KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim esime ilk rezil oldugumu hissettigim an
ilk bulusmamizdan sonra ayrilirken arkamdaan bakiyormus ve ben yokda bi demire takilir yere serilmekten son anda kurtuldum.
sonra tlf konusurken bana diyorki
cok etkilendin benden demi bayiliyordun az daha

daha iyiyim şimdi kızlar

ateşim hala var başımda ağrıyor ama sabah daha fenaydım

Bu arada hey heylerim geliyor haaaaaaaaaaaaa

h.g brownimm benim 1 satten beri hey heylerim ustunde ama tutuyorum kendimi bi patlarsam o olcak

kızlar eğer rahatsızlık verdimse ben gidebilirim gerçekten :18:

yok cnm sen diilsin o malum kisi kendini bilir ama hala nedense burda kalmakta israr ediooo

ay polyanan bende bi düşüneyim bakem aklımada gelmiyo

popüler olmakta zormuş yaa. topic hep zirvede kalınca ışığı gören geliyooo

kızlar eğer rahatsızlık verdimse ben gidebilirim gerçekten :18:
yok kuşum o şahıs sen değilsin..

ya bu adamlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo bacım

daha iyiyim şimdi kızlar

ateşim hala var başımda ağrıyor ama sabah daha fenaydım

Bu arada hey heylerim geliyor haaaaaaaaaaaaa

brownim balim gecmis olsun gecmise göz attim
bosver hic kafani takip kendi kendini hasta etme bitanem
birak bi süre hic ilgilenme onunla emin ol kacan kovalanir

h.g brownimm benim 1 satten beri hey heylerim ustunde ama tutuyorum kendimi bi patlarsam o olcak

yok cnm sen diilsin o malum kisi kendini bilir ama hala nedense burda kalmakta israr ediooo

Ay ne bu allah aşkına ya muhabbetimiz bölünüyor

neden anlayışlı olmuyorlar anlamıyorum ya

Oda dolduuuuuu yeni gelenler herkes çiftini dengini buldu

yeni kankalar aranmıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ohh içim rahatladı yaaa bende bugün geldiğim içim bian benmiyim acaba diye düşündüm:126:

ben de yazıcam anılarımı felan ama yabancılar ve art niyetli şahıslar var o sebeple yazamıyorum

ben hiç hatrılamıyom ya.

düsün bacim elbet vardir

valla ya sinir olmustum ama bi kerede o rezil oldu bana
kendisi ankara bebesi ya havalarda tabi geldi karsa bi kar kiyamet bizde nisanliyiz disarda el ele yürüyoz bi ayagi kaydi totisinin üstüne oturdumu 1.87 boyla yere yatti benimki ne gülmüstüm ama

heheheh polyanan cokmu etkilendin bacimm

bende anlatayim esim bize gelisinin ikinci gunuydu otruduk konustuk tam eve gidecek annem gil antrede ugurlucaz evin salonundan ciktik dis kapi salonun karsisinda 2 adimlik yere esim dis kapi diye mutfa dogru gitmisti bende su icecek sanip arkasindan gittim yazik bozuntuya vermememk icin bi su icti sonra bana dediki buranin dis kapisi nerdeydi

sonradan dedigine gore hem heyecandan hemde etkilendiginden yolu sairmis

valla bende patlayacaktim ama son anda engel oldunuz bana kankilerim saolun banlanmaktan kurtuldum

çok komikkkk

aboo kız uçuş takımlarına zeval gelmemiş iyi barim

hatırladım.

yeni evliyiz. istanbulda hacıbabaya yemeğe gittik. ikinci kata çıktık.
inerken ben bi düştüm. merdivenlerden tee aşağıya. ay ne kötü oldummm. herkez başıma toplandı. kız bide beni teselli ediyo , merak etmeyin ilk düşen siz değilsiniz diye. çok kötüydü:78:
şimdiki aklım olsa onları dava ederdim. hem ilk düşen ben değilmişm. ama o an düşündüğüm tek şey ordan kaçmaktıı.
ve o günkü giydiğim ayakkabılara düşman oldum bi daha giymedim. kayboldu sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…