KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Kendi tecrubelerimden yola cikarak yataga atmak isteyrn adamlar cocugun yuzune bile bakmiyor diyebilirim
Yani bana hic denk gelmedi
Ama ciddi iliski isteyrnler hemen oglumla kanka olurdu :)
Vallahi varsa bir ilgisi de artık söylesin o zaman açıkçası oğlumun durduk yere birine bağlanmasını istemem çünkü baba özlemi çekiyor , erkeklere aşırı ilgisi var o yüzden.....Hayatıma hemen birini dahil edemem , edeceğim insandan emin olmam lazım ki oğlumun incinmesini istemem...

Hemrn soylemesin , dur biraz yahu :)
Aytica sen ışık yakmazsan adam soylemez zaten
Senin sohbete baslayip adim atman lazim , gerisini adama birak

Hemrn soylemesin , dur biraz yahu :)
Aytica sen ışık yakmazsan adam soylemez zaten
Senin sohbete baslayip adim atman lazim , gerisini adama birak
Ohoho o tren hiç kalkmaz o zaman Milam :))) Ben soğuk bir tipim :) Bana daha yeni dank etti de aylardır durum bu minvalde gidiyor

Allah allah söylesin o zaman diyor ya. Sen kendini geri çekiyon demin 10 gün uğramam diyodun çekiniyor belli ki yazık be enişteme.
Adam en sonunda ne çektim be dicek
Sen böyle bir şeye izin vermezsi ablacım zaten. Biraz daha git niyeti az çok belli olur yakında anlarsın. O zaman karar verirsin. Ama içime hiç kötü bi his gelmedi benim dur bakalım.
Senin de gönlün var Ayy oldu valla billa

Az uslu dur be kızım , bir şeyin olduğu bittiği olacağı da yok zaten de ne bileyim ben işte :)

Ohoho o tren hiç kalkmaz o zaman Milam :))) Ben soğuk bir tipim :) Bana daha yeni dank etti de aylardır durum bu minvalde gidiyor
Aaa aylardir mi boyle ? Ben daha kisa sure sanmistim
Tatlim o zaman adam gercekten ciddi , bir adim at bi sohbet et bakalim sen birsey hissedecek misin?
Ayyy cok heyecanli , eski gunlerim geldi aklima , cok guzel pek guzel

Az uslu dur be kızım , bir şeyin olduğu bittiği olacağı da yok zaten de ne bileyim ben işte :)
Yaw hee heee...
Ondan böyle durumlar. Adamın anlatmak için göbeğinin bağı çatlamış resmen. Nerden biliyon olmıcağını allah allah.
İyi düşün iyi olsun du hani he.Bak çok pis çirkefe bağlarım
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar. En önemlisi minnağımız değil mi. Bak oda iyi şu anda ne güzel. Sende de bi kıpırtı engel ne peki.
Zamanla iyi olur inşiallah daha da çok.
Ayy inşiallah mutlu olursun ablam benim inşiallah. Bu konu beni çok mutlu etti

Aaa aylardir mi boyle ? Ben daha kisa sure sanmistim
Tatlim o zaman adam gercekten ciddi , bir adim at bi sohbet et bakalim sen birsey hissedecek misin?
Ayyy cok heyecanli , eski gunlerim geldi aklima , cok guzel pek guzel
Milam ben de jeton yeni düştü ve inan ki son gittiğimde fark ettim sonradan gelen çayların adisyona yazılmadığını :) Yaklaşık 1 senedir ara ara gidiyoruz mekana son 3-5 aydır da oğlumla bir kanka muhabbeti oluştu , markete giderken önünden geçsek ikisi de birbirine sesleniyor naber kanka diye el sallıyorlar falan filan yani :) işte o son gittiğimiz gün sana bir bayram hediyesi alayım kanka ne istersin bir daha ki gelişinde veririm sana dedi..oğlum da düşüneyim ben biraz ne istediğimi sonra söylerim dedi o sırada müşteri çağırdı bir şey diyemedim hayırdır ne hediyesi diyecektim de kaynadı gitti anlayacağın :)

Olumsuz bir duyumum ya da gördüğüm bir şey yok tek görebildiğim mekana gelen herkesin adamı çok sevdiği , kadın erkek içeri girişte naber diye sarılıyor

E tamam bir daha git , oglunla gitme ama
Yalniz git , al yanina kitabini , otur bakalim biraz sedsiz sakin , adim atacak mi gorelim

E tamam bir daha git , oglunla gitme ama
Yalniz git , al yanina kitabini , otur bakalim biraz sedsiz sakin , adim atacak mi gorelim
Oğlanı ne yapacağım Mila , bırakacak kimsem yok ki :) 3 eylül benim doğum günüm acaba ben oğlumla gitsem mekana bir dilim pasta söylesek 1 mum yaksak benim oğlum benim doğum günümü kutlasa çok mu komik oluruz Hani bir şey olacak olsa da benim oğlan olmadan geçen tek vaktim mesai saatim çok zor be birinin hayatımda olması

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum değerli görüşleriniz ve güzel temennileriniz için , bir gelişme olursa yazarım muhakkak.

Bu arada ilgisi var mı yok mu bilmiyorum ama son gittiğimde bir ayrıntı daha dikkatimi çekti :)

Biz masamıza yerleştikten kısa bir süre sonra içeri sesleniyor çocuklar burası neden bu kadar sessiz müziği açalım diye ama playlist hep aynı şarkıdan başlıyor - Gir kanıma :)) Şimdi düşündükçe detaylar geliyor aklıma.

O zaman oyle yap , dogumgununde git oglunla basbasa dogumgununu kutla
Mutlaka o da gelecektir seni kutlamaya
Ayy cok heyrcanli anlat bize de sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…