- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.901
ben bişi yazmadım ama ben de tırstım bi an :18: bana noluyosa
tamam bakim kuşum
sen onlara bakma bidenemm onlar ne anlar rüyadan müyadan..bendeniz satışşş müdürü
ne hormonu yüklücek bacım
:132: tamam tamam hadi gel barışalım bak sana çiçeklen tek kaya aldım hee :112::101::101:
geldi.
karnım doysun gösterecem size
sena yap gel bana tarif ver. bende yapacam ekmek
benim orada hemen kanıma bakarlarmı kız hastalık veya bişi varmı yokmu diyee
satış müdürü
he ne hormonugı:44:
tek kaya ne laaa:44:
kötü bişeyse barışmam:86:
kızlar ve sena bişi soracağım bizim buradabi arkadaş var onun annanesine kan gerekiyormuş benimkide uyuyor eğer gerek görürlerse bulamazlarsa ben vericem sorum şu:
geçen hani bi ilaç içtim demiştim ya bi yan etkisi olurmu onun.. herhangi bi ilaç içiyomusun dedi yok didim:44:
senin ekmek yapma makinanın markası ne . benarçelik aldıydım. senin kendi içinden çıkan tarifleri yok mu..
300ml su,1büyük ölçü ile süt, 1 büyük ölçü zeytinyağı,1.5küçükölçü tuz, 2küçükölçü şeker.
bunları koydum ekmek makınasının içine.üzerine de 3 ölçü kabı ile elenmiş un koydum.un su ile karışmıcak üstte kalcak. unun ortasını çukur yaptım az bişey.1.5 küçükölçü instant maya koydum maya sıvı şeylere değmicek ilk koyduğunda.un zaten yukarda kalıyo koyduğunda. snra da çalıştırıyom hızlı programda yapıyorum ben.
hızlı program 2saat20 dak sürüyo
senin ekmek yapma makinanın markası ne . benarçelik aldıydım. senin kendi içinden çıkan tarifleri yok mu..
300ml su,1büyük ölçü ile süt, 1 büyük ölçü zeytinyağı,1.5küçükölçü tuz, 2küçükölçü şeker.
bunları koydum ekmek makınasının içine.üzerine de 3 ölçü kabı ile elenmiş un koydum.un su ile karışmıcak üstte kalcak. unun ortasını çukur yaptım az bişey.1.5 küçükölçü instant maya koydum maya sıvı şeylere değmicek ilk koyduğunda.un zaten yukarda kalıyo koyduğunda. snra da çalıştırıyom hızlı programda yapıyorum ben.
bakarlar canım kan grubuna bakmak için falan önceden kan alırlar senden
45 kilo üzerindeysen sen kendi kan değerlerin düşük değilse bğşey olmaz. sürkli kullandığın bi ilaç da yok. bişey olmaz canım merka etme.
ben gördüm orayı cevap bilem yazdımki
tek taşın daha büyüğü olumsende beğenmiyon heçbişiyi
kızlar bir şey duydum içki içen kişinin kanı daha steril olurmuş doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?