KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hemşo seninkide kötüymüş be

yüz seklini merak ettim simdi mandalina heee

bende anlatayım bişey ama benim değilde eşimin rezilliği bu çok komikti yaaa

düğüne gitmiştik düğün salonun da eşim lavobaya girmişti pantalonunun paçalarını kıyırmış bir kere

sonra çıktı lavobodan piste gittik dans ettik derken oynamaya başladık

eşimin paçalarına bi baktım önce anlayamadım kendi kendime dedim ki allah allah hiç duble paça pantolonu da yok ama bu nerden geldi dedim

sonra dedim ki eşime senin pantolonun yenimi dedim oda yok değil ne oldu ki dedi

bende paçaları niye öyle o zaman dedim hemen bi indirişi var paçalarını gülmekten öldüm resmen ya

buruşuk ve söylenen bi surat ifadesi
sizinkide

Kızlar alıcılarınızla oynamayın size resmen rezil rüsva bişey anlatıcam..

Evlendiğimiz gece eşimle eve geldik, gelinliğimi çıakrıdm duşa aldım vs.. yemek yiyelim dedik neyse oturuyoruz işte romantik romanntik.. eşim bana ne dese beğenirsiniz.

' aşkım biz artık evliyiz, aynı evde yaşıyoruz yani birbirimizin her halini görücez. hani benden sakın utanma sakın tamam mı' dedi. ben de zannediyorum ki paris olayını anlatmaya çalışıyo. adam bana dedi ki sonr ' yani gaz falan çıkarırsın yanlışlıkla olur böyle şeyler' ben şoklardayım tabi o an ' ne diyosun aşkım bi sus Allah aşkına' dedim

bi de ben herüfle o akşam parise gittim

ya ilk gece benim adamın aklına gelen şeylere bakın

ayy çok kötü yaaa

kızlar düğünümle ilgili anlatayım bende bi tane daha

allahım yaaaa herif seni rahatlatıyo iştee ne güzel doğal ol diyo

allahım buna fena koptum he

hahahahahahahahaahhaa buna çok güldüm

kız canım ayol ne kı:44:

iyi barim erken farkettin
allahım yaaaa herif seni rahatlatıyo iştee ne güzel doğal ol diyo

allahım buna fena koptum he

delü anam benimki..

kizlar size bide lise animi anlatayimmi hala gülüyoruz o arkadasimla.

simdi siniftayiz ve tenefüs saati öyle eglenip sakalasiyoruz
arkadasimin uzuun bi atkisi varsi onunla ugrasiyoru sunu belime sarsana dedi sona cek bende döneyim dedi tamam dedim beline sardim ve bi cektimmm kiz dönnn dönnn dönnn siralara bi cakildi etegi basina gecti basi döndü yerden kalkamadi erkeklerde kiza bakiyor ben kaldirdim hemen tabi gülmekten tesellide edemiyom kizi nasil kiziyo ben sana ayi gibimi cek dedim falan diye küstü biraz ama sonra baristi

ayyy ben utanırım gaz falan çıkaramam ya hayatta eşimin yanında falan

kız sende de ne kuvvet varmış bacımm

ay bittim ya ilk gece ne diyor suna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…