KK nin olgun hanımları bir bakar misiniz? Acil

DrStrange

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
347
178
18
Şu an hem heyecanlıyım hem mutlu hem buruk.

2 yıllık ilişkim 9 ay önce bitmişti. Çok severken terkedildim. Bana kendimi iğrenç hissettirerek, kaçar gibi terketti gitti. Aylarca kabullenemedim anlamaya çalıştım ama sürekli hakaretler duydum. Neyse o zorlu günler geçti gittiii. Hatta bir başkasıyla görüşme durumun olabilir yakın zamanda.

Dün ex kişisi uzunca bir mail atmış. Ayrıldığımız zamandan beri olan süreç benim için çok yipraticiydi keşke silme tuşu olsa hayatın bir anda silebilsen ama maalesef zaman alıyor unutmak ve yıpratıyor vs vs yazmış. Sanırım yeni bir hayata başlıyorsun başkasıyla senin için çok sevindim eminim bir başkasıyla çok mutlu olacaksın demiş. Son olarak da helalleselim yazmış. Bir zamanlar ben ağlarken ne paraliyorsun kendini 6 aya unutursun diyen kişi yazmış bunları.

Neyse bende biraz bekledim bugün cevap yazdım. Hissettiklerimi yasadiklarimi kısaca ozetledim olaylara girmeden. En büyük mahkeme kişinin vicdanidir dedim. Bir de evet cevap bekleyen biri var ve evet diyeceğim dedim bunu neden dedim bilmiyorum. Son olarak neden hakkımı helal etmemem gerektiğini unutamam yazdım ve yolun açık olsun dedim. Aman burnu yere duser mi hemen üçüncü mesajı yazdı, yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım vicdanım çok rahat hakkını helal etmiyorsan Allahın huzurunda hesaplasiriz demiş.

Yahu adam asla laf söyletmiyor kendine. Durum bu.

Düşündüm yazmam onun vicdanını rahatlattı mi acaba diye? Yazmasa miydim susmam daha mi iyi olurdu? Çünkü pişman olsun istedim hep hala istiyorum. Durum ordan bakinca nasıl görünüyor? Vicdani gerçekten rahat mi sizce?

Çok soru sordum ama aylardır adamın pişman olduğu günlerin hayalini kuruyordum

İnsan gibi helalleşmek istemiş,
Pişman olmayacak sizden ayrıldığı için,
Tek derdi onu düşünüp canınızın daha fazla sıkılmaması aslında.
Ama siz hala intikam peşindesiniz,ömrünüze canınıza yazık.

Keşke hiç muhatap almasaydınız.Sizin başkasıyla görüşeceğinizi duyduğu için yazmış belliki,artık cevap vermeyin verirseniz de, olur öyle ya gibisinden sallama bi cevap verirsiniz.
Ama bence konuşmayın aynı tas aynı hamam belliki.

Intikam değil de insan o kadar acıyı kendisine yaşatan kişiyi pisman görmek istiyor

Içimde kalan çok şey vardı

Ayrildiktan sonra helallesmek ne ki? Konusmak icin baska bir bahane... Biriyle gorusup gorusmeyecegini ogrenmek istemis. O yuzden zarf atmis sana. Eee goruseceksen neden pisman olsun istiyorsun ki. Eline ne gececek?
Icimde kalanlar vardı sanırım

Geçti rahatım şimdi

Intikam değil de insan o kadar acıyı kendisine yaşatan kişiyi pisman görmek istiyor

Içimde kalan çok şey vardı
Aynı duruma siz de düşebilirsiniz
Ben 'ama ben haklıyım,çekecek cezasını' dediği durumların aynısına düşen çok kişi tanıyorum,
Allah büyük biz küçüğüz.

Aynı duruma siz de düşebilirsiniz
Ben 'ama ben haklıyım,çekecek cezasını' dediği durumların aynısına düşen çok kişi tanıyorum,
Allah büyük biz küçüğüz.
Haklısınız

Intikam almak adına birşey yapmadım fakat
Içimde kalan bu surecte hissettiğim soyleyemedigim şeyleri söylemek istedim galiba

durum bana şöyle göründü: birazcık vicdan yapmış sana yazmış. ya da iyi gününe denk geldi diyelim.
ama bunun içinde asla bir pişmanlık, üzüntü, sana karşı bir duygu depreşmesi yok.
yumuşak buluyor seni, onca yaşanmışlık da var; cevap vereceğini bilerek yazmış.
fakat cevap vermesen takar mıydı? bence hayır.
seven adam zaten onun yaptıklarını yapmazdı.
o yüzden lütfen artık sen de üzülsün, pişman olsun gibi şeyler bekleme.
sana karşı hisleri bitmiş biri kesinlikle aşkından doğan bir sorun yaşayamaz kendi içinde.
çünkü tekrar ediyorum -kabul etmek zor da olsa- bitirmiş seni.
umarım artık bu sayfayı kapatırsın.
sana mesaj atmasında da iyi niyet yok. egosal saçmalıklar işte. umursadığına inanmıyorum.

Cevap yazmasaydin kudururduAma boyle de paylamisin.Yari yariya kudurur simdi de hakkini helal etmiyorsun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…