- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.621
hazal geçmiş olsun bacımmm
Üzme kendini senin elinde olan birşey değil
çocuk hasta olunca evin tadı tuzuda kalmıyor dimi
iyi olmuş bacımgünaydın kızlarrrrrrrr
alışveriş merkezine gittik yemek yedik 2 dolandık eve geldik bacımm
hee biliyo parisii
kıyamam ya canım benim bugün götü muayeneye canımgunaydin nihanim ya valla acaip huysuz sesi degismis surekli mizmiz gece hic yatmioo yatirmaya calisiom surekli aglio yaaa
off valla cok zormus sutum olsaydi bu kadar erken hastalanmazdi.... sutum korurdu onu
nasıl olsa evdesin canım doğal yollarla iyileşmeye çalış daha çokAferin fort vermişti doktor eşime oda hastaydı ya ondan bulaştı zaten :)
onu içiyorum,birde öksürük şurubu,antibiyotık içmeyi düşünüyordum ama neyse içmiyim
diğer durumlarda şuanda normal,iyileşeyim belli olur
yok bacım alışveriş yapmadım alışveriş havam yoktusadece dolaşmak istedim dün:97:
bugün sessizsiniz bende hürremin topiğne bakim didim akşam izledim birazcık
sülüman bi cariyeyle halvet oldu hürrem kudurdu
evet arkadaşı ama sülüman bilmiyidi sonradan öğrendifragmanda gördüydümde izleyemedim o cariye hürremin arkadaşı olan kızmı:44:
kız bide hürrem doğurdumu:44:
evet arkadaşı ama sülüman bilmiyidi sonradan öğrendi
he doğurdu ö..z gibi çığıdrı valla
gunaydin nihanim ya valla acaip huysuz sesi degismis surekli mizmiz gece hic yatmioo yatirmaya calisiom surekli aglio yaaa
off valla cok zormus sutum olsaydi bu kadar erken hastalanmazdi.... sutum korurdu onu
y evet ya çok kaba ben zaten diziyi pek izlemedim ilk bölümlerini hürremden nefret ettiğim için ama bu bölümüne bi baktım iyikide izlemiyorum didimhe ya hürremin konuşmasını heç beğenmiyorum zaten çok kaba hatta kendisine gıcıkda oluyorum
kız mahidevranmı ne varya o bebeği boğuyodu heralde o noldu peki:44:
günaydınnnn
günaydın bilgoş
günaydın bacılar , hoş buldum.günaydın cadum hoşgeldin
he ya hürremin konuşmasını heç beğenmiyorum zaten çok kaba hatta kendisine gıcıkda oluyorum
kız mahidevranmı ne varya o bebeği boğuyodu heralde o noldu peki:44:
y evet ya çok kaba ben zaten diziyi pek izlemedim ilk bölümlerini hürremden nefret ettiğim için ama bu bölümüne bi baktım iyikide izlemiyorum didim
o bölüm rüyaymış yaprakçım hürrem kabus gördü yani
y evet ya çok kaba ben zaten diziyi pek izlemedim ilk bölümlerini hürremden nefret ettiğim için ama bu bölümüne bi baktım iyikide izlemiyorum didim
o bölüm rüyaymış yaprakçım hürrem kabus gördü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?