KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bacılar bişey diyecem. butür konuları konuşurken isim vemeyelim. olurya netin kulağı vardır. gören mören olur

valla ne yalan söyliyim bazen o günleri özlüyorum o günlerin heyecanini
simdiki halimizde cok güzel ama o zamanlar baskaydi yaaa
evet yaa.

kız saçlarıda uzunmuş ya arakadan gören kız kıza sanardı

Bi de biz nşanlıykene eşim gelirdi bize.. neyse eşim sigara kullanıyo, babamın yanında içmiyodu mutfağa gidiyodu. Tabi ben de hemen peşinden. neyse annemlerin mutfakta çok anılarımız vardır bizim de şimdi annemelre ne zaman gitsek ikimiz de mutfağa girince birbirimize bakıp gülüyoz

benimkide yapmaz bi sagina bakar bi soluna bi daha sagina kimse yoksa öper minnaciiikkkk
burda millet bi o isi yapmadiklari kaliyor nolcek diyorum kiziyor özelimizi kimse görsün istemem diye hakli adam ama.
simdi burda yazdiklarimi okusa oyar beni vallaa:18::18::18:

benimkide beni oyar:18::18::18:

bacılar bişey diyecem. butür konuları konuşurken isim vemeyelim. olurya netin kulağı vardır. gören mören olur

tamam kuzum
şehnazda hastanenin wcsinde
millet de bunu banyo ediyo sanıyomuş
evet yaa.

kız saçlarıda uzunmuş ya arakadan gören kız kıza sanardı
puhahaaa koptum

kız msnden konuşuyoduk yprksnn'la kocalar bizim bu yazdıklarımız görse gebertir diye.. ben de diyom ki mahkemelerde sürüm sürüm sürünürüz valla yprksnn da dedi ki bi bakıyoz hepimiz mahkemede toplu boşanma
tövbe tövbee

ayrıca değiştirmek için yalvarıp yakarmanada gerek yok nihan. öyle bi hakkın var. ben 3 kere değiştridim.
ilki ismimdi
ikincisi şemşamerdi

bak aklıma geliyi yavaş yavaş

biz bi aralarda arabada

yer yok napalım yahuuuu

ooo bizde arabada cok yapmisizdir.
hep igdir yoluna giderdik
düz yol viraj mirajda yok.
ama her gecen araba bize dik dik bakiyordu almanya plakali son model mercedes
arabayi nereye cekecegimizi sasiriyorduk

he kız kocalar bir olup hepimizi boşuyomuş aynı anda 3. sayfa haberi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…