KK nin olgun hanımları bir bakar misiniz? Acil

Senin yeni ilişkini nerden öğrenmiş? Bence bunu duyunca kendini hatırlatmak istedi. İçini Allah bilir tabii de aylar sonra mi aklına gelmiş helallesmek. Helallesmeyi gerçekten düşünecek insan olsa insan gibi ayrılık yaşardiniz,9 ay aci crkmezdin. Sana hakaret etmezdi. Arkasında onu bekleyen biri var sanıyordu o gidince bir hatırlatayım kendimi nereye gidiyor demiştir, yazdıkları hikaye geldi bana.

Bilmiyorum açıkçası belki bir arkadaşımız ortak vardı o söylemiştir

Aklimda iki durum var, dediğiniz gibi kendini hatırlatmak fakat böyle bir durumda inşallah çok mutlu olursun benden iyisiyle vs yazar miydi bilmiyorum

Bir de gerçekten vicdani rahat değildi ve güzelce helallesmek istedi ikinci mesajda vicdanım rahat demesi de bu ihtimali zayıflatıyor

Bilmiyorum gerçekten

Teraziden hallice. .

Gercekten pisman olsun istiyorsan engelleyeceksin. En etkili yontem bu.

... ama sen hala hoslaniyorsun gibi. Bunu yapmazsin.
Kendime dürüst davranmak istiyorum

Kendimi dinliyorum artık bir geleceğimiz yok onunla bunu görüyorum ama zerre kadar umurunda olmaz ya o kafada da değilim henüz

Hatirlamamak ne kadar elimde?

Şu an eskiye göre çok çok iyiyim

Biz kadinlar bir kere baglandik mi birakmak istemiyoruz. Seviyoruz melankolik takilmayi. Baska biriyle olmaz diyoruz vs vs. O yuzdendir bu uzatmalar.

Soruna gelince her sey elimizde ama yapmak ya da yapmamak senin kararin.

Biz kadinlar bir kere baglandik mi birakmak istemiyoruz. Seviyoruz melankolik takilmayi. Baska biriyle olmaz diyoruz vs vs. O yuzdendir bu uzatmalar.

Soruna gelince her sey elimizde ama yapmak ya da yapmamak senin kararin.
O melankolik zamanlarim geçti

Başka biriyle de olur diyorum hatta heyecanlanıyorum artık

Zamanla yok olacaktır heralde

Bence ilki. Ama günahını almak istemem tabii cocugun. Bence bir daha yazarsa hiç dönüş yapma zaten hayatına biri girecrkmis. Umarım onunla çok mutlu olursun :)

Bosver içindekileri soykemissin iyi olmus.
Ay vicdanim rahat lafina bakma it gibi pusman olmus ama kuyrugu dik tutma sevdasi napsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…