KK nin olgun hanımları bir bakar misiniz? Acil

Ortalık kişiliksiz adamlarla dolu bencil sana layık değilmiş zaten gene yan çizdi aman içini döktün iyide ettin dahada çok şey hakediyordurda neyse Allah'ından bulsun bulurda sen boşver hiç muhatap olma hayat kısa iyi şanslar..

Bu analize katılıyorum

Seven adamın yapacağı işler değildi yaptıkları zaten.

Gerçekten bu kadar iyi niyetli mi acaba?

Ben zaten başka biriyle yeni bir yola çıkacağım nasipse bunu biliyor ve onu düşünüp canimin sikilmamasi için yazıyor öyle mi?

Bilemedim ki ben mi kötü niyetliyim

Nedir bu ettiğini bulsun.. Acı çeksin hikayeleri.. Allah aşkına.. Çok çocukca.. Gerçekten seven insanlar, aşık olan insanlar zaten.. Ayrılık istemez, olmuşsa da dış faktörler yüzünden olmuştur.. Onun için birbirini yıpratmak.. Trip atmak doğru değildir.. Asla.. Seven olgun davranmalı

3 kuruşluk adama 5 kuruş değer vermişsin canım.
Bundan sonraki ilişkilerin için iyi bir ders olmuş. Şimdi yeni baslayacagın ilişkide nerde duracağını tepki vereceğini vazgeçeceğini daha iyi biliyorsun.
Senin yerinde olsam bundan sonra hayatıma nasıl insanları sokmamam gerektiğini sayende öğrendim o yüzden hakkımı helal ediyorum derdim.

Yeni hayatında mutlu ol.

Hep derim bu lafı.

Nikah salonunda evet diyene kadar hep bir şansımız var. Son anda hayır demek bile kazayı en hafif sıyrıklarla atlatmamıza neden olur.

Yahu meseleyi bilmiyorsunuz ki?

O kadar çocukça intikam pesinde falan değilim. Fakat kendinden o kadar emin yıkarak terketmişti ki beni insan istiyor bu hallerini görmeyi

Hiç yazmasaydın daha iyidi be. Içinde patlasaydı söyleyeceği herşey
Kendince burnundan kıl aldırmamış ama illa ki içine oturmuştur hakkını helal etmeyişin ve yeni aşklara yelken açışın

Eskisi bırak önüne bak. Onun sana yasattigini bir başkası da ona yasattiginda ki yaşayacak odesmis olacaksiniz hepsi bu. Belki sen gormezsin ama olur yani. Kısır döngü iste

Hiç yazmasaydın daha iyidi be. Içinde patlasaydı söyleyeceği herşey
Kendince burnundan kıl aldırmamış ama illa ki içine oturmuştur hakkını helal etmeyişin ve yeni aşklara yelken açışın
Aslında söylemem gerekenleri söyledim buna inanıyorum

Gerisi umrumda değil

Gerçekten bu kadar iyi niyetli mi acaba?

Ben zaten başka biriyle yeni bir yola çıkacağım nasipse bunu biliyor ve onu düşünüp canimin sikilmamasi için yazıyor öyle mi?

Bilemedim ki ben mi kötü niyetliyim
Her ne ise bırakın Allah sizin yerinize yaksın canını,
Belki huzursuz olmanız için yaptı,bunu ancak o bilir,
Siz yeni ilişkinizin tadını çıkarın,o da uzaktan izlesin,intikamsa bundan daha güzeli olamaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…