- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.381
he ya dimii:95::95::95:
hehe bende 14 yasinda filanken annem halam ve halamin kiz ole pazara gitmistik ben halamin kizi ile kol kola dolasiodum bi ara gozumuz takilara takildi oyle dalmisiz halamin kizinin koluna gircem die ayni yaslarda oldugumuz bi oglanin koluna girmisim halamin kizi coktan yanimdan gitmis. bende oglani cekistiriom ne yapisosun sen diince erkek oldugunu anladim cok pis kizarmistim yaaa
evet nen alıntıların şekliyle şemalıyla oynamayın nen:95:ne bu be . hepsi birbine girmiş alıntıların
tamam bacım sen öyle dersinn
bizim herife bahsediyom sizlerden eğer o gün cinslik yapmazsa buluşuruz ikna edersem..ne iyi olur:97:
yok bacım gelinlik çıktıktan sonra 'gaz' lı bi muhabbet şartt benimki gibinn
.............ay o günümü hatirladim simdiiii:98:
kiz iyiki seni alip götürmemisss.
hehe bende 14 yasinda filanken annem halam ve halamin kiz ole pazara gitmistik ben halamin kizi ile kol kola dolasiodum bi ara gozumuz takilara takildi oyle dalmisiz halamin kizinin koluna gircem die ayni yaslarda oldugumuz bi oglanin koluna girmisim halamin kizi coktan yanimdan gitmis. bende oglani cekistiriom ne yapisosun sen diince erkek oldugunu anladim cok pis kizarmistim yaaa
tamam bacım sen öyle dersinn
bizim herife bahsediyom sizlerden eğer o gün cinslik yapmazsa buluşuruz ikna edersem..ne iyi olur:97:
buluşmamı düzenliyorsunuz canım
abowww rizalett
of ya ben de istiyomm :84::84::84::84: ben de o gün bi koşu ankara' ya mı gelsem acep
dilek yazmadı hiç ya:95::95::95:
sen benim balayı muhabbetini bilmiyon dimi gerçi burdaki diğer kızlar hepsi ezberledi du bide senin için anlatıyım son olsun
biz düğünü yarıda kesip gelin odasında paldır küldür gelinliği çıkarıp eşofmanları çekip terminale gidip yola koyuldukhiç bi romantizm yaşayamadık
benim esime ilk rezil oldugumu hissettigim an
ilk bulusmamizdan sonra ayrilirken arkamdaan bakiyormus ve ben yokda bi demire takilir yere serilmekten son anda kurtuldum.
sonra tlf konusurken bana diyorki
cok etkilendin benden demi bayiliyordun az daha
düsün bacim elbet vardir
valla ya sinir olmustum ama bi kerede o rezil oldu bana
kendisi ankara bebesi ya havalarda tabi geldi karsa bi kar kiyamet bizde nisanliyiz disarda el ele yürüyoz bi ayagi kaydi totisinin üstüne oturdumu 1.87 boyla yere yatti benimki ne gülmüstüm ama
heheheh polyanancokmu etkilendin bacimm
bende anlatayim esim bize gelisinin ikinci gunuydu otruduk konustuk tam eve gidecek annem gil antrede ugurlucaz evin salonundan ciktik dis kapi salonun karsisinda 2 adimlik yere esim dis kapi diye mutfa dogru gitmistibende su icecek sanip arkasindan gittim yazik bozuntuya vermememk icin bi su icti sonra bana dediki buranin dis kapisi nerdeydi
sonradan dedigine gore hem heyecandan hemde etkilendiginden yolu sairmis
aboo kız uçuş takımlarına zeval gelmemiş iyi barim
hatırladım.
yeni evliyiz. istanbulda hacıbabaya yemeğe gittik. ikinci kata çıktık.
inerken ben bi düştüm. merdivenlerden tee aşağıya. ay ne kötü oldummm. herkez başıma toplandı. kız bide beni teselli ediyo , merak etmeyin ilk düşen siz değilsiniz diye. çok kötüydü:78:
şimdiki aklım olsa onları dava ederdim. hem ilk düşen ben değilmişm. ama o an düşündüğüm tek şey ordan kaçmaktıı.
ve o günkü giydiğim ayakkabılara düşman oldum bi daha giymedim. kayboldu sonra.
bi hamileyken pazarda mandalina kabuğuna basıp düşmüştüm o gidiyo poşetlerle bende arkada ben bi anda pat diye yere arkaya baktı ana ben yerdeyim bi gelişi vardı bende küfür ediyom tabi o anda mandalina kabuğunu yolun ortasına atana ne küfürler ama
aboo kız uçuş takımlarına zeval gelmemiş iyi barim[/QUO
TE]
ay bugünde deniz banka gidcem. varmışım garantiye otumuşumsıra bekliyom. sonra orda garantinin broşürünü gördüm. bunun burda ne işi var. ne kadar özgüvenli insanlar başka bankanın tanıtım kağıdını ellerinde bulunduryolar, yada bi müşteri unuttu galiba diye kendi kendime yorum yapıyom. sonra etrafıma bakındım her yerde garantinin yoncası var.
meğer deniz bank yerin e garantiye girmişim
bende anlatayım bişey ama benim değilde eşimin rezilliği bu çok komikti yaaa
düğüne gitmiştik düğün salonun da eşim lavobaya girmişti pantalonunun paçalarını kıyırmış bir kere
sonra çıktı lavobodan piste gittik dans ettik derken oynamaya başladık
eşimin paçalarına bi baktım önce anlayamadım kendi kendime dedim ki allah allah hiç duble paça pantolonu da yok ama bu nerden geldi dedim
sonra dedim ki eşime senin pantolonun yenimi dedim oda yok değil ne oldu ki dedi
bende paçaları niye öyle o zaman dedim hemen bi indirişi var paçalarını gülmekten öldüm resmen ya
Kızlar alıcılarınızla oynamayın size resmen rezil rüsva bişey anlatıcam..
Evlendiğimiz gece eşimle eve geldik, gelinliğimi çıakrıdm duşa aldım vs.. yemek yiyelim dedik neyse oturuyoruz işte romantik romanntik.. eşim bana ne dese beğenirsiniz.
' aşkım biz artık evliyiz, aynı evde yaşıyoruz yani birbirimizin her halini görücez. hani benden sakın utanma sakın tamam mı' dedi. ben de zannediyorum ki paris olayını anlatmaya çalışıyo. adam bana dedi ki sonr ' yani gaz falan çıkarırsın yanlışlıkla olur böyle şeyler' ben şoklardayım tabi o an' ne diyosun aşkım bi sus Allah aşkına' dedim
bi de ben herüfle o akşam parise gittim
ya ilk gece benim adamın aklına gelen şeylere bakın
kızz ne bunlar ya koptum resmen heeBikeresinde de eşimle daha flört dönemindeyken gezmeye gidiyoruz.. otobüste yanyana oturuyoruz tabi.. neyse bişey için şakalaşıyoduk. eşim dedi ki ' hadi ben seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyosun yabancıyız şuan' dedi. ' iyi' dedim ben de. ikimiz de konuşmuyoruz etrafa bakıyoruz falan.. ayakta demire tutunan bi adam vardı otobüs fren yapınca adam hopp kucağıma oturmasın mıeşim de adamı kaldırıyo falan sonra eşim dedi ki' ya iyi ki 5 dk tanımıyorum dedim hemen adam geldi kucağına oturdu arkamızı dönmeye gelmiyo dedi
o gün resmen otobüste çatladmıştım gülmekten adam da zavallım rezil oldu ilk durakta indiydi
itiraf com gibisiniz valla polyanan iyi akıl ettin bacım hee neler varmış
msn ye eşim geldi yazmıştı.
msn ye eşim geldi yazmıştı.
sende yaz kız bişeylerkızz ne bunlar ya koptum resmen hee
itiraf com gibisiniz valla polyanan iyi akıl ettin bacım hee neler varmış
ayyy canım yaaa insan çok kvtü oluyo öyle durumlarda
.............ay o günümü hatirladim simdiiii:98:
kiz iyiki seni alip götürmemisss.
abowww rizalett
of ya ben de istiyomm :84::84::84::84: ben de o gün bi koşu ankara' ya mı gelsem acep
hazal çok kötü olmuş bacım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?