KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız adam neye uğradığını şaşırmıştır yazık

he kiz etkilendim ama yere serilecek kadarda etkilenmedim tabi
senin elinden su icmekde varmis nasibinde
hicde bozuntuya vermiyor bak hele

kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar

ayyyyyy ne kötü yaaa
teselliye bak ilk düşen siz değilsiniz ay ne kadar mutlu edici

bak hele özrü kabahatinden beter kızın da hee .. deli mi ne

ohh içim rahatladı yaaa bende bugün geldiğim içim bian benmiyim acaba diye düşündüm:126:

yok icin rahat olsun sen diilsinn o

ben de yazıcam anılarımı felan ama yabancılar ve art niyetli şahıslar var o sebeple yazamıyorum

gitmis galiba asada gozukmuoo

valla bende patlayacaktim ama son anda engel oldunuz bana kankilerim saolun banlanmaktan kurtuldum

ay ne kötü kız iyi biyerine bişey olmamış he

ya benim aklıma gelmiyo:84:

kızlar bende bir kere çok kötü rezil oldum..nişanlıyız eşimle gezerken çarşıda halı mağazalarını dükkan dükkan geziyoruz bi düükana girerkek boydan cam kapı varmış ben görmedim kafayı bi tosladım çok fena bişiydi herkes başıma toplandı ben bişi yok diyorum ama sinirimden ölecem Allah kimseye yaşatmasın eşim hala benimle dalga geçer

bi hamileyken pazarda mandalina kabuğuna basıp düşmüştüm o gidiyo poşetlerle bende arkada ben bi anda pat diye yere arkaya baktı ana ben yerdeyim bi gelişi vardı bende küfür ediyom tabi o anda mandalina kabuğunu yolun ortasına atana ne küfürler ama

amannınn kız canım ayoll

ay cok kötü bisi yaa

anaam kiza bak ilk düsen sen degilsin ha.
merdivenin basina cikarip asagi itseydin kiz gecerkende ilk düsen sen degilsin deseydin

buda çok komik. ben allahtan evliydim. adam garantiydi yaniiii

kız aklın nirdeydi bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…