- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.841
furma nen :83:acıdı:84::84::84::84:dalga geçiiii bideeeee
ana kaynanasına gidipte sevineni ilk defa görüyorumbiz akşama kayınvalideye gidiyoruzzzzzzzzzzyuppiiiii
ülen bilge ne sallıyon heşimdik ceydoşş,
tamamen burada konuştuklarımızn etkisinde kalınarak görülmüş bi rüya canım. gözlerin güzel müzel dedikya hemen havaya girmişin, saçın açık hallerini felan gördük ya . o yüzden rüyanda sçın açık. gerisi de uydurmasyon.
sen yime amca oğlu yisin beni, bende onun paralarını yiyim
furma nen :83:acıdı:84::84::84::84:
ana kaynanasına gidipte sevineni ilk defa görüyorum
şimdik ceydoşş,
tamamen burada konuştuklarımızn etkisinde kalınarak görülmüş bi rüya canım. gözlerin güzel müzel dedikya hemen havaya girmişin, saçın açık hallerini felan gördük ya . o yüzden rüyanda sçın açık. gerisi de uydurmasyon.
bişi olmaz iyileşince geçerr
evet çok mutluyummm
nen şu kızın biri kaynanasından çekiyomuş yakanser neyim olmuş orda accık laf soktıum sağa sola geldim
ohhhhhhhh içimin yağları eridi hehehhe
delü hemen bakayım bakayım
bide şu aldatma konusu oda çok sinir bozucu baktınızmı ona
aldatılıyormuyum extra yaziyi
ülen bilge ne sallıyon he
harikasın valla
çok pis trip atarım he
buyur bebkim. banamı seslendinbilgoş...
:87::87::87::87:ülen bilge ne sallıyon he
harikasın valla
yorumlar da deişmiyo hee fix hep aynı işte şunun etkisinde kalmışın bunun etkisinde kalmışın herbişeyin bi anlamı vardır bacım dur ben sie öğreteyim mesela at görürsün murattır ama sen at gördüm deseler işte at yarışının etkisinde kalmışındır diyon
kızma hee şaka yapim
buyur bebkim. banamı seslendin
ben daha yemek yemedim. çarşıya nevreism diktirmeye gittim gelirkende yol üstündeki lokantadan gözleme döyleidm ama hala gelmedi. adamların telinide almadım:84:
şimdik ceydoşş,
delü hemen bakayım bakayım
bide şu aldatma konusu oda çok sinir bozucu baktınızmı ona
aldatılıyormuyum extra yaziyi
sena sen adamı öldürürsün kız ne güzel yazmışın
yirim nen seni nasılda kandırdı beniaşkitommmmm seviyom tripli halini tirplen diye yaptıydımmmyoksa kıyarmıyım hiç kankitomaaaaaaaaaa
salaklarla daga geçiyom manyaklar onu bile anlamıyo yaşlı kart kaynanalar. hepsine yetişirim ben...
en sonda burası kadınlar kulübü hamamına dönmüş didim.
herkeşler yazsın görümce mi kaynana mı gelin mi didim
ona göre yorumları dikkate al lepis didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?