KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o antremanlı dilekkkk

belki haklıdır canım ya.

Haklı canım,çünkü arada erken boşalma sorunu oluyordu

1 hafta hiçbişey yapmadıgımız zaman falan

bende çok geç kıvama gelıyorum

Ondan diyor,yoksa erkenden boşalır keyfime bakardım

senide düşünmezdim öylece bırakırdım diyor...

tabıı ona haklısın demedim netten arastırdım

bazı erkekler bunu yapıyormus

ama beni yalanlamadan doğruyu söyleseydi

bunlar olmazdı

bende memnun oldum canım amin rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sağlıklı evlat versin canım

ama bir daha hapla korunmam canım hapla korunmuştum çok pişmanım.

benide yeğenim ısırıyo ya aniden bi yapışıyo hiç anlamıyosun valla utanmasam ağlıcam o derece yani
bide akşam elini göğsüme sokmaya çalışıyo meme diyo bide deli manyakmısın sen dedim napıyon olum diyom gülüyoya

oy oyy yerüm ben yusufuuuu

yr teyzesi cok tatli dun dayanamadim yanaklarini SIKTIM tum gun yanagi kizarik bi sekilde dolasti babasida durup durup soruyo bu cocugun yanagi niye kirmizi olmus diee dedim eliyle cizdi ondandirr

ayy cnm yaaa valla ne dicegimi bilemiomm :26::26:

hosgeldin

neden emzirmiyorsun canımm

sutum yok yaprakcimm

madem öyle bi düşüncesi var tuğbaya demeliydi tuğba kendisi bi şekilde hallederdi sonra uçarlardı parise
nası desin. kim kabul eder.

ama keşke yakalamaymışsın. çok kötü olmuş. onun içinde öyle senin içinde öyle. bi daha zor unutursun bu olayı. oda bu yüzden iyice uzaklaşır senden.

genelde çocukların yaptığı ilk şey
bugün hiç fesatlık yok içimde hep saf yönüyle görüyom okuyom herşeyiii
evet
Benim adama beyni okadarına çalışmıyor

allahım resmen öldürecektim onu ya
İnşAllah zamanla oturcak herşey ve bugünlerinize güleceksiniz inş canım

canım benim nedenki acaba doktor ne dedi süt yapıcı şeyler yiyomusun dikkat ediyomusun

hoşbulduk canım teşekkür ederim

ama keşke yakalamaymışsın. çok kötü olmuş. onun içinde öyle senin içinde öyle. bi daha zor unutursun bu olayı. oda bu yüzden iyice uzaklaşır senden.
niye kız erken oluyorsa eğer olabilir
bana dese eşim ben kabul ederim ama film ile değil kendim uğraşırım anlatabildim umarım tam açıkta konuşamıyorum

Dün akşam birlikte olduk

normalde asla yapmazdım gururum incindi diye

ama cıldırmıs gibiydim dedim hadi bakalım...

Normalde asla duştayken izlemezdim canım

ama sinir oldum ,çözüm bulamıyordum biliyorsun

duşa kabınden izledim gittim kabini açtım

çok kötü oldu ikimiz içinde ama bana baska care bırakmadı

aklımdan cıkmıyor zaten sürekli onu düşünüyorum..

Bu arada bilge,rüyamda mevsim yazmış,çok güzel giyinmişim

yürüyorum yolda tezgah kurmuşlar kocaman bir tezgah ama

yufka satıyorlar,bende 1 kg alıyorum

5 tl veriyorum,yufkada 1 tlymiş

4 tL bozuk para yufka poşetine koyup öyle veriyorlar bana

anlam veremedim bunun tabirini yapabılır mısın acaba

tuh cnm ya keske bole bi durum yasamasaydiniz ikiniz icinde zor oldu. oda cok kotu olmustur cnm bole bi sorunu varsa sanada diyememistir...

canım benim nedenki acaba doktor ne dedi süt yapıcı şeyler yiyomusun dikkat ediyomusun

cnm ben yalniz oldugum icin kendime bakamadim anca yusufla ilgileniyordum bazi gunler hic yemek yemedigim olurdu ve lohusalik depresyonuda gecirdim aksam oldumu durduk yere aglardim yusufa bakar aglardim niye susmuyor bu cocuk derdim falanda filan iste bayagi sinirlerim bozulmustu duzenli beslenemeyincede sut kesildi maalesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…