KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızz nihan senin verdiğin linki tıkladım üyeliğinizi aktif hale getirin didi anam bi korktum dedim bişey yazdık banı yedik galiba

kızlar o konuyu kapatmışlar.. :26: ya ben senanın bi de dilekin yorumlarını okucaktım daha yaaa çatlarım bak şimci :84:

kızlar ve sena bişi soracağım bizim buradabi arkadaş var onun annanesine kan gerekiyormuş benimkide uyuyor eğer gerek görürlerse bulamazlarsa ben vericem sorum şu:

geçen hani bi ilaç içtim demiştim ya bi yan etkisi olurmu onun.. herhangi bi ilaç içiyomusun dedi yok didim:44:

kadınada bol miktarda hormon yüklersin senden yok canım olmaz heralde sena daha iyibilirde etkisi geçmiştir onun sanırsamda
kız bide hamile olma

kızz nihan senin verdiğin linki tıkladım üyeliğinizi aktif hale getirin didi anam bi korktum dedim bişey yazdık banı yedik galiba
ben bişi yazmadım ama ben de tırstım bi an :18: bana noluyosa
kızz bizim profilden forumdaki cevaplarımıza bak orda görürsün
sena da yazmış burayı kadınlar hamamına çevirmişiniz diye
tamam bakim kuşum
bazıları beğenmesede bu yorumumu canım( )
öyle diyommm
sen onlara bakma bidenemm onlar ne anlar rüyadan müyadan.. bendeniz satışşş müdürü
kadınada bol miktarda hormon yüklersin senden yok canım olmaz heralde sena daha iyibilirde etkisi geçmiştir onun sanırsamda
kız bide hamile olma
ne hormonu yüklücek bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…