KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Bu fasulyeeeee yedibuçuklira
bu fasulyeeeee yedibuçuklira
hem kaynasın hem oynasın

yandan halimem yandan
seviyom seni candan

seviyosan candan boşan gel kocandan

ne hareketli şarkıymış beee yemekten sonra kurtlarını döküyor insan

geldi.
karnım doysun gösterecem size

sena yap gel bana tarif ver. bende yapacam ekmek

senin ekmek yapma makinanın markası ne . benarçelik aldıydım. senin kendi içinden çıkan tarifleri yok mu..
300ml su,1büyük ölçü ile süt, 1 büyük ölçü zeytinyağı,1.5küçükölçü tuz, 2küçükölçü şeker.
bunları koydum ekmek makınasının içine.üzerine de 3 ölçü kabı ile elenmiş un koydum.un su ile karışmıcak üstte kalcak. unun ortasını çukur yaptım az bişey.1.5 küçükölçü instant maya koydum maya sıvı şeylere değmicek ilk koyduğunda.un zaten yukarda kalıyo koyduğunda. snra da çalıştırıyom hızlı programda yapıyorum ben.
hızlı program 2saat20 dak sürüyo

45 kilo üzerindeysen sen kendi kan değerlerin düşük değilse bğşey olmaz. sürkli kullandığın bi ilaç da yok. bişey olmaz canım merka etme.

memnunmusun peki ekmek yapma makinenden...:26:

o ona değmeyecek bu buna değmyecek ne :44: zaten daracık yer bacım. nası becerecem bunları birbirne değdirmemeyi
neyse genede sağol. tarifi kopyalıyom . akşama bi deneyim.

kız bunun yavaşı kaç saat bacım

tek tasin daha büyügü ne ne ne
ay catladim ya tek kaya ha

neydiyonuz bakem sabah sabah doktordaydim kizimin kulak kontrolü vardi yaptirdik geldik.
evimi süpürüp silip toz aldim makinadaki camasirlari asicam ama size takilayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…