- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.041
çocuktan önce eşinden antremanlısın dimek istedi
madem öyle bi düşüncesi var tuğbaya demeliydi tuğba kendisi bi şekilde hallederdi sonra uçarlardı pariseo antremanlı dilekkkk
belki haklıdır canım ya.
nerden antremanlıyımmm:44:
o antremanlı dilekkkk
belki haklıdır canım ya.
memnun oldum canım bende dilek ayın 24 ünde 26 olucam:85::85:
benimde yok çocuğum düşünmüyorum daha
sen düşünüyomuşsun inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir
ayy bilgoş koptum yanen bugün saflığın üstünde. sena arkana oturayım diyo çakmıyon, memişler ısırlıyo çakmıyon
ya aklıma şey geldi benim erkek kardeşim küçükken çok pis ısırıyodu Allahm o geldi aklıma ya.. bi kere benim kucağımdayken omzumdan kaptıydı eşşek herüf nası canım yandıydıben de ufakım o zaman daha
nen bugün saflığın üstünde. sena arkana oturayım diyo çakmıyon, memişler ısırlıyo çakmıyon
madem öyle bi düşüncesi var tuğbaya demeliydi tuğba kendisi bi şekilde hallederdi sonra uçarlardı parise
nen bugün saflığın üstünde. sena arkana oturayım diyo çakmıyon, memişler ısırlıyo çakmıyon
oy oyy yerüm ben yusufuuuu
Kızlar dün yasadıgım seyi kelimelerle anlatmanın imkanı yok
okadar cok gururum kırıldı ki...
traş oluyordu elinde ustura vardı düşünki onu bile gözüm görmedi
elinden aldım dedim yürü içeri konuşacaz
utanmaz daha diyorkı sur traş olayım sigara içeyim öyle konuş.
o an onu doğrayasım geldi yemin ederim...
Yaptığı seyı uzunca bir süre inkar etti
ben körmüşüm yanlıs görüyormusum
daha doğrusu öyle görmek istemısım
beni deli yerıne koyuyor.
sebebi neymiş uzun zamandır birlikte olmadıgımız için
erke boşalmasın diye banyoda yapmıskı
birlikte olurken beni tatmin etsin önce
kendide geç boşalsın...
önemli değil canım olsun ben sizin açtığınız yemek tariflerine bakıyordum cyd86 davet etti buraya beni
ben kübra 1,5 senelik evliyim afyonkarahisarda yaşıyorum 24 yaşıma gircem ve kamuda çalışıyorum.
henüz çocuğumuz yok korunmayı bıraktık ama daha olmadı canım.
neden emzirmiyorsun canımm
hee sankim hiç ısıttırmıyo demi
nası desin. kim kabul eder.madem öyle bi düşüncesi var tuğbaya demeliydi tuğba kendisi bi şekilde hallederdi sonra uçarlardı parise
ama keşke yakalamaymışsın. çok kötü olmuş. onun içinde öyle senin içinde öyle. bi daha zor unutursun bu olayı. oda bu yüzden iyice uzaklaşır senden.Haklı canım,çünkü arada erken boşalma sorunu oluyordu
1 hafta hiçbişey yapmadıgımız zaman falan
bende çok geç kıvama gelıyorum
Ondan diyor,yoksa erkenden boşalır keyfime bakardım
senide düşünmezdim öylece bırakırdım diyor...
tabıı ona haklısın demedim netten arastırdım
bazı erkekler bunu yapıyormus
ama beni yalanlamadan doğruyu söyleseydi
bunlar olmazdı
genelde çocukların yaptığı ilk şeybenide yeğenim ısırıyo ya aniden bi yapışıyo hiç anlamıyosun valla utanmasam ağlıcam o derece yani
bide akşam elini göğsüme sokmaya çalışıyo meme diyo bide deli manyakmısın sen dedim napıyon olum diyom gülüyoya
evetbugün hiç fesatlık yok içimde hep saf yönüyle görüyom okuyom herşeyiii
İnşAllah zamanla oturcak herşey ve bugünlerinize güleceksiniz inş canımBenim adama beyni okadarına çalışmıyor
allahım resmen öldürecektim onu ya
yr teyzesi cok tatli dun dayanamadim yanaklarini SIKTIM tum gun yanagi kizarik bi sekilde dolasti babasida durup durup soruyo bu cocugun yanagi niye kirmizi olmus diee dedim eliyle cizdi ondandirr
ayy cnm yaaa valla ne dicegimi bilemiomm :26::26:
hosgeldin
sutum yok yaprakcimm
yr teyzesi cok tatli dun dayanamadim yanaklarini SIKTIM tum gun yanagi kizarik bi sekilde dolasti babasida durup durup soruyo bu cocugun yanagi niye kirmizi olmus diee dedim eliyle cizdi ondandirr
ayy cnm yaaa valla ne dicegimi bilemiomm :26::26:
hosgeldin
sutum yok yaprakcimm
canım benim ya ama insan sıkmak istiyoya bende dayanımıyom küçüklüğü bi öpüyom yanaklarından anında basıyo çığlığı ama normal öpüncede ben hiçbişey anlamıyom napayım insan çok seviyo
niye kız erken oluyorsa eğer olabilirnası desin. kim kabul eder.
ama keşke yakalamaymışsın. çok kötü olmuş. onun içinde öyle senin içinde öyle. bi daha zor unutursun bu olayı. oda bu yüzden iyice uzaklaşır senden.
nası desin. kim kabul eder.
ama keşke yakalamaymışsın. çok kötü olmuş. onun içinde öyle senin içinde öyle. bi daha zor unutursun bu olayı. oda bu yüzden iyice uzaklaşır senden.
Haklı canım,çünkü arada erken boşalma sorunu oluyordu
1 hafta hiçbişey yapmadıgımız zaman falan
bende çok geç kıvama gelıyorum
Ondan diyor,yoksa erkenden boşalır keyfime bakardım
senide düşünmezdim öylece bırakırdım diyor...
tabıı ona haklısın demedim netten arastırdım
bazı erkekler bunu yapıyormus
ama beni yalanlamadan doğruyu söyleseydi
bunlar olmazdı
canım benim nedenki acaba doktor ne dedi süt yapıcı şeyler yiyomusun dikkat ediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?