KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlarrrrrrrr

alışveriş merkezine gittik yemek yedik 2 dolandık eve geldik bacımm

hee biliyo parisii
iyi olmuş bacım
gunaydin nihanim ya valla acaip huysuz sesi degismis surekli mizmiz gece hic yatmioo yatirmaya calisiom surekli aglio yaaa

off valla cok zormus sutum olsaydi bu kadar erken hastalanmazdi.... sutum korurdu onu
kıyamam ya canım benim bugün götü muayeneye canım
nasıl olsa evdesin canım doğal yollarla iyileşmeye çalış daha çok

bugün sessizsiniz bende hürremin topiğne bakim didim akşam izledim birazcık
sülüman bi cariyeyle halvet oldu hürrem kudurdu

gunaydin nihanim ya valla acaip huysuz sesi degismis surekli mizmiz gece hic yatmioo yatirmaya calisiom surekli aglio yaaa

off valla cok zormus sutum olsaydi bu kadar erken hastalanmazdi.... sutum korurdu onu

sütle alaklı değil canım. diş çıkarıyo ondan benim kız 4 aylıkken hastalandı. her diş çıkarma döneminde hasta olurdu. hemde ne hasta ne kadar dntibiyoti kullandık. doktorlar anlmıyo bacım ama ben teşhisi koymuştum.di şçıkarma döneminde yarılan kısımdan ağzına mikrop girdiğini idda ettim. çünkü ne bulursa ağzına götürüyodu. yada o dönem bünyesi zayıf düşüyo en ufak bi mikropla çocuk hastalanıyo. diş çıkarma olayı bitti hastalıkta bitti şükür.

he ya hürremin konuşmasını heç beğenmiyorum zaten çok kaba hatta kendisine gıcıkda oluyorum
kız mahidevranmı ne varya o bebeği boğuyodu heralde o noldu peki:44:
y evet ya çok kaba ben zaten diziyi pek izlemedim ilk bölümlerini hürremden nefret ettiğim için ama bu bölümüne bi baktım iyikide izlemiyorum didim

o bölüm rüyaymış yaprakçım hürrem kabus gördü yani

günaydın bilgoş
günaydın cadum hoşgeldin
günaydın bacılar , hoş buldum.

he ya hürremin konuşmasını heç beğenmiyorum zaten çok kaba hatta kendisine gıcıkda oluyorum
kız mahidevranmı ne varya o bebeği boğuyodu heralde o noldu peki:44:

akşam kaklıp iki çekesim geldi. bar bar bağırıyo densüzzz

bende izlemeyecemde herif meraklı. akşam rpry bi unuttu bende iy ibari hatırlamadı diyodumki hatırladı. mecburen izledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…