- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.081
evt bacım valla bazen öğle araları bile dayanamıyo adam eve gelince.
nen utandım
ceydacım annem zaten bakmadı bile. ancak yemek yaptı.yemeği dışardan da söylerdik. o sezaryanlı halimle bile çocuğa ben baktım. bi gece bile bakmadı annem gündüz de aynen bakmadı. cinsler. bi de ben 15gün tuvalete bile oturamadım (ameliyatım biraz farklıydı)altımı falan sağğolsun kocam temizledi hep
öksürünce korkmuş he
evet oluyo öyle
bende bikere yatırdım koltuğa benim meleğimi karnına masaj yaptım filan
bu bakınıyo bi gaz çıkardı baya sesli korktu bu bi sıçradı sonra bastı çığlığı
neden seni yalanlıyo o zaman söylesin düzgünce :97: ayrıca erken boşalmayı engellemek için daha farklı taktikler de var canım. benim eşim de biz yeni evliyken erken boşalma sorunu vardı ama sonra benimle konuştu ve inan bana birlikte aştık bu sorunu ben de yardımcı oldum ona ve hallettik bitti gitti.
bembeyaz değil de pastel renkler olsun istiyorum
kız sen nası duruysoun gitmeden Allah' ım yaa ben daha inşaat olan eve kaç kere gittim kayınpeder kovacak beni bigün inşaattanşuan bizim su tesisatı döşeniyo ayy çok sabırsızım yaa nie böleyim :84: bi de aynen senin gibi çok kararsızım diloşş.. tamam diyoum bunu yapıcam pat bi bakmışın vazgeçmişin.. eşim de diyo ki keşke bitmiş ev alsaydık
aman ya bizde bitmiş aldıkya öyle daaha zor ya sen en azından nerde ne istersen yaptırıyon ama benim öyle bişansım yok
86' lı mısın sen bacım.. diloş biz beraber doğurcaz galiba abcım öle görünüyo
85 liyim canım
ayy canım yasorma bocugum benim huyumdur cocuklari illa aglatarak sevcem ama oglumaglamadi ole suratima bakti ama yanakta iz kaldi tabi esim bilse kizardi bende kivirdimm
he ole yaptim cnm ne yapiim adam anlasa oda beni minciklar
insallah benim oglumda sapasaglam olur cnm balik yagi veriyorum hergun o vitamin yapio dr tavsiye etmisti
hay masalah ya bende cok istedim ama olmadi maalesef
nihanim yusuf gazini cikarmaya calistigi zaman cok komik oluyo surati ole bi sekil aliyorki cok komik o yaptimi gazini bende diorum ohhh oglum yarasin kendim rahatlamis gibi seviniomm
insan nasıl bekliyo dimi yapmasını:97:
afiyet olsunben yemek yiyip geleyim arkadaşlar afiyet olsun hepinize gelince yazarım
iyi gezmeler görüşürüz kib:80:kızlar görüşürüz. ben çıkıyom. dışarı falan çıkcaz bakalım. yine girerim öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
8-9 keremi
8 - kere mievt bacım valla bazen öğle araları bile dayanamıyo adam eve gelince.
nen utandım
ceydacım annem zaten bakmadı bile. ancak yemek yaptı.yemeği dışardan da söylerdik. o sezaryanlı halimle bile çocuğa ben baktım. bi gece bile bakmadı annem gündüz de aynen bakmadı. cinsler. bi de ben 15gün tuvalete bile oturamadım (ameliyatım biraz farklıydı)altımı falan sağğolsun kocam temizledi hep
yerim yaaaa:97:
evt bacım valla bazen öğle araları bile dayanamıyo adam eve gelince.
nen utandım
8 - kere mimaşallah hee ne yiyonuz bacım siz merak ettimde özel bi ilaç falanmı var
bide hıçkırırken çok sinir oluyordu
geçmeyince ağlıyodu en sonunda
bizimki ilk evlendigimizde bizimki gunde en fazla 4tu masallag size yani 9 kere haa
ben yemek yiyip geleyim arkadaşlar afiyet olsun hepinize gelince yazarım
sanada maşallah bacım günde 4 hee ne cevherler varmış aramızda ya şunun sırrını bizede söyleyinde acık bizde nasiplenelim
kızlar görüşürüz. ben çıkıyom. dışarı falan çıkcaz bakalım. yine girerim öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bide hıçkırırken çok sinir oluyordu
geçmeyince ağlıyodu en sonunda
onlar tip dunyasinda cnm kesin bildikleri iyi bi ilac kullaniolar bizim gibilermi
yan taraftaki reklamı gördünüzmü loo belkide nasibiniz burada diyo
nasipse .com
sanada maşallah bacım günde 4 hee ne cevherler varmış aramızda ya şunun sırrını bizede söyleyinde acık bizde nasiplenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?