KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydoşş country tarzı oturma odası çok hoş olurr baktımda şimdi netten çok güzeller çok ferah duruyolar aklında varsa düşün derim

neden seni yalanlıyo o zaman söylesin düzgünce :97: ayrıca erken boşalmayı engellemek için daha farklı taktikler de var canım. benim eşim de biz yeni evliyken erken boşalma sorunu vardı ama sonra benimle konuştu ve inan bana birlikte aştık bu sorunu ben de yardımcı oldum ona ve hallettik bitti gitti.
bembeyaz değil de pastel renkler olsun istiyorum

kız sen nası duruysoun gitmeden Allah' ım yaa ben daha inşaat olan eve kaç kere gittim kayınpeder kovacak beni bigün inşaattan şuan bizim su tesisatı döşeniyo ayy çok sabırsızım yaa nie böleyim :84: bi de aynen senin gibi çok kararsızım diloşş.. tamam diyoum bunu yapıcam pat bi bakmışın vazgeçmişin.. eşim de diyo ki keşke bitmiş ev alsaydık

86' lı mısın sen bacım.. diloş biz beraber doğurcaz galiba abcım öle görünüyo

abooo çocuğu mıncır sonra kıvırr

tahminde ettim canım aslında yanlızlık stres tek başına olman hepsi etkiledi tabii..
neyse takma kafana bebişim çocuğunun ve senin sağlığınız yerinde olsun yeterr.. anne sütünü ememeyen çok bebek var çevremde maşallah hepside turp gibi

niye kız erken oluyorsa eğer olabilir
bana dese eşim ben kabul ederim ama film ile değil kendim uğraşırım anlatabildim umarım tam açıkta konuşamıyorum
bizde kendi aramızda hallediyoz. o olu önce . sonra tekrar birlikte devam ederiz.

dünkü sosyete mantısından felanımı kaldı aklında acaba

ben çıkıyom kızlar.dün çekemedim maaşı bugün çekecem. hepinizi öptüm byeee

ben doğum yaptım sezaryan yani. annem 4 gün snra geldi sağolsun. kız 20 günlük olunca da gitti. bi de bana diyoki 40 gün yanında biri kalsın. kim kalcaksa artık yoldan birini çevricem herlade. çok sıkıntı çektim. doğum oldu işyerinden arıyolar denetleme gelmiş yok gidemedim kabul etmiyolar doğumu neymiş heyet raporu snra soruşturma....
ay hatırlamak istemiyorummmmmmmmmmmmmmü

brownicim çok kötüolmuş.çok üzüldüm

benim teyzemin kızı da hiç emmedi nerdeyse, belki 1 hafta falan emmiştir. memden ememiyor dedik, sonra teyzem sütü sağdı biberonla verdi yok onu da almadı. mamaları götürüyodu biberondan anne sütüne gelince almıyodu anacımm.. ama dediğin gibi yaprak maaşallah çok da sağlıklı. 3 yaşına gelince nezle olmuştu inanır mısın.. hatta öksürünce korkmuşş bilmiyo ki çocuk öksürmeyi

yerim ben korkmuş bide öksürüncee

ya bu birliktelik olayı ne bileyim ya bazen günde 8-9 kere bazende 2 haftada 1 zamanı belli olmuyo canım. ama çocuk olmayınca hergün en az 3 kezdik yani. öyle. çocuk baya engel oluyo biçok şeye. en basitinden en basit şeylere bile kavga ediyorduk eğer evlilik tam oturmamışsa çocuk evliliği asla kurtarmıyo tam tersi yıpratıyor..

8-9 keremi

ben çıkıyom kızlar.dün çekemedim maaşı bugün çekecem. hepinizi öptüm byeee
güle güle tatlım

kız ne badireler atlatmışsın yaa.. bu arada 20 gün azmış annen daha fazla kalsaydı keşke ben doğursam heralde annemin evine yerleşirim 1-2 ay

öksürünce korkmuş he

evet oluyo öyle

bende bikere yatırdım koltuğa benim meleğimi karnına masaj yaptım filan
bu bakınıyo bi gaz çıkardı baya sesli korktu bu bi sıçradı sonra bastı çığlığı

evt bacım valla bazen öğle araları bile dayanamıyo adam eve gelince.

nen utandım

ceydacım annem zaten bakmadı bile. ancak yemek yaptı.yemeği dışardan da söylerdik. o sezaryanlı halimle bile çocuğa ben baktım. bi gece bile bakmadı annem gündüz de aynen bakmadı. cinsler. bi de ben 15gün tuvalete bile oturamadım (ameliyatım biraz farklıydı)altımı falan sağğolsun kocam temizledi hep

kız maaşallah nerden buluyonuz o ka enerjiyi günde 8-9 ne demek yaa..

kıyamam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…