekan? Boşver ya,düşünme bile. Çocuğunu seviyor gibi davranıyor olmasına da kanma. Niyetini bilemezsiniz

Süper bir yorum katılıyorum

Kaleyi içten fethetmeye çalışıyor (okur okumaz içimden bu geçti )
Bir de bence bir kadın bir şey hissettiyse mutlaka bir şey vardır, iç ses her zaman doğruyu söyler

Oglu icin maddi manevi guzel bir mucadele veren bir annesiniz dert yerine guzel haberler vermenizi ve yasamanizi dilerim.

Fakat ortadaki hal ve durumlar oyle kotu ki neler yasaniyor dogal olarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumak icin akilli ve temkinli davranmak gerekiyor.

Sizin bekar oldugunuzu boyle zihniyetlerin dusundugu sekliyle, babasi yok korku yok olarak algilayip cocugunuza farkli gozle daha rahat bakma olarak davranmak amaciyla sorgulamis olabilir.

Sadece size ilgisinden de yaklasiyor olabilir fakat yine oglunuzu sevmedigine ragmen sizi bu yonden yakalamak tavlamak icin de olabilir.

Size karsi artniyetsiz guzel bir ilgi de olabilir ki umarim oyledir gercekten dilerim.

Mesafeni koru bence..
şu an oğlunun hayatındaki Baba eksikliği Bayram mevzusunda arayıp sormaması senin en ama en zayıf noktan anladigim kadariyla Bu gunlerde..ustunede cok ilgili baska bir bey! Kafan karışacak ama sakince
mesela bir müddet ön araştırma yap bu kibar bey hakkında çaktırmadan,daha sonra oğlun yanında olmadan git bakalım mekana nasıl davranacak??
belki yanlış anladın (hiç sanmıyorum bir kadın kendine yazilindigini anlar ya cevap verir ya görmezden gelir bence) :)
Bence ilk evliligin boşanmayla bittiğinde göre sütten ağzı yanmış biri olduğunu hatirla yoğurdu üfleyerek ye derim sana nacizane...

Ama eger sana yürüyorda oğlun üzerinden ilerliyorsa fazla kibarca bir davranis bravo adama

Bu Konunun sonucunuda harbi merak ettim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…