- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.341
yüz seklini merak ettim simdimandalina heee
bizde kocamla gecende eczane diye spa yapiyolar ya onun esyalarini satan yere girmisiz ilac istiyoz bide kadin diyorki burasi eczane degil bizde dönüp etrafa bakiyoz hala sanki kadin yalan söylüyor ayni eczaneye benziyordu ama.
YA BİZİMDE EŞİMLE VAR AMA ANLATTIĞIMI DUYARSAA ÇIOK KIZARR BANA . :78:
hatırladım.
yeni evliyiz. istanbulda hacıbabaya yemeğe gittik. ikinci kata çıktık.
inerken ben bi düştüm. merdivenlerden tee aşağıya. ay ne kötü oldummm. herkez başıma toplandı. kız bide beni teselli ediyo , merak etmeyin ilk düşen siz değilsiniz diye. çok kötüydü:78:
şimdiki aklım olsa onları dava ederdim. hem ilk düşen ben değilmişm. ama o an düşündüğüm tek şey ordan kaçmaktıı.
ve o günkü giydiğim ayakkabılara düşman oldum bi daha giymedim. kayboldu sonra.
kızlar bende bir kere çok kötü rezil oldum..nişanlıyız eşimle gezerken çarşıda halı mağazalarını dükkan dükkan geziyoruz bi düükana girerkek boydan cam kapı varmış ben görmedim kafayı bi tosladım çok fena bişiydi herkes başıma toplandı ben bişi yok diyorum ama sinirimden ölecemAllah kimseye yaşatmasın eşim hala benimle dalga geçer
bi hamileyken pazarda mandalina kabuğuna basıp düşmüştüm o gidiyo poşetlerle bende arkada ben bi anda pat diye yere arkaya baktı ana ben yerdeyim bi gelişi vardı bende küfür ediyom tabi o anda mandalina kabuğunu yolun ortasına atana ne küfürler ama
aboo kız uçuş takımlarına zeval gelmemiş iyi barim[/QUO
TE]
ay bugünde deniz banka gidcem. varmışım garantiye otumuşumsıra bekliyom. sonra orda garantinin broşürünü gördüm. bunun burda ne işi var. ne kadar özgüvenli insanlar başka bankanın tanıtım kağıdını ellerinde bulunduryolar, yada bi müşteri unuttu galiba diye kendi kendime yorum yapıyom. sonra etrafıma bakındım her yerde garantinin yoncası var.
meğer deniz bank yerin e garantiye girmişim
bizde kocamla gecende eczane diye spa yapiyolar ya onun esyalarini satan yere girmisiz ilac istiyoz bide kadin diyorki burasi eczane degil bizde dönüp etrafa bakiyoz hala sanki kadin yalan söylüyor ayni eczaneye benziyordu ama.
bende anlatayım bişey ama benim değilde eşimin rezilliği bu çok komikti yaaa
düğüne gitmiştik düğün salonun da eşim lavobaya girmişti pantalonunun paçalarını kıyırmış bir kere
sonra çıktı lavobodan piste gittik dans ettik derken oynamaya başladık
eşimin paçalarına bi baktım önce anlayamadım kendi kendime dedim ki allah allah hiç duble paça pantolonu da yok ama bu nerden geldi dedim
sonra dedim ki eşime senin pantolonun yenimi dedim oda yok değil ne oldu ki dedi
bende paçaları niye öyle o zaman dedim hemen bi indirişi var paçalarını gülmekten öldüm resmen ya
Kızlar alıcılarınızla oynamayın size resmen rezil rüsva bişey anlatıcam..
Evlendiğimiz gece eşimle eve geldik, gelinliğimi çıakrıdm duşa aldım vs.. yemek yiyelim dedik neyse oturuyoruz işte romantik romanntik.. eşim bana ne dese beğenirsiniz.
' aşkım biz artık evliyiz, aynı evde yaşıyoruz yani birbirimizin her halini görücez. hani benden sakın utanma sakın tamam mı' dedi. ben de zannediyorum ki paris olayını anlatmaya çalışıyo. adam bana dedi ki sonr ' yani gaz falan çıkarırsın yanlışlıkla olur böyle şeyler' ben şoklardayım tabi o an' ne diyosun aşkım bi sus Allah aşkına' dedim
bi de ben herüfle o akşam parise gittim
ya ilk gece benim adamın aklına gelen şeylere bakın
kizlar size bide lise animi anlatayimmi hala gülüyoruz o arkadasimla.
simdi siniftayiz ve tenefüs saati öyle eglenip sakalasiyoruz
arkadasimin uzuun bi atkisi varsi onunla ugrasiyoru sunu belime sarsana dedi sona cek bende döneyim dedi tamam dedim beline sardim ve bi cektimmm kiz dönnn dönnn dönnn siralara bi cakildi etegi basina gecti basi döndü yerden kalkamadi erkeklerde kiza bakiyor ben kaldirdim hemen tabi gülmekten tesellide edemiyom kizi nasil kiziyo ben sana ayi gibimi cek dedim falan diye küstü biraz ama sonra baristi
anammmmm catladim loooo
polyanan son anlattigin cok komikkkkkk
nerden duycak kız anlat hadiiiaramızdaaa
nen merak ederiz nerden duycak ki zaten söyledin bi kere anlat anlat:81:yüz seklini merak ettim simdimandalina heee
bende anlamadim nasil oldu:26:kız sende de ne kuvvet varmış bacımm
ayyy ben utanırım gaz falan çıkaramam ya hayatta eşimin yanında falan
enaaam o caddede baya kalabalık oliyisorma nihancım yaa çok kötüydü bütün cumhuriyet caddesi sanki bana baktı
kizlar size bide lise animi anlatayimmi hala gülüyoruz o arkadasimla.
simdi siniftayiz ve tenefüs saati öyle eglenip sakalasiyoruz
arkadasimin uzuun bi atkisi varsi onunla ugrasiyoru sunu belime sarsana dedi sona cek bende döneyim dedi tamam dedim beline sardim ve bi cektimmm kiz dönnn dönnn dönnn siralara bi cakildi etegi basina gecti basi döndü yerden kalkamadi erkeklerde kiza bakiyor ben kaldirdim hemen tabi gülmekten tesellide edemiyom kizi nasil kiziyo ben sana ayi gibimi cek dedim falan diye küstü biraz ama sonra baristi
kızlar yaa benim canım bugün acaip gemzek istiyor alışveriş merkezine falan gitmek istiyoooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95:
sende de ne anılar varmış heBikeresinde de eşimle daha flört dönemindeyken gezmeye gidiyoruz.. otobüste yanyana oturuyoruz tabi.. neyse bişey için şakalaşıyoduk. eşim dedi ki ' hadi ben seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyosun yabancıyız şuan' dedi. ' iyi' dedim ben de. ikimiz de konuşmuyoruz etrafa bakıyoruz falan.. ayakta demire tutunan bi adam vardı otobüs fren yapınca adam hopp kucağıma oturmasın mıeşim de adamı kaldırıyo falan sonra eşim dedi ki' ya iyi ki 5 dk tanımıyorum dedim hemen adam geldi kucağına oturdu arkamızı dönmeye gelmiyo dedi
o gün resmen otobüste çatladmıştım gülmekten adam da zavallım rezil oldu ilk durakta indiydi
Ben hiiiiç rezil olmadıımmmmmm
Bikeresinde de eşimle daha flört dönemindeyken gezmeye gidiyoruz.. otobüste yanyana oturuyoruz tabi.. neyse bişey için şakalaşıyoduk. eşim dedi ki ' hadi ben seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyosun yabancıyız şuan' dedi. ' iyi' dedim ben de. ikimiz de konuşmuyoruz etrafa bakıyoruz falan.. ayakta demire tutunan bi adam vardı otobüs fren yapınca adam hopp kucağıma oturmasın mıeşim de adamı kaldırıyo falan sonra eşim dedi ki' ya iyi ki 5 dk tanımıyorum dedim hemen adam geldi kucağına oturdu arkamızı dönmeye gelmiyo dedi
o gün resmen otobüste çatladmıştım gülmekten adam da zavallım rezil oldu ilk durakta indiydi
ayyy yazık kıza yaaaa
kızlar yaa benim canım bugün acaip gemzek istiyor alışveriş merkezine falan gitmek istiyoooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95:
bizim düğün gündüz oldu akşamada yemeğe gidelim dedik gideceğimiz yer çok lüks ve 45 dakika uzaklıkta bursa da bi restorant
arabaya bindik gelinlik sıkıyo beni hep sıkarya zaten arkadan bağlanmalı ayarlamalıydı arkadaş ta iyice sıkmış giydirirken. ondan sonracığıma 45 dk yol araba sıcak çekilirmi hiç zaten yol tutuyo beni
yaklaştık mekana 10 dk filan var beni indirin didim adamda urdu eşim biliyo tabi beni yol tuttuğunu midesi bulanmıştır didi
indim gelinliklerle hava alıyorumbi 5 dk durdum arabanın dışında
sonra girdik restorana herkez bize baıyo herkez mutluluklar filan diyo benim surat sapsarı tabi istifra edecem(istemediğimi sanmıştır millet he )
zor attım lavoboya kendimi tabi istifra ettim
sonra çıktım bişey yiyemedim tabi hala içimde o masadakiler varya ah ahhh:97::97:
sonra tophaneye çıktık yemekten sonra manzara eşliğinde salep içtikl eve de zor attım kendimi
ama parisin hatrına eve gelince bişeyim kalmamıştı kaçarmııı
sende de ne anılar varmış he
benimde canım ama alışveriş yapmak istiyorum ben yaaa:95:
bizim düğün gündüz oldu akşamada yemeğe gidelim dedik gideceğimiz yer çok lüks ve 45 dakika uzaklıkta bursa da bi restorant
arabaya bindik gelinlik sıkıyo beni hep sıkarya zaten arkadan bağlanmalı ayarlamalıydı arkadaş ta iyice sıkmış giydirirken. ondan sonracığıma 45 dk yol araba sıcak çekilirmi hiç zaten yol tutuyo beni
yaklaştık mekana 10 dk filan var beni indirin didim adamda urdu eşim biliyo tabi beni yol tuttuğunu midesi bulanmıştır didi
indim gelinliklerle hava alıyorumbi 5 dk durdum arabanın dışında
sonra girdik restorana herkez bize baıyo herkez mutluluklar filan diyo benim surat sapsarı tabi istifra edecem(istemediğimi sanmıştır millet he )
zor attım lavoboya kendimi tabi istifra ettim
sonra çıktım bişey yiyemedim tabi hala içimde o masadakiler varya ah ahhh:97::97:
sonra tophaneye çıktık yemekten sonra manzara eşliğinde salep içtikl eve de zor attım kendimi
ama parisin hatrına eve gelince bişeyim kalmamıştı kaçarmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?