KK yla ilgili bir sorum olacak

kızı konu açtığına pişman ettik gelin gidek geyiğimize:9:

topunuzu kesecek mune şimdi gidin başka yerde oynayın:27: ben de banlanırsam gece rüyanıza giricem :27:

konuya cevabım ise:ssz::Pro olursanz imza yapabilirsiniz, kuşlar begenilerle, kalpler de yorum sayısı ile ilgili:27:

Son düzenleme:
alıntılamamsımı kaldı laaaa zaten gıdıcıyız barı raat raat geyık yapaılım bdv de:27::27::27::27:

Seni bu konuda gördüğümde açaydım kollarımıda yazma diyeydi benim yüzümden benim yüzümdem :14: :60: ne ban yicez arkadaş :27:
Hey aşağıdakiler lorkmayın gelin birlikte ban yiyek :60:

topunuzu kesecek mune şimdi gidin başka yerde oynayın:27: ben de banlanırsam gece rüyanıza giricem :27:

konuya cevabım ise:ssz::Pro olursanz imza yapabilirsiniz, kuşlar begenilerle, kalpler de yorum sayısı ile ilgili:27:

Uyanık seni yalandan konuya cevap veriyo :27:

Seni bu konuda gördüğümde açaydım kollarımıda yazma diyeydi benim yüzümden benim yüzümdem :14: :60: ne ban yicez arkadaş :27:
Hey aşağıdakiler lorkmayın gelin birlikte ban yiyek :60:

siteyede rezıl olduk yaaa herkes bızı okuyo:27::27::27:

cevap veriyo bi de ya kıyamam sana :9:

Rengi anca beraber kanca beraber.Bizim gidici olduğumuz belli sen napıcan yalnız buralarda :60:

Back
X