- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #21.721
eski iş yerimde , öğle arası
bi keresindede ben onun işyerine gitmiştimm
havalimanına
ofiste duvar gibi bi yer var onun arkasına geçmiştikk
eskilere gittim 2:97:
:87:
abooo tam amerikan işi olur
bacılar bişey diyecem. butür konuları konuşurken isim vemeyelim. olurya netin kulağı vardır. gören mören olur
evet yaa.valla ne yalan söyliyim bazen o günleri özlüyorum o günlerin heyecanini
simdiki halimizde cok güzel ama o zamanlar baskaydi yaaa
kız saçlarıda uzunmuş ya arakadan gören kız kıza sanardıbenim adam dışarda yapmaz ya hayatta ben biraz oynakımdır ama o öle diil
benim adam da biz daha ünivdeyken beni kızlar tuvaletinde sıkıştırmıştı.. biri gelcek diye üç buçuk atmıştım valla bırak diyom bırakmıyo
nasıl yani isim derken birbirimizin isminimi:26:bacılar bişey diyecem. butür konuları konuşurken isim vemeyelim. olurya netin kulağı vardır. gören mören olur
benim adam dışarda yapmaz ya hayatta ben biraz oynakımdır ama o öle diil
benim adam da biz daha ünivdeyken beni kızlar tuvaletinde sıkıştırmıştı.. biri gelcek diye üç buçuk atmıştım valla bırak diyom bırakmıyo
benimkide beni oyar:18::18::18:benimkide yapmaz bi sagina bakar bi soluna bi daha sagina kimse yoksa öper minnaciiikkkk
burda millet bi o isi yapmadiklari kaliyor nolcek diyorum kiziyor özelimizi kimse görsün istemem diye hakli adam ama.
simdi burda yazdiklarimi okusa oyar beni vallaa:18::18::18:
bacılar bişey diyecem. butür konuları konuşurken isim vemeyelim. olurya netin kulağı vardır. gören mören olur
bacım sosyal ahaytta mimlenmeyekkkkkorktunmu kizzzz
nasıl yani isim derken birbirimizin isminimi:26:
ben ayvayı yedim ozaman direk nickim isim
kazenden değiştirtsemmi nickimi yalvar yakar:44:
millet de bunu banyo ediyo sanıyomuşşehnazda hastanenin wcsinde
puhahaaa koptumevet yaa.
kız saçlarıda uzunmuş ya arakadan gören kız kıza sanardı
benimkide yapmaz bi sagina bakar bi soluna bi daha sagina kimse yoksa öper minnaciiikkkk
burda millet bi o isi yapmadiklari kaliyor nolcek diyorum kiziyor özelimizi kimse görsün istemem diye hakli adam ama.
simdi burda yazdiklarimi okusa oyar beni vallaa:18::18::18:
nasıl yani isim derken birbirimizin isminimi:26:
ben ayvayı yedim ozaman direk nickim isim
kazenden değiştirtsemmi nickimi yalvar yakar:44:
bak aklıma geliyi yavaş yavaş
biz bi aralarda arabada
yer yok napalım yahuuuu
tamam kuzum
millet de bunu banyo ediyo sanıyomuş
puhahaaa koptum
kız msnden konuşuyoduk yprksnn'la kocalar bizim bu yazdıklarımız görse gebertir diye.. ben de diyom ki mahkemelerde sürüm sürüm sürünürüz vallayprksnn da dedi ki bi bakıyoz hepimiz mahkemede toplu boşanma
tövbe tövbee
ayrıca değiştirmek için yalvarıp yakarmanada gerek yok nihan. öyle bi hakkın var. ben 3 kere değiştridim.
ilki ismimdi
ikincisi şemşamerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?