KK nın zeki, süpersonik kadınları fikirlerinizi bekliyorum.

Pasta yaptırın. Üstüne büyük bir dilim halinde cinsiyeti neyse pembe ya da mavi bir oyuncak koyun bebek ya da araba olabilir.

Ya da kızda bebek şeklinde pasta erkekse araba şeklinde pasta da Olabilir.

Sağlıkla büyütün.

Bize de bilgi verin :))

Bence kizinizida bu olaya dahil edin. Ne bilim bir t shört ile yada bir kutu hazirlayin ve icinde babasi ile kizi ile doğumdan şimdiye kadar güzel fotolar. Son foto ise kizin pembe/mavi patikleri tutmasi, yada üstteki foto gibi elleri boyali olabilir.

Pasta olayi yine kizin icin heycanli olabilir. Beraber keserseniz cok mutlu olabilir.

Ve bol mutluluklar dilerim bu arada :)

En güzeli hiç öğrenmemek. Türk filmlerindeki sahne benim hayalimdi. Bir kızınız oldu, nurtopu gibi oğlan falan. Ama bazı aptallar ağzından kaçırmıştı

Bence bu olay size de sürpriz olmalı. Doktora size soylememesini kagida yazmasini isteyin.Yakın bir arkadaşınız varsa doktordan aldığınız kağıdı ona verin ve kizinizla beraber küçük bir paket hazırlamasını isteyin( ister pasta olur ister balon ister tulum elbise vb). Paketi kızınız açar arkadaşınız da videoya alır.
Doğum günü olan sizsiniz bence bunu hak ediyorsunuz :)

Bende Üstü Ne pembe patik yada mavi patik düşünmüştüm ama çok ortada olacak biraz gizemli olsun.
Haber veririm tabi. Inşallah öğrenirim de pozisyon filan ters olmaz çok heyecanlıyım çünkü.

K
KEsinlikle kızımı da dahil edeceğim o da çok heyecanlı. Resmen hafta saydı o çok güzel bir abla olacak biliyorum.

Teşekkür ederim bu arada

Ya tabi tercih meselesi. Ama ben sizin kadar sabırlı değilim galiba. Normalde çok sabırlı olduğumu söylerler ama bu konuda kendimi tutabilecegimi sanmıyorum
En güzeli hiç öğrenmemek. Türk filmlerindeki sahne benim hayalimdi. Bir kızınız oldu, nurtopu gibi oğlan falan. Ama bazı aptallar ağzından kaçırmıştı

Youtube da izlemistim.Şoyle cevireyim size örneğin oğlunuz olacak kızınıza mavi bir bluz giydirin üzerine abla oluyorum babacım tarzı birşeyler yazdirin.Bebek kızsa pembe bluzun üzerine yazı yazdirin.Sonucta çocuktan al haberi

Yada nevresim takımını cinsiyet renginde seçip, onun yattığı tarafa çarşafın altına erkek olursa mavi ,kız olursa pembe bir top koyup ,birde not yazabilirsin birlikte oynayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum babacım falan

Evet geçen gün aynı şeyi bende düşündüm. Doğum günü olan benim süpriz hazırlayan benim keşke esimin benden habersiz öğrenme imkanı olsa da o bana süpriz hazırlasa diye. Ama olsun. Zaten eşimde öyle ince fikirli biri değil. Benim kadar dusunemez

@Sumeyye-F birgün belki bizde kızımızla sürprizler hazırlarız çok imrendim
Hayırlı olsun canım bebişin ben kızıma hamileyken üzerime pembe hamilelik almıştım eşime nasıl oldum dedim keşke siyah alsaydın dedi bende ozaman nasil sürpriz yapabilirdim cinsiyetini dedim çığlık attı kızmı kızımmi olacak diye ağlamışdi mutluluktan

Bayramda hamile oldugumu babaannesine amcasina filan kızım söylemişti. Tabi o biraz işi ticarete çevirmişti. Size bir haberim var ama söylemem için 100 tl gerek diye. Onlar da harçlık verdiler. Tabi kardeşim olacak diye söyledi. Sonra tabi ekstra harçlıklarını aldı. Ve sonra topladığı tüm parayla kardeşi ne alışveriş yaptı. Islak mendil biberon ağız silme mendili zibin vs. Kendine bir tl bile harcamadi

Youtube da bubzvlogz diye bir vlogger var.telling husband i am pregnat adlı videosunu bir aratin.link eklemesini bilmiyorum ama o videoda kadın yumurtanın içine hamile olduğunu yazıyor.Hoş ben anlamadım o yumurtayı nasıl parçalamadan koydu ama siz bir bakın isterseniz.Farkli bir şey denilebilir.

gece uyduğunda adamın yüzünü boya yüz boyasıyla.
sabah yüzünü yıkarken görsün mavi mi pembe mi.
benim gibi odundan anca bu fikir çıktı
Eşim sabah 6.30 da ise gidiyor bazı zaman gözleri kapalı üstünü giyiyor. Yüzünü filan yikamazsa ise öyle gitmesin rezil olur sirinler gibi dolasmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…