- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #20.921
memnunmusun peki ekmek yapma makinenden...:26:
maharet onu deydirmemekte amann una koy suyu mayayı tuzu yoğuru ver 2 dk at fırına pişsin alsana ekmeko ona değmeyecek bu buna değmyecek ne :44: zaten daracık yer bacım. nası becerecem bunları birbirne değdirmemeyi
neyse genede sağol. tarifi kopyalıyom . akşama bi deneyim.
kız bunun yavaşı kaç saat bacım
tek tasin daha büyügü ne ne ne
ay catladim ya tek kaya ha
neydiyonuz bakem sabah sabah doktordaydim kizimin kulak kontrolü vardi yaptirdik geldik.
evimi süpürüp silip toz aldim makinadaki camasirlari asicam ama size takilayim dedim
hee cahilliğime ver bacımm. beğenmez olurmuyum tabi tabiii barıştık bile
kız bunun yavaşı kaç saat bacım
neydiyonuz bakem sabah sabah doktordaydim kizimin kulak kontrolü vardi yaptirdik geldik.
evimi süpürüp silip toz aldim makinadaki camasirlari asicam ama size takilayim dedim
ahh cnmm hosgeldin nasilsin ii oldunmu biraz...
karaciğerleri de daha siroztik oliyi
hoş geldin canım. kaya kaya, sinan kayatek tasin daha büyügü ne ne ne
ya benimkindende çıktı tariflerde ben denedim pek hoşuma gitmediyfi. tekrar deneyim bi.tuturrum inşallah. markasını unuttum ya . bimden almıştımarçelik benm yeni aldım memnunum ama üstü tam pişirmiyo diye alüminyum folyo kapıyom üzerine kabın.
blgecim benim makina 1 kiloluk tarif ona göre.bi de ölçü kapları aynı mı bilemicem senle
hoş geldin hala hastamısın canımmm
insanın gönlü güzel olsun yeterki
işin içine para girince 50 yaşında zenci adamı bilen beğeniyon dimi çahal seni
hosgeldin cnmmm
3 saat canım 3buçuk da var
yaprak bişey değil canım....
nihancım ben 1 aydır evde yapıyrum ekmek ve hiç dışardan almıyoz artık
hoşgeldin canım geçmedimi biraz olsun
kizlar bu askperisi87 nickli kim yaa arkadaslik eklif etmis ama ben tanimiom siz tanionuzmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?