KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayy cnm yaa yimedinmii sonra yine gitseydin esinle

paris icin biseyin kalmamis haa

hahahhaha

nenn benimkini okumadıız mı olum okadar yazdımmmm:95::95::95::95::95::95:

ben okudummm

ay hic sorma hazalim yaa bi kerede kisin ablamla kolkola yürürken sarsida ben kaymistim onuda üstüme düsürmüstüm.

yazık adama yaa utanmıştır adam da

kız aklın nirdeydi bacımm
KIZ İKİSİ YAN YANA , YENİ AÇILDILAR BİDE . İLK DEFA GİRİYOM ONDAN KARIŞTIRMIŞIM.

AY BU ERKEKLER GAZ KONUSUNDA ÇOK HASSAS OLUYOLAR NEDENSE.

kızlar yaa benim canım bugün acaip gemzek istiyor alışveriş merkezine falan gitmek istiyoooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95:
YAPRAK. ÖNMÜZDEKİ HAFTALARDA ANKARAYA GELCEZ. İNŞALLAH BU SEFER Bİ BULUŞMA AYARLARIZ KIZ. GEZERİZ SENLE
ben muhakkak olmuşumdur kesin yani garanti

ama aklıma gelmiyoooooooo:95:
BULIŞUNCA Bİ ANI YAPARIZ İŞTE . ANLATACAN.

AYY NİYE GELİNLİKLE GİTTİNKİ. KEŞKE DEĞİŞİP GİTSEYDİN. HİÇ RAHAT EDEMEZ İNSAN

yok kız lavobada çıkardım ben kimse görmedi
konu paris olunca akan sular durmus sende haaa
sen yemege parise gitmissinnn
valla he

gelinligi cikarip gitseydi isin büyüsü bozulurdu o gelinligi kocasi cikaracak ve ardindan hemen paris olacak bebisim cikarirmi gelinligi

ayy cnm yaa yimedinmii sonra yine gitseydin esinle

paris icin biseyin kalmamis haa

hahahhaha

ben okudummm

sonra defalarca gittik kız oraya evlilik yıl dönümüüzde filan:97::97:

inşallah yaprak. eşime netten arkadaş dersem hayatta yollamaz . ankaradaki arkadşımda gelir belki. anca onunla buluşucam dersem izin veriri.

ay hic sorma hazalim yaa bi kerede kisin ablamla kolkola yürürken sarsida ben kaymistim onuda üstüme düsürmüstüm.

hehe bende 14 yasinda filanken annem halam ve halamin kiz ole pazara gitmistik ben halamin kizi ile kol kola dolasiodum bi ara gozumuz takilara takildi oyle dalmisiz halamin kizinin koluna gircem die ayni yaslarda oldugumuz bi oglanin koluna girmisim halamin kizi coktan yanimdan gitmis. bende oglani cekistiriom ne yapisosun sen diince erkek oldugunu anladim cok pis kizarmistim yaaa

ayyy canım yaaa insan çok kvtü oluyo öyle durumlarda

Valla biz düğünden sonra eve geldik eşim gelinliğimi çıkardı

ikimizde eşofmanları giyindik dışarı cıktık yemeğe gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…