KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar yaa benim canım bugün acaip gemzek istiyor alışveriş merkezine falan gitmek istiyoooooooooo:95::95::95::95::95::95::95::95:

bizim düğün gündüz oldu akşamada yemeğe gidelim dedik gideceğimiz yer çok lüks ve 45 dakika uzaklıkta bursa da bi restorant
arabaya bindik gelinlik sıkıyo beni hep sıkarya zaten arkadan bağlanmalı ayarlamalıydı arkadaş ta iyice sıkmış giydirirken. ondan sonracığıma 45 dk yol araba sıcak çekilirmi hiç zaten yol tutuyo beni
yaklaştık mekana 10 dk filan var beni indirin didim adamda urdu eşim biliyo tabi beni yol tuttuğunu midesi bulanmıştır didi

indim gelinliklerle hava alıyorum bi 5 dk durdum arabanın dışında

sonra girdik restorana herkez bize baıyo herkez mutluluklar filan diyo benim surat sapsarı tabi istifra edecem (istemediğimi sanmıştır millet he)
zor attım lavoboya kendimi tabi istifra ettim

sonra çıktım bişey yiyemedim tabi hala içimde o masadakiler varya ah ahhh:97::97:

sonra tophaneye çıktık yemekten sonra manzara eşliğinde salep içtikl eve de zor attım kendimi

ama parisin hatrına eve gelince bişeyim kalmamıştı kaçarmııı

kiza bak ya ben olsam cakardim ik tane

Bikeresinde de eşimle daha flört dönemindeyken gezmeye gidiyoruz.. otobüste yanyana oturuyoruz tabi.. neyse bişey için şakalaşıyoduk. eşim dedi ki ' hadi ben seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyosun yabancıyız şuan' dedi. ' iyi' dedim ben de. ikimiz de konuşmuyoruz etrafa bakıyoruz falan.. ayakta demire tutunan bi adam vardı otobüs fren yapınca adam hopp kucağıma oturmasın mı eşim de adamı kaldırıyo falan sonra eşim dedi ki' ya iyi ki 5 dk tanımıyorum dedim hemen adam geldi kucağına oturdu arkamızı dönmeye gelmiyo dedi

o gün resmen otobüste çatladmıştım gülmekten adam da zavallım rezil oldu ilk durakta indiydi

ayyy yazık kıza yaaaa

sende de ne anılar varmış he

düsecek baska yer bulamamismi kizzz

ayyy yazık kıza yaaaa

valla yazik bende cok üzülmüstüm ama simdi söyleyip gülüyoz

kızzz bi de restauranttakiler arkandan demesin ne iş bu gelin istifra ediyo hamile midir nedir diyee
sende de ne anılar varmış he

heç sorma bacım bende malzeme çooooookk

ben eşimle 4 sne flört ettim.. 2.5 senlik de evliyiz artıkın sen düşün

konu paris olunca akan sular durmus sende haaa
sen yemege parise gitmissinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…