- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.821
yarısını izledim canım sen izledinmi
nen çok güldüm rüyana.
yorumluyorum:.....
dötün açıkta kalmış bacım
dizi nasıl devam etçek intikam alabilcekmi çok merak ediyorum umarım saçmalamazlar:97:şimdi izliyorum bende canım
dizi nasıl devam etçek intikam alabilcekmi çok merak ediyorum umarım saçmalamazlar:97:
yaşıyo tabi canımevett inşallah saçmalamazlar
kızı yaşıyo bencee
nen çok güldüm rüyana.
yorumluyorum:.....
dötün açıkta kalmış bacım
nen çığlıklarını duydum geldim
:95:
yırttım kendimi tabi o kadarr
duyurdum sonunda
şimdik ceydoşş,Rüyamda eşimle Taksim' e gidiyoruz yemek yemek için güya.. neyse Taksim Meydanı' ndayız, eşim diyor ki :' sen beni burada bekle ben yemekleri alıp geleyim' elimizde yicekmişiz herhal. :44: Neyse ben bunu beklerken dolanıyorum azcıkın. Bu arada rüyamda tesettürlü değilim, saçlarım koyu renkmiş. Eşimi beklerken genç bi adam geliyo yanıma bana bakıyo falan ' gözlerin ne kadar güzel' diyip gidiyo. Neyse ben eşimi hala bekliyorum tabii.. Artık akşam oluyor, neredeyse gece yarısı olacak eşim ortalarda yok :26: Ben eve gidiyorum, ertesi sabah oluyor eşim hala gelmemiş ama resmen sinirden ölücem o kadar sinirleniyorum ki anlatamam. Eşim arıyor beni, bağırıp çağırıyorum nerdesin sen falan diye. ' dün yemek almaya diye gittim sonra arkadaşımı gördüm, onun evine gittik ben orda kaldım' diyo' sen manyak mısın ya ben seni orda bekliyorum sen arkadaşının peşine takılıyosun' diyorum... orda uyandım işte.. neydi bu şimdi yaa bacım bi yorumlasana sana zahmet :44::44::44::44::44::44:
sen yime amca oğlu yisin beni, bende onun paralarını yiyimallah seni ni itmesin nen. yirim seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?