- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.801
heheheheh
tesisi var dilekcim ankara ist yolu üzerinde.kiralardan geliyo yani
bende gidimde marketten bardakta çorba alıyım heç sevmiyorum şu öğlen yemek yeme stresini heee ne yiceni şaşırıyo insan
ben demedimmi çok hoş adam diyeee
e senaa daha daha nasılsın şekerimm. ismi neydi onun
deli yaa
resme baktınızmı siliyom hee bak sonra görmedik etmedik demeyin hee
ewde börek falan yapı getirsen arada deişiklik olur
orda ocak falan yokmu akşamdan kalan yemeklerden falan ısıtırdın yada makarna falan yapardın
yapıp getiriyorum arada ekmek arası bişeyler falanda getiriyorum ama doymuyomki anam onlar anca sabah kahvaltıya yetiyo
Burada mutfağımız var ocağımızda var ama şimdiye kadar benden önce yemek yapmamışlar zaten tencere tabakta yok.. şimdi bende yapıyımm yemek diyemiyorum çünkü bize yemek çeki veriyolar burada..bende onu ev için mutfak alışverişinde kullanıyorum kalanıyla idare ediyorum:97:
yaprak sakın yapayım falan da deme üstüne kalır yemek işi sen nasıl olsa yapıyorsun biraz fazla yap diğer arkadaşlar da yesin derler başıma geldi ordan biliyorum
yaprak sakın yapayım falan da deme üstüne kalır yemek işi sen nasıl olsa yapıyorsun biraz fazla yap diğer arkadaşlar da yesin derler başıma geldi ordan biliyorum
ben varım hayat 8990 kanka
yok canım demezler burdakiler biraz asortiklerdeOfiste yap yiyelim demezler
yok kız ne alakaanowwww nihaoşum katmış karıştırmışım topiğiiiii bu kız kim diyuuuu herkeslerrrr beni sfmediler sanırsamm
ana delimi ne oldu canım iyi yapmışın sonraay iyi bari benim önceki çalıştığım yerde ben bi kaç bişi yaptım kendime ay işte bizede yapıver biraz fazla yap bizde yeriz derken anam bulaşıkları da bana bırakmaya kalktılar muhasebecimiyim yemekçi mi defolun dedim yapmadım kendim evden getirdim yedim dediğin gibi verdikleri yemek çekini de evde kullandım
Rüyamda eşimle Taksim' e gidiyoruz yemek yemek için güya.. neyse Taksim Meydanı' ndayız, eşim diyor ki :' sen beni burada bekle ben yemekleri alıp geleyim' elimizde yicekmişiz herhal. :44: Neyse ben bunu beklerken dolanıyorum azcıkın. Bu arada rüyamda tesettürlü değilim, saçlarım koyu renkmiş. Eşimi beklerken genç bi adam geliyo yanıma bana bakıyo falan ' gözlerin ne kadar güzel' diyip gidiyo. Neyse ben eşimi hala bekliyorum tabii.. Artık akşam oluyor, neredeyse gece yarısı olacak eşim ortalarda yok :26: Ben eve gidiyorum, ertesi sabah oluyor eşim hala gelmemiş ama resmen sinirden ölücem o kadar sinirleniyorum ki anlatamam. Eşim arıyor beni, bağırıp çağırıyorum nerdesin sen falan diye. ' dün yemek almaya diye gittim sonra arkadaşımı gördüm, onun evine gittik ben orda kaldım' diyo' sen manyak mısın ya ben seni orda bekliyorum sen arkadaşının peşine takılıyosun' diyorum... orda uyandım işte.. neydi bu şimdi yaa bacım bi yorumlasana sana zahmet :44::44::44::44::44::44:
yarısını izledim canım sen izledinminihan kız cananı izledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?