KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bebeğinin cinsiyeti ne?

stres yapma canım stres yapınca olması dahada zor alır zamana bırak Allah nasip ederse olur inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder rabbim

inşallaaahhh canım... değişik bi durum biraz sabırsız bi millet olduğumuzda sanırım.. dün karar verdim bugün kucağıma almak istiyorum sanırım :) bide ben 22 ay aralıksız doğum kontrol hapı kullandım ondanda sanırım bekleme süresi uzuyormuşş

canım bu arada ıkı hafta gerıde gıdebılıyormuş bebişler ben oglanda oyleydı cok sukur saglıklı dogdu ama 3 haftaa gerıden gıderse ıncelıyorlarmış heralde

canım bende duydum kontrol hapları gecıktırıyormuş rahım tembelleşıyormuş heralde

hoşbulduk canım nasılsın bebişte iyimiş maşallah

kiz ben bebisimi gormedim teo gordu ama benimkide iyidir herhalde cnm yaa benimkinede masallah

kiz mesajin altinda HQ die bisey varya kimlerden alinti yapmak istiosan ona bas en son komden alinti yapmak istiosan en son alinti yapa bas sonra cevaplari yaz gondert anlatabilmmi ki??

oldu yaşasın
yok cnm benim degistirme sen begeniosan bana bakma ben gormezden gelirim

evet cnm stres en onemli etken hic dusunme herseyi oluruna birak ben evliligimin ilk snesinde istememe ragmen olmadi cok stres yaptim niye olmuo die bide yurtdisindayim ilk geldim surekli ailemi dusunuyodum her zman aglardim ee bu stresle cocuk olmaz tabi 1 senenin sonunda hic dusunmedim yani eskisi gibi takilmiodum cunku doktora gittik hic sorununuz yok sadece zmanini bekleyin ve asla sters yapma dedi sukur bu zmanlara geldik sende hic stres yapma[/QUOTE]

olmadı y hazal hq ya basıym bişey cıkmıyor

karışık kuruşuk oldu ama galiba çözeceğim

olmadı y hazal hq ya basıym bişey cıkmıyor

cnm alinti yapmak istedigin mesajin altindaki HQ ye bas

bak simdi benim mesajimin altindaki HQ ye bas sonra baska birinin mesajin altindaki alinti yapa bas cevapla kisminda mesajlar cikacaktir bide bole dene bakimm

canım bu arada ıkı hafta gerıde gıdebılıyormuş bebişler ben oglanda oyleydı cok sukur saglıklı dogdu ama 3 haftaa gerıden gıderse ıncelıyorlarmış heralde
3 hafta olabilir canım bana sadece 2 haftaya kadar demişti şimdi nasıl bebişin
doktorum bi etkisi olmaz dedi sadece ilk ay hamile kalmazsın demişti... ama bende duyduklarım ve araştırmalarım sonucunda geç olduğunu duydum... bilmiyorum yaa hayırlısı artık

uzun süreli korunma rahmi tembelleştiriyor ama senelerdir korunan var
inşalah fazla beklemeden bebiş sahibi olursun

hahahaha teoo ogrencem die mesajlari corba etmisin ama basarmisin tebrikler cnm vereliniortak

evi temizlemem gerek ama benim hic halim yok yaa cok uyusuk oldum cokkk yarinda eltim gil gelio yarin yoogun bi gun beni bekliooo

3 hafta olabilir canım bana sadece 2 haftaya kadar demişti şimdi nasıl bebişin

uzun süreli korunma rahmi tembelleştiriyor ama senelerdir korunan var
inşalah fazla beklemeden bebiş sahibi olursun

en son ayında normal gununde cıkıyorduuu şimdi gayet saglıklı bişeyi yok canım hatta maşallah ogluma ılk dogdugu gunden berı kafasını tutuyordu dimdiktı guçluydu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…