- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.361
ben muhakkak olmuşumdur kesin yani garanti
ama aklıma gelmiyoooooooo:95:
benimde canım ama alışveriş yapmak istiyorum ben yaaa:95:
bizim düğün gündüz oldu akşamada yemeğe gidelim dedik gideceğimiz yer çok lüks ve 45 dakika uzaklıkta bursa da bi restorant
arabaya bindik gelinlik sıkıyo beni hep sıkarya zaten arkadan bağlanmalı ayarlamalıydı arkadaş ta iyice sıkmış giydirirken. ondan sonracığıma 45 dk yol araba sıcak çekilirmi hiç zaten yol tutuyo beni
yaklaştık mekana 10 dk filan var beni indirin didim adamda urdu eşim biliyo tabi beni yol tuttuğunu midesi bulanmıştır didi
indim gelinliklerle hava alıyorumbi 5 dk durdum arabanın dışında
sonra girdik restorana herkez bize baıyo herkez mutluluklar filan diyo benim surat sapsarı tabi istifra edecem(istemediğimi sanmıştır millet he )
zor attım lavoboya kendimi tabi istifra ettim
sonra çıktım bişey yiyemedim tabi hala içimde o masadakiler varya ah ahhh:97::97:
sonra tophaneye çıktık yemekten sonra manzara eşliğinde salep içtikl eve de zor attım kendimi
ama parisin hatrına eve gelince bişeyim kalmamıştı kaçarmııı
Bikeresinde de eşimle daha flört dönemindeyken gezmeye gidiyoruz.. otobüste yanyana oturuyoruz tabi.. neyse bişey için şakalaşıyoduk. eşim dedi ki ' hadi ben seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyosun yabancıyız şuan' dedi. ' iyi' dedim ben de. ikimiz de konuşmuyoruz etrafa bakıyoruz falan.. ayakta demire tutunan bi adam vardı otobüs fren yapınca adam hopp kucağıma oturmasın mıeşim de adamı kaldırıyo falan sonra eşim dedi ki' ya iyi ki 5 dk tanımıyorum dedim hemen adam geldi kucağına oturdu arkamızı dönmeye gelmiyo dedi
o gün resmen otobüste çatladmıştım gülmekten adam da zavallım rezil oldu ilk durakta indiydi
nenn benimkini okumadıız mı olum okadar yazdımmmm:95::95::95::95::95::95:
ben muhakkak olmuşumdur kesin yani garanti
Bikeresinde de eşimle daha flört dönemindeyken gezmeye gidiyoruz.. otobüste yanyana oturuyoruz tabi.. neyse bişey için şakalaşıyoduk. eşim dedi ki ' hadi ben seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyosun yabancıyız şuan' dedi. ' iyi' dedim ben de. ikimiz de konuşmuyoruz etrafa bakıyoruz falan.. ayakta demire tutunan bi adam vardı otobüs fren yapınca adam hopp kucağıma oturmasın mıeşim de adamı kaldırıyo falan sonra eşim dedi ki' ya iyi ki 5 dk tanımıyorum dedim hemen adam geldi kucağına oturdu arkamızı dönmeye gelmiyo dedi
o gün resmen otobüste çatladmıştım gülmekten adam da zavallım rezil oldu ilk durakta indiydi
KIZ İKİSİ YAN YANA , YENİ AÇILDILAR BİDE . İLK DEFA GİRİYOM ONDAN KARIŞTIRMIŞIM.
kız aklın nirdeydi bacımm
Kızlar alıcılarınızla oynamayın size resmen rezil rüsva bişey anlatıcam..
Evlendiğimiz gece eşimle eve geldik, gelinliğimi çıakrıdm duşa aldım vs.. yemek yiyelim dedik neyse oturuyoruz işte romantik romanntik.. eşim bana ne dese beğenirsiniz.
' aşkım biz artık evliyiz, aynı evde yaşıyoruz yani birbirimizin her halini görücez. hani benden sakın utanma sakın tamam mı' dedi. ben de zannediyorum ki paris olayını anlatmaya çalışıyo. adam bana dedi ki sonr ' yani gaz falan çıkarırsın yanlışlıkla olur böyle şeyler' ben şoklardayım tabi o an' ne diyosun aşkım bi sus Allah aşkına' dedim
bi de ben herüfle o akşam parise gittim
ya ilk gece benim adamın aklına gelen şeylere bakın
kizlar size bide lise animi anlatayimmi hala gülüyoruz o arkadasimla.
simdi siniftayiz ve tenefüs saati öyle eglenip sakalasiyoruz
arkadasimin uzuun bi atkisi varsi onunla ugrasiyoru sunu belime sarsana dedi sona cek bende döneyim dedi tamam dedim beline sardim ve bi cektimmm kiz dönnn dönnn dönnn siralara bi cakildi etegi basina gecti basi döndü yerden kalkamadi erkeklerde kiza bakiyor ben kaldirdim hemen tabi gülmekten tesellide edemiyom kizi nasil kiziyo ben sana ayi gibimi cek dedim falan diye küstü biraz ama sonra baristi
YAPRAK. ÖNMÜZDEKİ HAFTALARDA ANKARAYA GELCEZ. İNŞALLAH BU SEFER Bİ BULUŞMA AYARLARIZ KIZ. GEZERİZ SENLEkızlar yaa benim canım bugün acaip gemzek istiyor alışveriş merkezine falan gitmek istiyoooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95:
BULIŞUNCA Bİ ANI YAPARIZ İŞTE . ANLATACAN.ben muhakkak olmuşumdur kesin yani garanti
AYY NİYE GELİNLİKLE GİTTİNKİ. KEŞKE DEĞİŞİP GİTSEYDİN. HİÇ RAHAT EDEMEZ İNSANbizim düğün gündüz oldu akşamada yemeğe gidelim dedik gideceğimiz yer çok lüks ve 45 dakika uzaklıkta bursa da bi restorant
arabaya bindik gelinlik sıkıyo beni hep sıkarya zaten arkadan bağlanmalı ayarlamalıydı arkadaş ta iyice sıkmış giydirirken. ondan sonracığıma 45 dk yol araba sıcak çekilirmi hiç zaten yol tutuyo beni
yaklaştık mekana 10 dk filan var beni indirin didim adamda urdu eşim biliyo tabi beni yol tuttuğunu midesi bulanmıştır didi
indim gelinliklerle hava alıyorumbi 5 dk durdum arabanın dışında
sonra girdik restorana herkez bize baıyo herkez mutluluklar filan diyo benim surat sapsarı tabi istifra edecem(istemediğimi sanmıştır millet he )
zor attım lavoboya kendimi tabi istifra ettim
sonra çıktım bişey yiyemedim tabi hala içimde o masadakiler varya ah ahhh:97::97:
sonra tophaneye çıktık yemekten sonra manzara eşliğinde salep içtikl eve de zor attım kendimi
ama parisin hatrına eve gelince bişeyim kalmamıştı kaçarmııı
nen merak ederiz nerden duycak ki zaten söyledin bi kere anlat anlat:81:
AYYH TEMEM ANLATIYIMnerden duycak kız anlat hadiiiaramızdaaa
yok kız lavobada çıkardım ben kimse görmedikızzz bi de restauranttakiler arkandan demesin ne iş bu gelin istifra ediyo hamile midir nedir diyee
heç sorma bacım bende malzeme çooooookk
ben eşimle 4 sne flört ettim.. 2.5 senlik de evliyiz artıkın sen düşün
valla hekonu paris olunca akan sular durmus sende haaa
sen yemege parise gitmissinnn
yazık adama yaa utanmıştır adam da
KIZ İKİSİ YAN YANA , YENİ AÇILDILAR BİDE . İLK DEFA GİRİYOM ONDAN KARIŞTIRMIŞIM.
AY BU ERKEKLER GAZ KONUSUNDA ÇOK HASSAS OLUYOLAR NEDENSE.
YAPRAK. ÖNMÜZDEKİ HAFTALARDA ANKARAYA GELCEZ. İNŞALLAH BU SEFER Bİ BULUŞMA AYARLARIZ KIZ. GEZERİZ SENLE
BULIŞUNCA Bİ ANI YAPARIZ İŞTE . ANLATACAN.
AYY NİYE GELİNLİKLE GİTTİNKİ. KEŞKE DEĞİŞİP GİTSEYDİN. HİÇ RAHAT EDEMEZ İNSAN
ayy cnm yaa yimedinmii sonra yine gitseydin esinle
paris icin biseyin kalmamis haa
hahahhaha
ben okudummm
YAPRAK. ÖNMÜZDEKİ HAFTALARDA ANKARAYA GELCEZ. İNŞALLAH BU SEFER Bİ BULUŞMA AYARLARIZ KIZ. GEZERİZ SENLE
ay ne bilim insan salak gibi oluyo düğün günü nereye çekersen oraya gidiyoAYYH TEMEM ANLATIYIM
gelinligi cikarip gitseydi isin büyüsü bozulurdu o gelinligi kocasi cikaracak ve ardindan hemen paris olacak bebisim cikarirmi gelinligi
ay hic sorma hazalim yaa bi kerede kisin ablamla kolkola yürürken sarsida ben kaymistim onuda üstüme düsürmüstüm.
gelinligi cikarip gitseydi isin büyüsü bozulurdu o gelinligi kocasi cikaracak ve ardindan hemen paris olacak bebisim cikarirmi gelinligi
sonra defalarca gittik kız oraya evlilik yıl dönümüüzde filan:97::97:
ay ne bilim insan salak gibi oluyo düğün günü nereye çekersen oraya gidiyo
ne bu be . hepsi birbine girmiş alıntıların
inşallah yaprak. eşime netten arkadaş dersem hayatta yollamaz . ankaradaki arkadşımda gelir belki. anca onunla buluşucam dersem izin veriri.
hehe bende 14 yasinda filanken annem halam ve halamin kiz ole pazara gitmistik ben halamin kizi ile kol kola dolasiodum bi ara gozumuz takilara takildi oyle dalmisiz halamin kizinin koluna gircem die ayni yaslarda oldugumuz bi oglanin koluna girmisim halamin kizi coktan yanimdan gitmis. bende oglani cekistiriom ne yapisosun sen diince erkek oldugunu anladim cok pis kizarmistim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?