- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.041
öyle de şenay cım kimi de doğumdan sonra havere süt olsun diye yemekten kilo alıyormuş
halam da 50 kiloyla hamile kaldı 70 le doğuma girdi çocuk 3 yaşına girdi ve halam 65 kilo
sen şanslıymışsın emzirirken veren gruptan ben de öyle olurum inşallah
stres yapma canım stres yapınca olması dahada zor alır zamana bırak Allah nasip ederse olur inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder rabbim
öyle de şenay cım kimi de doğumdan sonra havere süt olsun diye yemekten kilo alıyormuş
halam da 50 kiloyla hamile kaldı 70 le doğuma girdi çocuk 3 yaşına girdi ve halam 65 kilo
sen şanslıymışsın emzirirken veren gruptan ben de öyle olurum inşallah
inşallaaahhh canım... değişik bi durum biraz sabırsız bi millet olduğumuzda sanırım.. dün karar verdim bugün kucağıma almak istiyorum sanırım :) bide ben 22 ay aralıksız doğum kontrol hapı kullandım ondanda sanırım bekleme süresi uzuyormuşş
canım bende duydum kontrol hapları gecıktırıyormuş rahım tembelleşıyormuş heralde
hoşbulduk canım nasılsın bebişte iyimiş maşallah
canım ınan dogum yapınca kıloyu dert etmeyeceksın senın ıcın tek onemlı sey melegın olcak ben dogmdan sonra hıc rejım yapmadım hatta herşey yedım sutum olsun dıye cok cabuk acıkıyordum habıre yıyordum 50 kıloyla hamıle kaldım 71 kıloyla doguma gıttım şimdi 56 kıloyum emzırdıgın ıcın kıloları verıyorsun
olmadı y hazal hq ya basıym bişey cıkmıyor
doktorum bi etkisi olmaz dedi sadece ilk ay hamile kalmazsın demişti... ama bende duyduklarım ve araştırmalarım sonucunda geç olduğunu duydum... bilmiyorum yaa hayırlısı artık
kızımız olacak teyzesi
olmadı y hazal hq ya basıym bişey cıkmıyor
3 hafta olabilir canım bana sadece 2 haftaya kadar demişti şimdi nasıl bebişincanım bu arada ıkı hafta gerıde gıdebılıyormuş bebişler ben oglanda oyleydı cok sukur saglıklı dogdu ama 3 haftaa gerıden gıderse ıncelıyorlarmış heralde
doktorum bi etkisi olmaz dedi sadece ilk ay hamile kalmazsın demişti... ama bende duyduklarım ve araştırmalarım sonucunda geç olduğunu duydum... bilmiyorum yaa hayırlısı artık
hahahaha teoo ogrencem die mesajlari corba etmisin ama basarmisin tebrikler cnm vereliniortak
3 hafta olabilir canım bana sadece 2 haftaya kadar demişti şimdi nasıl bebişin
uzun süreli korunma rahmi tembelleştiriyor ama senelerdir korunan var
inşalah fazla beklemeden bebiş sahibi olursun
günaydin kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?