- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Bu arada benim ailem benden çoook uzakta burada eşim ve onun akrabaları dışında kimsem yok. Ve bu sürprizi eşim ben ve kızım yani 3 kişilik yapmak istiyorum. Bize anı olsun diye. Yoksa millete gösteriş yapmak filan değil niyetim. Benim en yakın larım dışında hamile oldugumu bile kimse bilmez. Öyle durummus paylasimmis yapmiyorum yani
Bende Üstü Ne pembe patik yada mavi patik düşünmüştüm ama çok ortada olacak biraz gizemli olsun.Pasta yaptırın. Üstüne büyük bir dilim halinde cinsiyeti neyse pembe ya da mavi bir oyuncak koyun bebek ya da araba olabilir.
Ya da kızda bebek şeklinde pasta erkekse araba şeklinde pasta da Olabilir.
Sağlıkla büyütün.
Bize de bilgi verin :))
KEsinlikle kızımı da dahil edeceğim o da çok heyecanlı. Resmen hafta saydı o çok güzel bir abla olacak biliyorum.Bence kizinizida bu olaya dahil edin. Ne bilim bir t shört ile yada bir kutu hazirlayin ve icinde babasi ile kizi ile doğumdan şimdiye kadar güzel fotolar. Son foto ise kizin pembe/mavi patikleri tutmasi, yada üstteki foto gibi elleri boyali olabilir.
Pasta olayi yine kizin icin heycanli olabilir. Beraber keserseniz cok mutlu olabilir.
Ve bol mutluluklar dilerim bu arada :)
Teşekkür ederim bu aradaBence kizinizida bu olaya dahil edin. Ne bilim bir t shört ile yada bir kutu hazirlayin ve icinde babasi ile kizi ile doğumdan şimdiye kadar güzel fotolar. Son foto ise kizin pembe/mavi patikleri tutmasi, yada üstteki foto gibi elleri boyali olabilir.
Pasta olayi yine kizin icin heycanli olabilir. Beraber keserseniz cok mutlu olabilir.
Ve bol mutluluklar dilerim bu arada :)
En güzeli hiç öğrenmemek. Türk filmlerindeki sahne benim hayalimdi. Bir kızınız oldu, nurtopu gibi oğlan falan. Ama bazı aptallar ağzından kaçırmıştı
Bence senin oğlun olacak içime öyle Doğdu :)Bende Üstü Ne pembe patik yada mavi patik düşünmüştüm ama çok ortada olacak biraz gizemli olsun.
Haber veririm tabi. Inşallah öğrenirim de pozisyon filan ters olmaz çok heyecanlıyım çünkü.
Evet geçen gün aynı şeyi bende düşündüm. Doğum günü olan benim süpriz hazırlayan benim keşke esimin benden habersiz öğrenme imkanı olsa da o bana süpriz hazırlasa diye. Ama olsun. Zaten eşimde öyle ince fikirli biri değil. Benim kadar dusunemezBence bu olay size de sürpriz olmalı. Doktora size soylememesini kagida yazmasini isteyin.Yakın bir arkadaşınız varsa doktordan aldığınız kağıdı ona verin ve kizinizla beraber küçük bir paket hazırlamasını isteyin( ister pasta olur ister balon ister tulum elbise vb). Paketi kızınız açar arkadaşınız da videoya alır.
Doğum günü olan sizsiniz bence bunu hak ediyorsunuz :)
Çok güldüm yaaabizim uzmanlık alanımız aldatan kocalar,aldatılan kadınlar,sevgilisine aşırı bağımlı olan kızlar,kötü pis eltiler,görümceler,kaynanalar o yüzden aklımıza pek fikir gelmiyor bence
sağlıkla gelsin bebeğiniz İnşallah
Gerçekten mi. Ya bana da öyle geliyor. Sadece his benim ki ne aserme var ne baska belirti.Bence senin oğlun olacak içime öyle Doğdu :)
Bayramda hamile oldugumu babaannesine amcasina filan kızım söylemişti. Tabi o biraz işi ticarete çevirmişti. Size bir haberim var ama söylemem için 100 tl gerek diye. Onlar da harçlık verdiler. Tabi kardeşim olacak diye söyledi. Sonra tabi ekstra harçlıklarını aldı. Ve sonra topladığı tüm parayla kardeşi ne alışveriş yaptı. Islak mendil biberon ağız silme mendili zibin vs. Kendine bir tl bile harcamadiYoutube da izlemistim.Şoyle cevireyim size örneğin oğlunuz olacak kızınıza mavi bir bluz giydirin üzerine abla oluyorum babacım tarzı birşeyler yazdirin.Bebek kızsa pembe bluzun üzerine yazı yazdirin.Sonucta çocuktan al haberi
Eşim sabah 6.30 da ise gidiyor bazı zaman gözleri kapalı üstünü giyiyor. Yüzünü filan yikamazsa ise öyle gitmesin rezil olur sirinler gibi dolasmasingece uyduğunda adamın yüzünü boya yüz boyasıyla.
sabah yüzünü yıkarken görsün mavi mi pembe mi.
benim gibi odundan anca bu fikir çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?